گزارشگر انگلیسی با این چیزی که الان هست فرق داره کسی میدونه؟؟؟؟
گزارشگر انگلیسی با این چیزی که الان هست فرق داره کسی میدونه؟؟؟؟
مهدی جان ایول باز هم گزارش PES می چسبه با صدای کابیرا سان
انگار یه خبرایی هست وقتی می زنم آپدیت رو چک کنه میگه نمی تونه به Base متصل بشه انگار می خوان فایل آپدیت defdat رو بذارن خدا کنه البته
یعنی گزارشگر japan بازی کنیم
گزارشگر اینگلیسی با خود بازی فرق داره؟؟؟؟؟؟
ااااااااااااااااا
راست میگی .
اگه بتونه کاری کنه که عالی میشه
یعنی میشه فیفا منجیر پرو اولیشن. چه شود .
اگه خبری شد حتما به من هم اطلاع بده .![]()
خیلی از طرفداران pes با شنیدن صدای گزارشگر ژاپنی خاطرات گذشته براشون زنده میشه به نظر من از نظر هیجانی بودن گزارش هیچ گزارشی به گزارشگر ژاپنی pes پلی استیشن نمیرسه
کسایی که تا حالا آنلاین بازی کردن
کی Pes 2010 رو میشه آنلاین بازی کرد ؟![]()
خوب آرمین جان شما اگه بوندسلیگا رو بزاری جایother b و لباساشون رو هم درست کنی اونوقت فک کنم دیگه نشه تیم ساخت؟خواهد داشت ولی کامل نه چون من عادت ندارم به خلق بازیکن اسامی بازیکنان شاغل در بوندس لیگا رو درست می کنم اونایی که وجود دارن توی دیتا بیس و به تیمشون توی بوندس می فرستم حتی اگه لیست 11 نفره هم تکمیل نشه در واقع پچی که من ارائه می دم یک بسته الحاقی هست که کار اصلیش به حالت لایسنس درآووردن مواردی هست که توسط کونامی لایسنس نشدهتبدیل Other League B به بوندس لیگا فقط لباس لوگو و اسامی تیم ها خواهد بود و هرچی بازیکن اصلی داشته باشه توی بازی توی تیم های خودشون قرار می گیره و بازیکنی ادیت یا خلق نمیشه
چون پیرهن و پرچم رو دیگه نمیشه عوض کرد.تیم رو هم برای این مسترلیگ مجبورم از تو ادیت بسازم چون خود کنامی ساخت تیم در مستر رو ورداشته.و مجبورم از ادیت بسازم.اونجوری به تیمم در مستر هم صدمه زده میشه و از بین میره.
چرا دیگه تیم های PES United و WE United واسه همینه دیگه شما اگه می خوای واسه مستر لیگ تیم بسازی یکی از اینها خیلی خوبه برای ویرایش اصولا Other League 2 واسه بوندس لیگا طرح ریزی شده از سوی کونامی به دلایل زیر:
1- 18 تیمی هست این لیگ
2- Chant های این تیم ها به صورت دیفالت روی German هست
3- تعداد زیادی از بازیکنان تیم های بوندس لیگایی همراه با فیس های اصلی (ولی لینک نشده) توی دیتا بیس بازی موجود هست
به دلایل فوق کاملا مشخص هست که Other B برای بوندس لیگا تعبیه شده. البته این رو هم بگم کار سختی نیست برداشتنش شما کافیه از کیت سرور فایل های مربوط به تیمی رو که واسه مسترلیگ برداشتین رو ÷اک کنید.
خوبیه گزارشگر ژاپنی اینه که همه اسامی رو اعم از فیک و اصلی می گه مثلا به کریمی میگه کاکوئتز یا به دایی میگه داهو یا به کعبی میگه داگاکا یعنی همون اسامی فیکشون رو میگه کلا هیچ بازیکنی بی اسم نمیشه توی گزارش ژاپنی حرفای جالبی می زنه وقتی گل می زنی میگه : اوه گورو (ژاپنی ها به حرف L می گن R و به آخر کلمات یه واو هم اضافه می کنن) یا موقع شوت میگه شوتو. من که برای PES2009 دانلود کرده بودم فاز می داد برای اینم می دانلودم
آره واقعا این گزارشگر ژاپنی یه چیز دیگس منم قصد دانلودشو دارم، چون توی 2009 از گزارشگر دیفالتش خیلی هیجانی تر بود![]()
سلام واقعا یه ترینر برای bal نیومده هنوز؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)