خدا لعنت کنه کل آسیاتک رو![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
خدا لعنت کنه کل آسیاتک رو![]()
سرعت دانلود من الان با طرح 12 برنزی حامی آسیاتک بالای 200 هست و تا 340 هم میرسه.
دمشون گرم با این طرح نا محدود من دیروز 3 گیگ دانلود کردم توی کمترین زمان که عصر بود سرعت دانلودش 120 بود ما بقیه زمان هم بین 180 تا 240.الان که ساعت 5 صبح هست بالای 300 هم میرسه
صد هزار مرتبه. ايكاش يك ساله تمديد نكرده بودم. لعنت به هر چي كلاهبردار دزده.
شما شیراز زندگی میکنید یا یکی از شهرهای دیگه استان فارس ؟
حق ماهایی که یک ساله تمدید کردیم از دست رفت ما چمیدونستیم اینکارو میکنن وگرنه طرح نامحدود مخریدیم سرعتمون خوب باشه.
سلام بر دوستان گل.......دوستان خدمات آسیاتک در مرکز دستغیب ( معالی آباد ) شیراز چطور هست؟؟؟
اگر بخوام نامحدود بگیرم حساب کتاب سرعت و ترافیکش چطوریه؟؟؟
نظر خودم رو 512 نامحدود هست....اگر ممکنه بگید این سه مدل نامحدود هر کدام چه مزایای و معایبی دارند؟؟؟؟؟
الان همیارنت دارم و اط سرعتش راضیم ولی ترافیکم زود دود میشه.....دارم ماهی 30 تومن خرج اینترنت محدود ماهی 3 گیگ میکنم....اگر قرار باشه ماهی 30 خرج کنم همون نامحدود برام به صرفه تره...
راستی تفاوت چالاک نامحدود بیکران طلایی ( 256 ) با چلچله نامحدود بیکران نقره ای ( 512 ) در چیه؟؟؟.......چرا 256 طلایی با 512 نقره ای یک قیمت هستند؟؟؟؟
آیا آسیاتک در صورت دانلود زیاد محدود میکنه سرعت رو....سرعت دانلود و چطوره؟؟؟؟؟پینگ اصلا برام مهم نیست چون اصلا اهل بازی نیستم.....فقط دانلود و پیج باز کردن
ممنون
راستی پیشاپیش عید همتون مبارک![]()
Last edited by maxell2500; 19-03-2013 at 13:17.
من نمیدونم اون دوستمون چطوری میگن سرعت خوبه من و چند نفر از دوستام که اسیاتک داریم با طرحهای جدید سرعت بسیار کاهش داشته شباهم دانلود رایگانش بین 30 تا 50 بیشتر نیست
در ضمن طرح 512 نامحدود جدیدش هم الان دوستم 45 تا 50 سرعت دانلودشه.
دوستم 512 نامحدود گرفته همین امروز رفتم اونجا با دانلود منیجر بین 45 تا 50 بود دانلودش ولی خودم که 5 گیگ در ماه رو خریدم سرعت بین 150 تا 200 هست اما وقتی بره روی ساعات رایگانش دانلود میشه 30 تا 40
بعد از حدود 1 ماه دانلود شبانه نداشتن امشب زدیم دانلود ویندوز اکس پی 2013 ... سرعت دانلود خوب بود ...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)