تو هتل بمونین !! من با اینکه انرژیم 100 ه ولی 3 - 4 ساعته نیومدم بیرون منتظره یه فرصتم !!
این biggamehunter میشه عکس دوئل هاشو بذارین ؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
تو هتل بمونین !! من با اینکه انرژیم 100 ه ولی 3 - 4 ساعته نیومدم بیرون منتظره یه فرصتم !!
این biggamehunter میشه عکس دوئل هاشو بذارین ؟
Last edited by saeid.yavary; 17-04-2009 at 15:59.
احتمالا به خاطر اینه ما lhota رو ول کردیم اونا رفتن با چینیا متحد شدن که حال مارو بگیرن
اگه یادت باشه چند وقت پیش کلا شهر Lhota خالی شده بود و 6-7 نفر بیشتر عضو نداشت ! الان هم شهر دست یه لول 16 هستش به نظرم باید این شهر توسط چینی ها تصرف شده باشه و یه چینی الان اونجا رو میچرخونه ! این چند روز هم کلی نیرو جذب کرده به نظرم کار چینی هاست .احتمالا به خاطر اینه ما lhota رو ول کردیم اونا رفتن با چینیا متحد شدن که حال مارو بگیرن
از این چینیا خیلی کارا بر میاد !!![]()
شانس ما رو میبینی !! به قصد پاس اوت کردن رفتیم طرف قبلش لول گرفته بود خونش پر شده بود :(
![]()
ریختن سرم !! فقط یه لحظه طمع کردم از هتل اومدم بیرون برم BigGameHunter رو پاس اوت کنم !!
سه نفری ریختن سرم Niolro + BigGameHunter+ madtesttoo
در این لحظه پاس اوت شدم :
![]()
كلي خنديديم...hajamoo today at 5:06 pm
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید& ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Won't you answer to my questions? Ok! Not problem!!
==========
niolro today at 4:34 pm
m-pro 30 34 duel not possible for 48 hours
saeid67 33 55 duel not possible for 48 hours
chaghal 33 55 duel not possible for 48 hours
hajamoo 34 62 duel not possible for 48 hours
khiar 25 0 duel not possible
mashange 24 0 duel not possible
yukisan 23 0 duel not possible for 48 hours
b.kharaman 22 0 duel not possible
jackwitters 29 27 duel not possible for 48 hours
riper 31 41 duel not possible for 48 hours
===========
hajamoo today at 3:11 pm
your friend id banned. Why?
"ruby.bao"
فكر كنم پرومي كه چيني ها توش هماهنگ ميشن رو پيدا كردم(مثل ما كه توي پي سي ورلد هماهنگ ميشيم.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)