تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 812 از 1137 اولاول ... 312712762802808809810811812813814815816822862912 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,111 به 8,120 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان یک سوال ، کتاب آموزش شیمی 3 بهمن بازرگانی ، درس و نکته های بیشتری از کتاب تستش داره ؟
    یعنی ارزشش رو داره که بخریمش ؟

مرسی ...
    نه اصلا
    حتب برخی مطالب خارج از کتاب رو هم بدون اینکه اشاره ای به خارج از کتاب بودنشون بکنه تدریس کرده و ممکنه سردرگمتون کنه . بهتره همون کتاب تست رو بخونین
    تازه بسیازی از جمع بندی ها و .... که برای واکنش های کتاب درسی توی کتاب تست داشته رو توی کتاب آموزش اصلا نداره

2. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

نه اصلا
    حتب برخی مطالب خارج از کتاب رو هم بدون اینکه اشاره ای به خارج از کتاب بودنشون بکنه تدریس کرده و ممکنه سردرگمتون کنه . بهتره همون کتاب تست رو بخونین
    تازه بسیازی از جمع بندی ها و .... که برای واکنش های کتاب درسی توی کتاب تست داشته رو توی کتاب آموزش اصلا نداره
    نه! فقط خیلی پایه‌ای‌تر توضیح داده که اگه معلم سر کلاس داری، به دردت نمی‌خوره.

الان به کدوم توجه کنم من ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هر دو عزیز گفتن "نه" دیگه جفتش یکیه

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به هر دوتاش

داره خودمونی میشه mani geek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من تماس گرفتم با انتشارات رمزینه و مهندس مهربان از تغییر نکردن کتابهای دیفرانسیلشون پرسیدم گفتند که کتاب ما همون کتاب پارساله چون کتاب درسی دیفرانسیل فقط اشکالاتش رفع شده و ما این اشکالات رو در کتاب نداشتیم و به خاطر همین تغییر نکرده. اگر شما هم میخواهید تماس بگیرید و دقیق بپرسید واین جا به ما هم اطلاع بدید لطفا.شماره مهندس مهربان:09121448631
    انتشارات رمزینه 02166488080

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من تماس گرفتم با انتشارات رمزینه و مهندس مهربان از تغییر نکردن کتابهای دیفرانسیلشون پرسیدم گفتند که کتاب ما همون کتاب پارساله چون کتاب درسی دیفرانسیل فقط اشکالاتش رفع شده و ما این اشکالات رو در کتاب نداشتیم و به خاطر همین تغییر نکرده. اگر شما هم میخواهید تماس بگیرید و دقیق بپرسید واین جا به ما هم اطلاع بدید لطفا.شماره مهندس مهربان:09121448631
    انتشارات رمزینه 02166488080
    منم زنگ زدم همینو گفت منشی‌شون. ولی خُب همون‌طوری که قبلاً هم گفتم، با تغییر این دو تا جمله‌ی کتاب درسی، جواب بعضی سؤال‌های عوض می‌شه. مثل حد داشتن تابع y=sqrt(x توی x=0. اگه مهندس مهربان متوجه یک هم‌چین تغییر واضحی نشده، واقعاً جای تعجب داره و طبیعتاً این کتاب رو نباید برای امسال تهیه کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها کدوم برتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    1.درک متن به زبان ساده.شهاب اناری
    2...ونترسیم از متن.رضاکیاسالار
    3.اند ریدینگ.علیرضا جابری

-لطفا هر کسی نظرشو بادلیل و کامل بگه و ذکر کنه چرا از دوتای دیگه بهتره!(میتونین اولویت بندی هم بکنین البته با دلیل و توضیح ودلیل برتری بر بقیه)
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Atefe_72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

میشه یه نفر در مورد فار گسسته یه توضیحی بده و از نظر سطح سوالاش و چیزای دیگه با گاج مقایسه کنه........
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

میشه یه نفر در مورد فار گسسته یه توضیحی بده و از نظر سطح سوالاش و چیزای دیگه با گاج مقایسه کنه........
    ممنون
    من امروز با فار تماس گرفتم. ویراست دوم گسسته‌شون همین امروز از چاپ در اومده و از فردا توی انقلاب و پخشی‌های کتاب توزیع می‌شه. فایل دو قسمت از فصل گراف رو هم گذاشته توی سایت‌ش. کاملاً مشخصه که این ویراست نسبت به ویراست اول تفاوت‌های عمده‌ای داره.
    بین کتاب قبلی فار و گاج سفید، به نظر من گاج سفید تنها مزیتی که داشت، این بود که هر فصل رو به بخش‌های کوچک‌تری تقسیم کرده بود. همین و بس. وگرنه هم جواب‌های تشریحی فار از گاج بهتر بود. هم تست‌‌های بهتری داشت. از لحاظ سبک و سیاق هم گاج یه جاهایی تست‌هایی داره که امکان اومدن‌ش توی کنکور خیلی کمه و فقط مولف‌ش چون حال کرده آورده. ولی فار خیلی سعی کرده که سبک تست‌هاش از کنکور فاصله نگیره.
    من با مولف فار شخصاً صحبت کردم. ویراست جدیدش چندتا فرق عمده کرده:
    آموزش‌ش بیش‌تر شده.
    هر بخش توی کتاب قبلی یک خلاصه‌ی آموزش داشت و بعدش 50 60 تا تست. ولی الآن آموزش کامل تکه‌تکه داره و بعد از هر قسمت آموزش و مثال آموزشی، 10 12 تا تست مربوط به اون بخش. یعنی کاملاً آموزش رو خرد کرده و کاملاً مشکل ویراست قبلی برطرف شده.
    تست‌های فصل نظریه‌ی اعداد ویراست اول که سخت بوده حذف شده و با تست‌های مشابه کنکور جای‌گزین شده. (بعضی‌ها می‌گفتن نظریه‌ اعداد فار سخته، راست هم می‌گفتن )
    تست‌های کنکورهای 90 اضافه شده به این ویرایش
    روش پاسخ‌دهی به تست‌های دور و مسیر و بعضی از تست‌های نظریه‌ی اعداد عوض شده. (راه ساده‌تری کلاً آموزش داده شده و جای‌گزین شده)

بدون اغراق فار ویراست جدید، از همه نظر از گاج و همه‌ی کتاب‌های دیگه‌ی بازار بهتره. خیلی هم بهتره.

تازه فار یک کتاب آزمون هم داره، که اگه این 1700 تا تست کتاب آموزش رو زدی، بری منطبق بر همون بخش‌بندی‌ها، آزمون‌های کاملاً استاندارد بزنی.
    خود مولف‌ش می‌گفت که بعضی از جاها توی کتاب آموزش، ممکنه سؤال‌های سخت‌تر از کنکور داده باشیم، ولی توی کتاب آزمون کاملاً استاندارد رعایت شده و سختی تست‌ها دقیقاً در سطح کنکوره.
    ولی خُب نظر هر دو تا مولف‌های فار این بود که بعد از کتاب خودشون، گاج سفید بهترین کتابه. بعدش هم خوش‌خوان.

11. 4 کاربر از sunsun3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

هر دو عزیز گفتن "نه" دیگه جفتش یکیه
    به هر حال خریدم و به بقیه دوستان توصیه میکنم نخرن !

توی کتاب تست واقعا بهتر توضیح داده شده ! کادر بندی و ... توی کتاب تست واقعا بهتر و قشنگ تر هستش !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •