تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 812 از 940 اولاول ... 312712762802808809810811812813814815816822862912 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,111 به 8,120 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اینکه ماکسی رودریگز چجوری از تور دروازه رد شد بماند چون زیاد مهم نیست
    مهم اینه که چجوری نزدیک به نیمی از بازی رو پشت تور دروازه موند و تیم اش 10 نفره بازی رو ادامه داد مهمه؟

چه باگ های مسخره ای، توپ از خط رد کرد باید کرنر میگرفت، طبق معمول داور نشسته نگاه می کنه:
    به نظر من هنوز توپ کامل از خط رد نشده توی تصویر 3 مشخصه که یه تیکه از خط بوصیله ی توپ پوشیده شده

2. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    چون من تازه به این بحثهای پچ و ادیت و این قبیل مسائل آشنا شدم یه کم تازه کار هستم
    با مطالعه چند صفحه از این تایپیک و استفاده از پستهای دیگه متوجه شدم که برای بروز کردن pes 2009 پچ 1.4 همراه با کرک 1.2 باید دریافت کنم و برای آپدیت روستر باید فایل cv0f.img بگیرم که هر دو این فایلها هم دریافت کردم .
    سئوالی که من داشتم اینه که من این دو فایلی که دریافت کردم کجا و به چه ترتیب نصب یا کپی کنم و اگر فایل یا کیت سرور و یا هر چیزی دیگه که برای بروز کردن لازمه بهم معرفی کنید. که اسامی تیم ها بازیکنان لباسها و ..... بروز و درست بشه.
    با تشکر ممنون میشم راهنماییم کنید.

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

آقا این تکستچر باحال رو دانلود کنید رو پیشونی بازیکنا عرق میشینه!!! خیلی باحاله.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه باگ های مسخره ای، توپ از خط رد کرد باید کرنر میگرفت، طبق معمول داور نشسته نگاه می کنه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینا باگ نیست اشتباه داوریه, چون کم پیش میاد میشه اشتباه داوری تلقی کرد.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    چون من تازه به این بحثهای پچ و ادیت و این قبیل مسائل آشنا شدم یه کم تازه کار هستم
    با مطالعه چند صفحه از این تایپیک و استفاده از پستهای دیگه متوجه شدم که برای بروز کردن pes 2009 پچ 1.4 همراه با کرک 1.2 باید دریافت کنم و برای آپدیت روستر باید فایل cv0f.img بگیرم که هر دو این فایلها هم دریافت کردم .
    سئوالی که من داشتم اینه که من این دو فایلی که دریافت کردم کجا و به چه ترتیب نصب یا کپی کنم و اگر فایل یا کیت سرور و یا هر چیزی دیگه که برای بروز کردن لازمه بهم معرفی کنید. که اسامی تیم ها بازیکنان لباسها و ..... بروز و درست بشه.
    کسی مارو تحویل نمی گیره ؟

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

فوتبال واقعی نیس که اشتباه داوری داشته باشه اینا باگ هوش مصنوعی هستن.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    دوست عزيز اگه به همون پستها كه بارها تكرار شدند بيشتر دقت كني متوجه نصب صحيح اونها ميشي.ابتدا بايد پچ رو مطابق راهنمايي ها نصب كني و بعد كرك رو در مسير C:\Program Files\Pro Evolution Soccer 2009 (يعني مسير نصب بازي)كپي كن.
    براي اينكه اسامي درست شوند به فايل اديت نياز داريد كه بايد در اين مسير C:\Documents and Settings\YOUR USER\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save كپي كنيد.اما براي اصلاحات گرافيكي به برنامه كيت سرور نياز داري ابتدا اين برنامه رو در محل بازي نصب كرده و فايلهاي مورد نياز رو در اين برنامه كپي كن.

8. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12 [SIZE="2"][COLOR="Blue"]یه باگ جالب توی مد بال .باگ چه عرض کنم ...خودتون اشمشو بذارین ...[/COLOR][/SIZE]

سلام به همگی
    یه سوال تا حالا شده که تو مد بال مالکیت توت تو نیمه ی اول بازی از 70 بال تر شده باشه ؟
    اگه شده بگید ....
    اما من توی بازی های عادی با تیم های معمولی نمیگم بلکه بازی با تیم هایی مانند منچستر و رئال و ارسنال و چلسی و بارسا و... رو می گم .
    اگه باورتون میشه من این کار رو کردم خودتون می تونید ببینید .
    البته من در این باره یه عکس هم گرفته بودم ولی هر چقدر گشتم نتونستم پیداش کنم و در ضمن دو گل هم زده بودم .
    مالکیت توپ هم 90 به 10 بود
    به هر حال خودتون ببینید ونظرتون رو بگید .
    این هم لینکش :
    کد:
    البته من تو زمان های مختف سیو کرده بودم یعنی از 10تا 12 و12 تا 22 و 22 تا 45 ولی دیدم که زیاد میشه همون اولی رو براتون گذاشتم.

امیدوارم که خوشتون اومده باشه .
    Last edited by MORTAZA.2FUN; 19-05-2009 at 23:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بازهم ممنون مازيار جان.توضيحات كاملي ارائه دادي.فقط نتونستم اون آهنگي كه گفتي رو دانلود كنم.اگه تونستي دوباره لينك بده...
    همه فايلهاي adx رو اكسپورت كردم دارم بينشون مي گردم آهنگ champions league رو پيدا كنم.آخه خيلي ازش خوشم مياد...
    لینک تصحیح شد (آهنگ یورو 2008):

کد:
    اینم آهنگ UEFA Champions League 2009 با حجم 2.62 مگابایت:

کد:
    Last edited by MaziyarServer; 19-05-2009 at 23:48.

11. این کاربر از MaziyarServer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

فوتبال واقعی نیس که اشتباه داوری داشته باشه اینا باگ هوش مصنوعی هستن.
    نه دوست عزیز! از ورژن قبلی بازی یعنی نسخه 2008 برای جذابتر شدن بازی اشتباهات داوری رو هم به بازی اضاف کردن که توی نسخه قبلی این اشتباهات خیلی تابلو بود!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوست عزيز اگه به همون پستها كه بارها تكرار شدند بيشتر دقت كني متوجه نصب صحيح اونها ميشي.ابتدا بايد پچ رو مطابق راهنمايي ها نصب كني و بعد كرك رو در مسير C:\Program Files\Pro Evolution Soccer 2009 (يعني مسير نصب بازي)كپي كن.
    براي اينكه اسامي درست شوند به فايل اديت نياز داريد كه بايد در اين مسير C:\Documents and Settings\YOUR USER\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save كپي كنيد.اما براي اصلاحات گرافيكي به برنامه كيت سرور نياز داري ابتدا اين برنامه رو در محل بازي نصب كرده و فايلهاي مورد نياز رو در اين برنامه كپي كن.
    دوست عزیز ممنون از راهنمایی که کردی فقط اگه امکانش هست لینک آخرین ادیت و آخرین کیت سرور که اومده بهم بدی واقعا ممنون می شم .
    واگه ممکنه بهم بگین این فایل cv0f که گرفتم باید چیکار کنم ؟
    خیلی خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •