تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 812 از 1004 اولاول ... 312712762802808809810811812813814815816822862912 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,111 به 8,120 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوستان ارومیه ای خوب هستین چرا وضع اینترنتون انقدر خرابه شما مگه چقدر با تبریز که ما هستیم فاصله دارین ما که لا اقل با دو مگ دوست من سرعت دانلودش که همسایمونه سرعتش 950 هستش ولی مال شما چرا اینجوریه در مورد پشتیبانی هم اینجا هم اینجوریه زنگ زدم میپرسم چرا اینترنت قطعه میگه خطتون نویز داره میگم پس چرا 5 دقیقه پیش کار میکرد بعد قطع میکنن پشتیبانی در حد صفر

2. این کاربر از mahdi1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدین؟ در مورد دیتا ریت چطور باید بالا ببرمش؟
    والا داداش منم خیلی دنبالشو گرفتم ولی یه نفر کارشناس و کار بلد بینشون نبود، کارشناس اومد خونمون تست کرد (مثلا فکر کرد من بلد نیستم تست کنم!) گفت آره خیلی سرعت کم میگیری مشکل داره باید رسیدگی بشه ببینیم ایراد از کجاست، بعدا فهمیدم که رفته و اونجا زده که ایراد برطرف شد!!! هم مخابرات (فلکه مخابرات) هم مرکز پاسخگویی (خ امام) رفتم با مسئولش صحبت کردم، صحبت که چه عرض کنم یه جواب درست و حسابی و فنی نداد، طرف معلومه هیچی از اینترنت بارش نیست!
    دوست عزیز 2 تا خانوم توی قسمت رایانه استان هستن.شمارشون رو توی اداره گم کردم وگرنه تقدیم میکردم.باید مرکز تلفنی که ازش دیتا میگیری به اونا نامه بزنن و اونها بررسی کنن و بالا ببرن .شما از توی تنظیمات مودمت فقط میتونی ببنی اونم تیو قیمت adsl هست.دیتا ریت تابلو هست میتونی راحت پیدا کنی.عدید که روش هست باید برای 2 مگ 2048 باشه تا 2 مگ سرعت بده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سایت برای شکایت هست.شما با سند و مدرک براشتون کامنت بزار.من این کار رو کردم و حتی زیر اب بازرسی استان اغ رو هم زدم.اومدن در خونه ازم امضای رضایت گرفتن.
    در کل یک عده پشمک نشستن اونا که نمی دونن سرعت چی و هست.فکر میکنن اینترنت کلا یه چیز ثابت هست.بنده بعد از 1 ماه متوجه شدم که اصلا به غیر از ریس مخابرات شهرستان کسی نمی دونست روال بالا بردن دیتا ریت چگونه هست.الان حاظرم شرط ببندم کارمندای خود 2020 هم نمی دونن دیتا ریت چی هست و چطور باید بالا بردش

4. 2 کاربر از ir.warez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

خیلی ممنون دوستان خوبم، خوشحالم که باز یه جایی هست که به این عملکرد مخابرات نظارت میکنه، حتما شکایت میکنم.
    دوست عزیز 2 تا خانوم توی قسمت رایانه استان هستن.شمارشون رو توی اداره گم کردم وگرنه تقدیم میکردم.باید مرکز تلفنی که ازش دیتا میگیری به اونا نامه بزنن و اونها بررسی کنن و بالا ببرن .شما از توی تنظیمات مودمت فقط میتونی ببنی اونم تیو قیمت adsl هست.دیتا ریت تابلو هست میتونی راحت پیدا کنی.عدید که روش هست باید برای 2 مگ 2048 باشه تا 2 مگ سرعت بده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سایت برای شکایت هست.شما با سند و مدرک براشتون کامنت بزار.من این کار رو کردم و حتی زیر اب بازرسی استان اغ رو هم زدم.اومدن در خونه ازم امضای رضایت گرفتن.
    در کل یک عده پشمک نشستن اونا که نمی دونن سرعت چی و هست.فکر میکنن اینترنت کلا یه چیز ثابت هست.بنده بعد از 1 ماه متوجه شدم که اصلا به غیر از ریس مخابرات شهرستان کسی نمی دونست روال بالا بردن دیتا ریت چگونه هست.الان حاظرم شرط ببندم کارمندای خود 2020 هم نمی دونن دیتا ریت چی هست و چطور باید بالا بردش
    اگه اشتباه نکنم منظور شما همون line rate هستش درسته؟ اگه اینطوره فعلا برای سرویس 1 مگم، به این صورته:
    Line Rate - Upstream (Kbps): 509
    Line Rate - Downstream (Kbps): 1024

به نظر شما مقدار upstream پایینه؟
    Last edited by Emir1; 23-12-2014 at 23:01.

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

Line Rate - Upstream (Kbps): 509
    Line Rate - Downstream (Kbps): 1024

به نظر شما مقدار upstream پایینه؟
    نه خیلی هم خوبه ، آپلود خاصی اگر دارید بگید روی 1 مگ ببندند

7. 2 کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

میخام از لایزر سرویس بگیرم، به نظرتون خوبه؟

9. این کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

میخام از لایزر سرویس بگیرم، به نظرتون خوبه؟
    لایزر فعلا که فقط در رشت و تبریز فعال ِ و نمیدونم قضیه این ثبت نامی که میگفتن تو نمایشگاه الکامپ اورمیه میکردن چیه
    الان مثل هندونه سربسته ست و تا کسی استفاده نکنه نمیشه نظر داد

11. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

دفترش تو خیام هست من رفتم پرسیدم همه مراکز ارومیه هم سرویس میدن
    خیام جنوبی جنب پاساژ خرم کوچه ی تربیت ساختمان علم جو واحد 4 اینم شمارش 32253287
    دو تا هم مسئول دارن دفتر بزرگی هم دارن
    قیمتاش به نسبت مناسبه من که باهاشون صحبت کردم گفتن دیتا رو از شرکت آسیا تک میگیرن و صاحب پنجاه درصد لایزر هم همین اسیاتک هست

13. 2 کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دفترش تو خیام هست من رفتم پرسیدم همه مراکز ارومیه هم سرویس میدن
    خیام جنوبی جنب پاساژ خرم کوچه ی تربیت ساختمان علم جو واحد 4 اینم شمارش 32253287
    دو تا هم مسئول دارن دفتر بزرگی هم دارن
    قیمتاش به نسبت مناسبه من که باهاشون صحبت کردم گفتن دیتا رو از شرکت آسیا تک میگیرن و صاحب پنجاه درصد لایزر هم همین اسیاتک هست
    تو سایتشون فقط نوشته مراکز مخابراتی ارومیه فعال هستن و هیچ حرفی در مورد اینکه سرویس میدن و آسیاتک نزده! اتفاقا یه جا نوشته در شمالغرب فعلا فقط تبریز فعال ِ با همکاری همارا سیستم!!!
    .....
    وضعیت تعرفه ها چطور بود؟ تا چندمگ پهنای باند میدادن؟

15. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

تو سایتشون فقط نوشته مراکز مخابراتی ارومیه فعال هستن و هیچ حرفی در مورد اینکه سرویس میدن و آسیاتک نزده! اتفاقا یه جا نوشته در شمالغرب فعلا فقط تبریز فعال ِ با همکاری همارا سیستم!!!
    .....
    وضعیت تعرفه ها چطور بود؟ تا چندمگ پهنای باند میدادن؟
    قضیه ی آسیا تک رو خود مسئولاش بمن گفتن همون همارا سیستم بهره بردار شمالغرب کشوره مثل اینکه

کلیه اطلاعات راجب سرعت و قیمت اینجا هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. این کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه robotop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان مخابراتی؛ دانلود شبانه ۴ گیگ برای سرویس 2Mbps سر جاشه هنوز؟

من به امید دانلود شبانه دارم میام مخابرات . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •