تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 812 از 1126 اولاول ... 312712762802808809810811812813814815816822862912 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,111 به 8,120 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این درس زبان تخصصی که دوستان بحثش رو میکنن همون زبان اقتصاد و مدیریت هست؟
    برای میان ترم این درس که جمعه ی آیندس استاد گفته دوسط انگلیسی میدم باید به فارسی ترجمه کنین
    دو سطرم فارسی میدم باید به انگلیسی ترجمه کنین ولی من سوالات پایان ترم رو دیدم فقط از ریدینگ ها سوال اومده بود
    نه زبان تخخصی با زبان اقتصاد و مدیریت فرق میکنه ، من زبان اقتصاد و مدیریت رو پاس کردم ( سوالای پایان ترمش تستی ) ، حالا استاد چرا میخواد تشریحی بگیره ازتون نمیدونم ....
    بیشتر سوالات ( بالای 90 درصد ) از لغت ها میاد ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. من اول ترم شهريه م رو کامل پرداخت کردم و چندروز بعد توي خود سايت گلستان بدهيم صفر شد. حالا اين چند روز که گفتن بايد ايميلمون رو توي پروفايلمون اضافه کنيم يا همين گزارش ۴۲۸ که واسه امتحاناس براي من باز نيست.تنها گزارشي که برام بازه شهريه است که ۱۳۳هزار تومن زده درصورتيکه من بعد از انتخاب واحد ۱۸۰تومن شهريه رو دادم. کسي ميدونه جريان چيه؟ ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام. من اول ترم شهريه م رو کامل پرداخت کردم و چندروز بعد توي خود سايت گلستان بدهيم صفر شد. حالا اين چند روز که گفتن بايد ايميلمون رو توي پروفايلمون اضافه کنيم يا همين گزارش ۴۲۸ که واسه امتحاناس براي من باز نيست.تنها گزارشي که برام بازه شهريه است که ۱۳۳هزار تومن زده درصورتيکه من بعد از انتخاب واحد ۱۸۰تومن شهريه رو دادم. کسي ميدونه جريان چيه؟ ممنون
    سلام . خب شما زمانی که شهریه رو پرداخت کردین 180 تومن بود .... بعدش که شاید حذف و اضافه کردین یا بنا به دلایلی ، مبلغ 133 هزار تومن به شهریون اضافه شده و شما باید این مقدار رو پرداخت کنید تا گزارش 428 براتون باز شه .

4. این کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام . خب شما زمانی که شهریه رو پرداخت کردین 180 تومن بود .... بعدش که شاید حذف و اضافه کردین یا بنا به دلایلی ، مبلغ 133 هزار تومن به شهریون اضافه شده و شما باید این مقدار رو پرداخت کنید تا گزارش 428 براتون باز شه .
    نه حذف و اضافه نکردم.. فردا ميرم دانشگاه ببينم چي ميگن. ممنون از جوابتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه زبان تخخصی با زبان اقتصاد و مدیریت فرق میکنه ، من زبان اقتصاد و مدیریت رو پاس کردم ( سوالای پایان ترمش تستی ) ، حالا استاد چرا میخواد تشریحی بگیره ازتون نمیدونم ....
    بیشتر سوالات ( بالای 90 درصد ) از لغت ها میاد ....
    منظورتون رو دقیق متوجه نشدم.دقیقا یعنی پطوری سوال میدن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نه حذف و اضافه نکردم.. فردا ميرم دانشگاه ببينم چي ميگن. ممنون از جوابتون
    به دانشگاه مربوط نمیشه عزیز ... اونجا هم بری جوابی نمیگیری ... شهریه اضافه شده باید پرداخت کنی ، تا دسترسی شما بطور کامل باز شه.

منظورتون رو دقیق متوجه نشدم.دقیقا یعنی پطوری سوال میدن؟
    شما چند دوره نمونه سوال ترم پیش رو ببین ، دستت میاد که چطوری سوال میدن .... بیشتر از لغات سوال میاد .

8. این کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض قابل توجه كليه دانشجويان (دريافت كارت آزمون)

لطفا از مسير زير نسبت به دريافت گزارش 428 "برنامه امتحان پايان ترم دانشجو" اقدام نماييد.
    آموزش ==> گزارش هاي آموزش ==> دانشجو==> اطلاعات ثبت نام و امتحان

شايان ذكر است امكان دريافت گزارش براي دانشجويان بدهكار حداكثر 72 ساعت از زمان پرداخت شهريه ايشان مقدور مي باشد.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خب دوستان گلم ....

امیدوارم که درساتون رو خونده باشید ... چون دیگه کم کم داریم به امتحانات نزدیک میشیم .... همونطور هم که مشخص بود تاریخ ها عوض نشده و همون تاریخ های قبلیه .....
    فقط امیدوارم که این ترم سوالات رو آسون تر طرح کنن ( به دلیل زمان کم و فشردگی امتحانات ) ... زودتر هم کارت ورود به جلستون رو بگیرید و تاریخ امتحانات رو چک کنید ...

موفق باشید ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

اگر رمز عبور گلستان رو فراموش کرده باشید برای بازیابیش چیکار میشه کرد؟! عجیب مشکل خوردم سر این مسئله

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان ما که مثلا پول رو واریز کنیم, بعدش سیستم چطوری میفهمه که ما واریز کردیم که حسابمون رو صفر کنه؟ فیش واریزی رو باید بدیم اداره آموزش؟

بعد حتما باید این فیش خودمون رو پرینت کنیم یا اگر از بانک فیش بگیریم و پر کنیم مشکلی نداره؟ اصلا مگر بانک این فیش های پرینت شده رو قبول میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •