نه زبان تخخصی با زبان اقتصاد و مدیریت فرق میکنه ، من زبان اقتصاد و مدیریت رو پاس کردم ( سوالای پایان ترمش تستی ) ، حالا استاد چرا میخواد تشریحی بگیره ازتون نمیدونم ....
بیشتر سوالات ( بالای 90 درصد ) از لغت ها میاد ....
نه زبان تخخصی با زبان اقتصاد و مدیریت فرق میکنه ، من زبان اقتصاد و مدیریت رو پاس کردم ( سوالای پایان ترمش تستی ) ، حالا استاد چرا میخواد تشریحی بگیره ازتون نمیدونم ....
بیشتر سوالات ( بالای 90 درصد ) از لغت ها میاد ....
سلام. من اول ترم شهريه م رو کامل پرداخت کردم و چندروز بعد توي خود سايت گلستان بدهيم صفر شد. حالا اين چند روز که گفتن بايد ايميلمون رو توي پروفايلمون اضافه کنيم يا همين گزارش ۴۲۸ که واسه امتحاناس براي من باز نيست.تنها گزارشي که برام بازه شهريه است که ۱۳۳هزار تومن زده درصورتيکه من بعد از انتخاب واحد ۱۸۰تومن شهريه رو دادم. کسي ميدونه جريان چيه؟ ممنون
سلام . خب شما زمانی که شهریه رو پرداخت کردین 180 تومن بود .... بعدش که شاید حذف و اضافه کردین یا بنا به دلایلی ، مبلغ 133 هزار تومن به شهریون اضافه شده و شما باید این مقدار رو پرداخت کنید تا گزارش 428 براتون باز شه .
نه حذف و اضافه نکردم.. فردا ميرم دانشگاه ببينم چي ميگن. ممنون از جوابتون
منظورتون رو دقیق متوجه نشدم.دقیقا یعنی پطوری سوال میدن؟
به دانشگاه مربوط نمیشه عزیز ... اونجا هم بری جوابی نمیگیری ... شهریه اضافه شده باید پرداخت کنی ، تا دسترسی شما بطور کامل باز شه.
شما چند دوره نمونه سوال ترم پیش رو ببین ، دستت میاد که چطوری سوال میدن .... بیشتر از لغات سوال میاد .
لطفا از مسير زير نسبت به دريافت گزارش 428 "برنامه امتحان پايان ترم دانشجو" اقدام نماييد.
آموزش ==> گزارش هاي آموزش ==> دانشجو==> اطلاعات ثبت نام و امتحان
شايان ذكر است امكان دريافت گزارش براي دانشجويان بدهكار حداكثر 72 ساعت از زمان پرداخت شهريه ايشان مقدور مي باشد.
خب دوستان گلم ....
امیدوارم که درساتون رو خونده باشید ... چون دیگه کم کم داریم به امتحانات نزدیک میشیم .... همونطور هم که مشخص بود تاریخ ها عوض نشده و همون تاریخ های قبلیه .....
فقط امیدوارم که این ترم سوالات رو آسون تر طرح کنن ( به دلیل زمان کم و فشردگی امتحانات ) ... زودتر هم کارت ورود به جلستون رو بگیرید و تاریخ امتحانات رو چک کنید ...
موفق باشید ....
اگر رمز عبور گلستان رو فراموش کرده باشید برای بازیابیش چیکار میشه کرد؟! عجیب مشکل خوردم سر این مسئله![]()
دوستان ما که مثلا پول رو واریز کنیم, بعدش سیستم چطوری میفهمه که ما واریز کردیم که حسابمون رو صفر کنه؟ فیش واریزی رو باید بدیم اداره آموزش؟
بعد حتما باید این فیش خودمون رو پرینت کنیم یا اگر از بانک فیش بگیریم و پر کنیم مشکلی نداره؟ اصلا مگر بانک این فیش های پرینت شده رو قبول میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)