من از مركز خدماتش خبر ندارم كه كجا هست ولي فروشگاه و نمايشگاهشون توي پاييتخت نميخورد كه گارانتي در پيت باشه ...
سايت اطلاع رساني شون هم انصافا كامل و بي نقص هست ...
من از مركز خدماتش خبر ندارم كه كجا هست ولي فروشگاه و نمايشگاهشون توي پاييتخت نميخورد كه گارانتي در پيت باشه ...
سايت اطلاع رساني شون هم انصافا كامل و بي نقص هست ...
به نظر من که سنگینه. من 1640 دارم که نزدیک 3 کیلو هستش (البته با کیف و پیزهای دیگه وزنش میره بالاتر) فکر می کنم اگه 400 500 گرم دیگه زیاد بشه دیگه اصلاً نمی تونم روی Portable بودنش فکر کنم.
"به نظر من که سنگینه. من 1640 دارم که نزدیک 3 کیلو هستش (البته با کیف و پیزهای دیگه وزنش میره بالاتر) فکر می کنم اگه 400 500 گرم دیگه زیاد بشه دیگه اصلاً نمی تونم روی Portable بودنش فکر کنم."
شما جابجاییتون در روز چقدره ؟
شما جابجاییتون در روز چقدره ؟
دارم یه لپ تاپ gateway میگیرم . کانفیگش فوقالعادس ! شرکت میرداماد جدیدا گیت وی وارد میکنه یه چیزایی شبیه اینکه گارانتی ایران داره گفت و اینکه تمام قطعاتش رو هم وارد میکنن !!!
شما بودین چیکار میکردین ؟ دنبال کانفیگ فوقالعدش میرفتین یا یه لپ تاپ سبکتر ؟
Cpu core 2Duo (P9800) 2.93 MHz 6Mb Cache
Graphic Geforce 9800 Gts DDR 3 ( 1024 MB Dedicated .2800 MB Share )
Ram : 4 Gig DDR 3 (FSB 1066)
H.D.D 640 7200RPM 16 MB Buffer
LCD 17 High Color
DVD Writer +Blueray .(Lable Flash Technology )
Webcam +BlueToth+E Sata+ HDMI+i Link
Battery 9cell
Vista Home Premium 64 Bit
Full Keyboard
17 اینچه و 4 کیلو وزنشه
مارکش gateway هست؟
مدلش چیه؟
قیمتش چنده؟
وزن تا یه حدی مهم نیست اما دیگه 4 کیلو واقعا خیلی زیاده. تازه من خیلی توی روز جابجایی ندارم و اکثراً با ماشین این ور و اون ور می رم اگر نه شاید همین هم سنگین باشه.
دقیقا نمی دونم ! زنگ زدم گفتن همین با 8 کانفیگ مختلف دارن !!
زیاد ظاهرش خوب نیست !!
2150000
شما بودی چیکار میکرد ؟ دانشجو ام ! باید بین خوابگاه و دانشگاه رفت آمد کنم !!!
کانفیگش وسوسه کنندس ! وزنشم زیاد !
آقا 4 کیلو خیلی زیاد. جابجاییش پدر آدم ئر میاره. من آدم ضعیفی از نظر بدنی نیستم ولی 2.5 کیلو رو با وسائل جابجا میکنم خسته میشم
![]()
با سلام
لب تاپ تا 1400 برای کارای گرافیکی چی پیشنهاد میدین؟
و اینکه HP تو ایران گارانتی درست حسابی داره؟ اگه خراب بشه از نظر قطعات مشکلی نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)