تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 812 از 1045 اولاول ... 312712762802808809810811812813814815816822862912 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,111 به 8,120 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    من در هنگام ذخیره کردن فایل های ورد 2010 با فرمت docxمشکل دارم
    از دیروز به صورت ناگهانی دیگه قادر به ذخیره کرن فایل ورد با فرمت docx نیستم و وقتی می خوام ذخیره کنم هر بار که دکمه ذخیره را میزنم دوباره پنجره ذخیره باز میشود و هر چقدر هم روی دکه ذخیره کلیک میکنم فقط دوباره و دوباره پنجره ذخیره کردن باز میشود و هیچ تغییری ذخیره نمی شود.
    خیلی گشتم و لی نتونستم مشکل رو حل کنم
    من repair، نصب مجدد آفیس و کپی نوشته ها در یک ورد دیگر را تست کردم ولی جواب نداد.
    تو word هم از هیچ macroای استفاده نکردم
    راسی من میتونم با فرمت doc ذخیره کنم و کمی به هم میریزه فایلم
    خواهش میکنم کمک کنید این پایان نامه منه و دو هفته هم بیشتر تا deadline نمونده

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

[SIZE=2]سلام
    شما بجای رنگ سیاه 100% که Automatic هست از یه رنگ دیگه مثلا سیاه 95% استفاده کن.
    با اینکه راه حل دیگه ای بلد نیستم ولی لطفا نتیجه رو بگین.
    سلام دوست عزیز
    مشکل از پرینتر بود و با تعویض اون مشکل برطرف شد...
    ممنون

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام

توی word 2007 چطوری میشه که اون متن مورد نظر به صورت لینک دربیاد یعنی مثلا آدرس یه سایتی به صورت لینک واردش کنیم تا هر وقت از تو خود word روش کلیلک کردیم وارد صفحه مورد نظر بشه ؟

یه سوال دیگم داشتم آیا میشه این لینک ها رو به این صورت در بیارم که برای لینک ها عنوان انتخاب کنیم و درون اون عنوانی که داریم (وقتی مثبتش رو بزنیم) لینک ها رو قرار بدیم و دوباره اگر خواستیم توی همون لینک بازشده بشه باز عنوان تعریف کرد و باز لینک های دیگر رو توش اضافه کرد یه چیزی مثل عکس زیر (فقط به جای پوشه ها آدرس لینک باشه) :

ممنون

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

داره خودمونی میشه Mohsen_Hoseyni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    در ورد 2010 چطوری میشه Text Direction رو به صورت پیشفرض به راست به چپ تغییر داد؟ هر بار اجرا میکنم به صورت خودکار چپ به راست هست. میخوام هر موقع اجرا شد راست به چپ باشه. ویندوز هم XP ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    مشکل از پرینتر بود و با تعویض اون مشکل برطرف شد...
    ممنون
    میشه مدلش رو بگین. منم چند سال پیش یه HP داشتم که گفتم با سیاه 100% همین قاط رو میزد. مدلش یادم رفته. شما بگین اگه خودش بود ممکنه یادم بیاد.

سلام

توی word 2007 چطوری میشه که اون متن مورد نظر به صورت لینک دربیاد یعنی مثلا آدرس یه سایتی به صورت لینک واردش کنیم تا هر وقت از تو خود word روش کلیلک کردیم وارد صفحه مورد نظر بشه ؟

یه سوال دیگم داشتم آیا میشه این لینک ها رو به این صورت در بیارم که برای لینک ها عنوان انتخاب کنیم و درون اون عنوانی که داریم (وقتی مثبتش رو بزنیم) لینک ها رو قرار بدیم و دوباره اگر خواستیم توی همون لینک بازشده بشه باز عنوان تعریف کرد و باز لینک های دیگر رو توش اضافه کرد یه چیزی مثل عکس زیر (فقط به جای پوشه ها آدرس لینک باشه) :

ممنون

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    متن مورد نظر رو انتخاب کنید.
    کلیک راست
    گزینه ی Hyperlink
    اما این ساختار درختی رو نمیدونم

سلام
    در ورد 2010 چطوری میشه Text Direction رو به صورت پیشفرض به راست به چپ تغییر داد؟ هر بار اجرا میکنم به صورت خودکار چپ به راست هست. میخوام هر موقع اجرا شد راست به چپ باشه. ویندوز هم XP ممنون
    برنامه های آفیس رو ببندید و این ابزار رو اجرا کنید:
    Start> All Programs> Microsoft Office> Microsoft Office Tools> Microsoft Office 2010 Language Preferences
    Persian رو انتخاب کنید
    Set as default رو بزنید

بعضی نسخه ها هم بجای Language Preferences آخرش نوشته Language Tools

سلام چطور تیتر یک متن را به متن بعد از آن وصل کنیم که هر وقت متن به صفحه بعد رفت آن تیتر به تنهایی آخر صفحه قبل نماند
    اینو تابستون گفتم تو همین تاپیک. معلومه بد گفتم
    روی اون تیتر کلیک کنید تا مکان نما روش قرار بگیره. لانچر پاراگراف رو بزنید. از سربرگ دوم گزینه ی Keep with next رو فعال کنید.
    اگر همه ی تیترها یک Style دارند کافیه اون Style رو Modify کنید و از Format برین توی تنظیمات Paragraph و سربرگ دوم و Keep with next رو فعال کنید.

سلام
    لطف می کنید جواب من رو بدید؟
    یه فایل دارم که سایز صفحه ام A5 هست، توی پرینتر کاغذ A4 دارم، نمیخوام کاغذ ها رو از وسط نصف کنم بزارم توی سینی، میشه موقع پرینت خودش نصف برگه صفحه اول رو بزار، نصف برگه صفحه دوم؟
    یعنی هر برگه A4 خودش دو صفحه ی A5 توش قرار بگیره؟

بعد اینکه، میشه توی همون برگه A4 بجای اینکه صفحه 1 و 2 رو بزنه، از صفحه ی 1 دوبار بزنه؟
    شما نامه ی اداری رو در سایز A5 تایپ کنید؛ Orientation رو هم نمیخواد تغییر بدین فقط 1Page Per Sheet رو بکنید 2Pages Per Sheet
    البته!!! با تمام تنظیماتی که چاپگرم داشت آخرش مجبور شدم یه کپی از کل صفحه بگیرم و توی صفحه ی بعد Paste کنم چون تا فایلتون 2 صفحه نداشته باشه هرچقدر هم تنظیمات رو درست کنید اتوماتیک کپی اضافه نمیزنه.
    حالا از 2Pages Per Sheet استفاده کنید که برگه اسراف نشه، دیگه این که از نامه کپی بگیرید توی صفحه ی دوم یا بذارید نصفش سفید بمونه با خودتون.

سلام.
    زمانی که فصل بندی می‌کنم و می‌خوام فصی اول رو با حروف: الف, ب, پ, ت و ... شماره گذاری کنم، می‌بینم که چنین شماره بندی نداره یا حروف الفبای عربی داره( ا ب ت ...) یا ابجد ( ا ب ج د ..).
    برای پایان نامه باید با حروف فارسی شماره گذاری کنم.
    وقتی نداره چیکار کنیم؟ من «أ ب ت ث ج ح خ د ر ز س ش» زدم رفت کسی هم اشکال نگرفت.

6. 5 کاربر از mojtabamalaekeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اگر نیست به تب دوم (languages) برید و تیک اولین گزینه رو بزنید و دوباره همینجا برگردید، می بینید که اضافه شده.
    سلام . گزینه farsi و iran اظافه شده ولی اعداد همچنان لاتین هستد !!!!

خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتی نداره چیکار کنیم؟ من «أ ب ت ث ج ح خ د ر ز س ش» زدم رفت کسی هم اشکال نگرفت.
    دمت گرم. برم این دکتر رو گیر بیارم حداقل یه چندتا بارش کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام . عالی بود .

با روشی که فرمودید ؛ گزینه farsi و iran هم به لیست اظافه شد .

اما اعداد همچنان لاتین هستند !!!!!!!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . گزینه farsi و iran اظافه شده ولی اعداد همچنان لاتین هستد !!!!

خیلی ممنون
    سلام
    توی پنجره ی Region and languages داخل همون تب اول (format) اون پائین دکمه ی Additional setting رو بزنید، توی پنجره ی جدید داخل همون تب اول (Numbers) منوی کشویی آخر (use native digit) رو باز کنید و روی National قرار اش بدید، حالا OK کنید و پنجره ی زیریش هم OK کنید، حالا باید اعداد توی Word فارسی تایپ بشه

11. 3 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

خوبه یکخورده سرچ کنید توی انجمن *
    این پست هم در ادامه جواب آقا مصطفی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20-01-2012, 12:15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کـاربـر بـاسـابـقـه تاريخ عضويتApr 2007پست ها554

نوشته شده توسط omid-p30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان در ورد 2010 چطور میشه اعداد رو فارسی تایپ کرد ؟

وارد قسمت option شوید قسمت advance رو انتخاب کنید در این بخش قسمتی وجود دارد به نام show document content که به صورت پیش فرض arabic انتخاب شده است شما context رو انتخاب کنید

در صوتی که در زمان تایپ کیبورد رو فارسی کنید اعداد شما به صورت فارسی تایپ خواهند شد

نظر شخصی (برنامه نویسی):پاسخ اماده و کامل دادن به طرف مقابل یعنی خیانت چرا که اگر طرف مقابل واقعا جویای علم باشه باز هم سوال میکنه و دست از تلاش برنخواهد داشت و مطلبی رو که خودش به زحمت بدست اورده به سادگی فراموش نخواهد کرد
    نتیجه این میشه که کودک خارجی داخل 8 بیت بازی مینویسه و در ایران مهندسین کامپیوتر هنوز اندر خم تعریف متغییر هستند

13. 2 کاربر از naghoosfarhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •