تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 812 از 2365 اولاول ... 31271276280280880981081181281381481581682286291213121812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,111 به 8,120 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام دوستان

من رفتم یه پخش 1450 و یه باند 6974 پایونیر گرفتم صدا افتضاح بود یه باند 50 تومنیه پایونیر هم جلو بستم اما بازم صدا خوب نشد وقتی ولوم میدم به خرخر میفته

حالا درسته 300 تومن پول بیشتر ندادم و یه ضبط حرفه ای نیست اما خداییش اندازه 300 تومنم اصلا صدا نداره بخوام مقایسه کنم شاید 10% قویتر از پخش فابریک پراید با باند های 6964 دوستم باشه

حالم گرفته شده-به نظرتون مشکل از کجاست ؟خودمم کشتم توی تنظیماتش بهترین حالت رئ انتخاب کردم اما فایده ای نداشت ولوم که میره بالا 50 حالت به هم میخوره

چیو باید عوض کنم ؟پخشو یا باندامو ؟من توقع آنچنانی از صدا ندارم اما ببینید چیه که دیگه منو حالمو به هم زد
    منم دقیقا مثل شما فکر میکردم ولی الان به این نتیجه رسیدم که حداقل 1 تا 1.5 میلیون واسه سیستم باید هزینه کنی تا یه صدای شفاف و درست حسابی بگیری.معلومه که با 300 تومن میشه همون سیستم فابریکی ماشین.
    مرسی از جوابت عزیز
    والا خودم قصد داشتم برم دنبال پایونر ، یعنی رو پایونر حسابی باز نکنم ؟
    یه پخش خوب تا 200 تومن نمیشه الان گرفت ؟ (ماشاالله گرونی !)
    یکی از دوستان چندی پیش یه پخش و باند بست تو همین رنج البته گویا جا برای ارتقا داشت

ممنون
    پایونیر خوب نیست.فقط هدیونیتهاش خوبه . باندها و آمپهاش خوب نیست.قیمتها نسبت به یکسال گذشته حداقل 50 درصد بالا رفته به همین خاطر با 200 تومن پخش جالبی نمیشه خرید. حداقل باید 300 واسه یه هدیونیت متوسط خرج کنی.
    دوستان من میخوام یه سیستم معمولی که زیاد هزینه برنداره ببندم
    با کمترین قیمت چه ضبطو سابو امپلی میشه گرفت؟
    این 3تا با هم جور در میاد؟

امپلی
    Pioneer GM-3500T

ضبط
    Pioneer MVH-1450UB

ساب
    Pioneer TS-W309

من زیاد صدای بلند نمیخوام....فقط میخوام کیفیت پخش خوب باشه و وقتی صدارو زیاد میکنم خش خش نکنه با این تفاسیر ساب هم لازمه؟
    در کل پیشنهادتون چیه؟من اصلا از این چیزا سر در نمیارم
    ممنون
    نه جور در نمیاد چون من الان پخشم همینه و آمپم هم همینه ولی اصلا راضی کننده نیست.شما واسه اینکه کیفیت و تفکیک خوب بگیری باید یه کامپوننت خوب به همراه ساب حتما ببندی.ضمننا همونطور که گفتم باندها و سابهای پایونیر خوب نیست.با کمترین هزینه میشه اون چیزایی که نوشتی رو خرید ولی مطمئن باش صداش اصلا راضی کننده نخواهد بود.

2. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه جور در نمیاد چون من الان پخشم همینه و آمپم هم همینه ولی اصلا راضی کننده نیست.شما واسه اینکه کیفیت و تفکیک خوب بگیری باید یه کامپوننت خوب به همراه ساب حتما ببندی.ضمننا همونطور که گفتم باندها و سابهای پایونیر خوب نیست.با کمترین هزینه میشه اون چیزایی که نوشتی رو خرید ولی مطمئن باش صداش اصلا راضی کننده نخواهد بود.
    شما خودت چه ضبطو امپلی و سابی پیشنهاد میکنی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان من مهدیم
    سالها پیش وقتی دانشجو بودم عشق سیستم صوتی بودم،حالا دوباره حوس کردم، میخوام یه سیستم با کیفیت ببندم اما متاسفانه اطلاعات کافی ندارم ، راهنمایی کنین با 1.5 میلیون چی ببندم؟ کیفیت برام مهمه نه قدرت سیستم. راستی راهنمایی کنین از کجا بگیرم .ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    یه امپ دوکانال که هرتز690روخوب درایو کنه چی پیشنهاد میدین؟
    باstl2.350خوب درایو میشه؟
    باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranpanel.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران پاسداران

10

محمد با اون قیمتی که صرف این سیس کردی باید هم صدای خوبی بگیری.
    همایش این سایت هم که خدا بخواد اصلا انگار نباید راه بیافته اومدم تهران میام پیشت صدا بگیری برام
    سلام
    ای بابا مگه چقدر خرج سیستمم شد که میگی من پولی ندارم که سیستم ببندم حالا چندتا باندو ساب و امپ و این چیزا رو گرفتم سیستم نشد
    بیا داداش در خدمتیم شنیدی سوژمون نکنی ما فقیر بیچاره ایم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پایونیر خوب نیست.فقط هدیونیتهاش خوبه . باندها و آمپهاش خوب نیست.قیمتها نسبت به یکسال گذشته حداقل 50 درصد بالا رفته به همین خاطر با 200 تومن پخش جالبی نمیشه خرید. حداقل باید 300 واسه یه هدیونیت متوسط خرج کنی.
    ممنون ولی نمی خوام این مقدار خرج کنم (زندگی دانشجویی و کلی خرج ماشین شده ... )
    الان با 150-170 تومن میتونم یه پخش خوب (همون متوسط) بگیریم که بتونه دو فردای دیگه جواب بده (قابلیت ارتقا)
    اگر آره ، ممنون میشم مدل معرفی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranpanel.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

سلام
    اگه پخش خوب میخای پیشنهاد میکنم بری کنوود بگیری
    اگه بودجه بیشتری داشتی اون موقع الپاین پیشنهاد میکردم
    کنوود از پایونیر خیلی بهتر صدای بازترو صافتری داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون ولی نمی خوام این مقدار خرج کنم (زندگی دانشجویی و کلی خرج ماشین شده ... )
    الان با 150-170 تومن میتونم یه پخش خوب (همون متوسط) بگیریم که بتونه دو فردای دیگه جواب بده (قابلیت ارتقا)
    اگر آره ، ممنون میشم مدل معرفی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidrj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Dezful

13

سلام
    پخش را در حالیکه خاموش هست وارد تنظیماتش شو و گزینه auto face open را بگذار روی off .
    دستت درست رفیق
    چجوری باید برم تو تنظیماتش من یه 6050 دارم وقتی خاموشه چند ثانیه کلید ولوم رو میگیرم میره تو تنظیماتش ولی اینو نمیدونم!!!
    مرسی از لطفت

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

منم دقیقا مثل شما فکر میکردم ولی الان به این نتیجه رسیدم که حداقل 1 تا 1.5 میلیون واسه سیستم باید هزینه کنی تا یه صدای شفاف و درست حسابی بگیری.معلومه که با 300 تومن میشه همون سیستم فابریکی ماشین.
    نه دوست من منم تگفتم باید صدای خیلی توپی بده

عرض کردم اندازه 300 تومنم صدا نمیده

من دیدم کسانیو که نصف این پول میدند اما صدایی که میگیرند خیلی بهتر از اینه
    من میگم چرا در حدی هم که باید بده نمیده،و روی ولوم زیاد داغون میشه صدا و پخش قطعو وصل میکنه اگه باسو sla رو ببرم بالا

من سوالم چیز دیگه بود وگرنه میدونم با 300 تومن صدای خارق العاده یا خوب نمیدند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •