لینک مستقیم : 50تا60.
تورنت :45 تا50.
با تشگر.
هادی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
لینک مستقیم : 50تا60.
تورنت :45 تا50.
با تشگر.
هادی
ظاهرا خوبیه شاتل اینه که 2 مگ رو به صورت محدود میده
ولی متاسفانه اندیشه 1 مگ رو هم با حجم نامحدود میده فقط
یادش بخیر پارسال همین موقع ها بود که با همین 512 اندیشه 240 تا دان میکردیم
اینم تست 512 الان اندیشه
![]()
اگه كارت دانشجويي داشته باشي يا از طرف يه شركت معرفي بشي راحت مي توني بگيري
به عضو نظام و پزشكا هم مي دن دوست عزيز
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
نگفتي قيمت مودم چنده ؟
با 3 گيگ در ماه 23900 ، اگه 3 ماهه بگيري با 6 گيگ مي شه 17500 در ماه ، به خاطر همين مي گم نسبت به سرعتش مي ارزه ، چون مي شه تو شب با سرعت خوب دانلود كرد و گيگ كم روز رو جبران كرد
بدیه شاتل همینه دیگه...با 3 گيگ در ماه 23900 ، اگه 3 ماهه بگيري با 6 گيگ مي شه 17500 در ماه ، به خاطر همين مي گم نسبت به سرعتش مي ارزه ، چون مي شه تو شب با سرعت خوب دانلود كرد و گيگ كم روز رو جبران كرد
یکی از دلایلی که من جمع کردم همین حجم کمش بود...حالا ما که ، چه بخوایم چه نخوایم حجم مصرفیمون تویه ماه 5-6 گیگ هست، چی کار باس بکنیم؟؟ خود شاتل گفت: نامحدود بگیر گفتم: سرعتش پایینه.. که دیگه چیزی نداشت بگه و برگه ی فسخ رو بهم داد
Last edited by ho0rezam; 04-12-2010 at 21:54. دليل: نوشته بودم "روز" که درستش "ماه" هست
شايد از اون منظري كه صحبت مي كني بايد ببيني خودت الان چه سرويسي تو انديشه داري
اگه نامحدود 128 داري كه بايد قبول كني با اين سرويس شاتل تو نهايتا 2 شب مي توني به اندازه 1 هفته سرويس نامحدود 128 دانلود كني
من خودم با سرعت مشكل دارم و اصلا نمي تونم با سرعت پايين كنار بيام ، بعضيا با دانلود مشكل دارن ،
راستي شما با كدوم سرويس انديشه روزي 5 تا 6 گيگ دانلود داري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بايد نامحدود داشته باشي ديگه اونم سرعت بالا
من 128 محدود 5 گیگ رو دارم...اونجا هم که نوشتم "روز" اشتباه شد و باید مینوشتم "ماه"شايد از اون منظري كه صحبت مي كني بايد ببيني خودت الان چه سرويسي تو انديشه داري
اگه نامحدود 128 داري كه بايد قبول كني با اين سرويس شاتل تو نهايتا 2 شب مي توني به اندازه 1 هفته سرويس نامحدود 128 دانلود كني
من خودم با سرعت مشكل دارم و اصلا نمي تونم با سرعت پايين كنار بيام ، بعضيا با دانلود مشكل دارن ،
راستي شما با كدوم سرويس انديشه روزي 5 تا 6 گيگ دانلود داري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بايد نامحدود داشته باشي ديگه اونم سرعت بالا
من ماهانه اینقدر مصرف دارم (5-6 گیگ) که عملا اندیشه خوبیش اینه که این سرویس رو داره اما تویه شاتل 3 گیگ ماهانه هست و برای من کافی نبود...وقتی هم میرفتی حجم اضاف بگیری واسه هر 1 گیگ 5 تومان میگرفتن ( که اندیشه داره هر 2 گیگ رو اینقدر میگیره)
نکته: پست قبل رو ویرایش کردم
بعد از کشور کره جنوبی، انگلستان هم تصمیم دارد سرویس اینترنت یک گیگابیتی را در برخی از شهرهای خود راهاندازی کند تا بتواند در سال 2015 صاحب بهترین شبکه اینترنتی اروپا شود.
بیتی از تصمیم خود مبنی بر راهاندازی آزمایشی اینترنت باندپهن فیبرنوری یک گیگابیتی در سافولک و اضافه کردن 40 شهر به آن خبر داد.
البته بیتی زمان ارائه این سرویسها را اواخر سال 2011 اعلام کرده، اما هنوز اسامی شهرهایی که قرار است از این فناوری بهرهمند شوند اعلام نشده است. دولت هم قرار است 830 میلیون پوند به شرکتهایی اختصاص دهد که به ارائه سرویسهای پرسرعت در نواحی روستایی تمایل دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)