قابل توجه افرادی که میگن گل برهانی آفساید بود:
![]()
قابل توجه افرادی که میگن گل برهانی آفساید بود:
![]()
از یه چیز این قرمزا خوشم میاد اینه که از رو نمی رن همیشه خدا از زمین و زمان طلبکارن
نمونه: تمام پرسپولیسی هایی که میشناسم اینجا یا هر جای دیگه
عزیز اگه بخوا با اون خطی که کشیدی نشون بدی بازیکن استقلال عقبتره باید بگم که شما باید جهته دوربینم کج کنیم ...قابل توجه افرادی که میگن گل برهانی آفساید بود:
جهته دوربین با اون خط نمی خوره....
شیرهای قطبی ترشیدند
تیم بین المللی پیروزی دوباره به سیستم علی اصغری بازگشت
طنز سال: طرفداران پیروزی با جنبه ترین تماشاچیها
خلیلی: پیروزی از باخت فرار کرد
این بود تاکتیک قطبی که میگفت هر لحظه تغییر میکنه و حاضرم قلعه نویی بیاد بیندش.این بود بازی ترکیبی و شناور.شاید تو خارج (اونجایی که قطبی بوده) به سیستمک علی اصغری میگن بازی ترکیبی.بابا بنده خدا پروین هم که سیستمش همین بود و به جرم سنتی بودن با حقارت از تیم انداختنش بیرون.
دم کمیته انظباطی گرم که هر دفعه میگه ما به تماشاگران پیروزی بی احترامی نمیکنم و اونها رو محروم نمیکنیم.اینم نتیجه اش بود.تا میبینند تیمشون عقب افتاده عقده شون رو سر صندلیها خالی میکنند.
ببین عزیز اگه به قول شما خط هم بخواد کج بشه باید از قسمت پایین به سمت راست چیزی حدود 5 درجه جا به جا که باز هم آفساید نیست.
سیستم جدید و بین المللی پرسپولیس:
International Kick Under It
ازاین عکس فهمیدیم ای دی اس ال داری ضمن اینکه از فایرفوکس استفاده میکنی
اینترنت دانلودرهم داری![]()
سلام خدمت تمام آبی های ایران
از بازی کلی حال کردم . بچه ها خیلی خوب بودند . فقط یه اشتباه کردن که اونم از شانس ما رفت تو گل .
خوب شانسه دیگه .
اما میدونید چیزی که بیشتر باش حال می کنم اینه که پوز تمام _____ ساییده شد ( آخه گل نبود بردمشون تو آسفالت )
بیچاره ها همین که گل تساوی رو زدن انگار بازی رو برده بودن . همینجوری مسیج برام میدادن که دیدید ما گل زدیم .
چه کنیم دیگه بچن نباید سر به سرشون گذاشت !!!
(اینو هستم )
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)