بابت اخبار م م نون
دمت گرمات
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
بابت اخبار م م نون
دمت گرماتخواهش می کنم وظیفم هستما هم تشكر ميكنيم........
مرسي بابت اخبار
در همدان صورت گرفت
شعار عليه استقلال و پرسپوليس در تمرين آبي پوشان
خبرگزاري فارس: تماشاگران حاضر در محل تمرين تيم فوتبال استقلال تهران در همدان، عليه تيم هاي استقلال و پرسپوليس شعار دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم استقلال امروز ساعت 16:30 در ورزشگاه قدس همدان تمرين خود را پيگيري كرد.
اين جلسه تمريني يك ساعت به طول انجاميد.
كار با توپ و سانتر از جناحين از جمله برنامه هاي اين تمرين بود.
از اين تمرين نزديك به 200 هوادار ديدند كردند كه 100 تن از اين هواداران از علاقه مندان به تيم پاس بودند كه عليه تيم استقلال شعار دادند و همين مسئله باعث ناراحتي علي نظري جويباري و بازيكنان اين تيم شد.
از سوي ديگر هواداران استقلال نيز به سردادن شعار عليه پرسپوليس پرداختند.
غايبان استقلال در همدان هاشم بيك زاده، عليرضا عباسفرد و ميلاد نوري هستند و بيژن كوشكي هم به دليل محروميت نمي تواند براي استقلال به ميدان برود.
بليت فروشي اين ديدار از ساعت 9 صبح فردا ورزشگاه قدس آغاز مي شود.
تو تعیین میکنی که کی پرسپولیسیه ؟ میدونی من از کی میرفتم استادیوم برا بازیای پرسپولیس تو باشگاه های تهران ؟
مگه تو میگی علی دایی مافیای فوتباله سند داری ؟ آخه ازپشت پرده فوتبال خبر نداری که علی پروین علی پروین میکنی.من رفیقم خبرنگاره خبر ورزشیه . یه چیزایی هست که اگه بهت بگم با من هم عقیده میشی .
بابت خبرها مرسی .
نه لحن حرف زدنتون معلوم می کنهتو تعیین میکنی که کی پرسپولیسیه ؟
من می دونم که خودم اولین باری که رفتم استادیوم فقط 8 سالم بودمیدونی من از کی میرفتم استادیوم برا بازیای پرسپولیس تو باشگاه های تهران ؟
حالا اگه شما بدونی چند دفعه بخاطر پرسپولیس تا حد مرگ رفتم
همین بازی اخری تو ازادی با استقلال نزدیک بود خفه بشم
حالا بماند دعواها و فرار از مدرسه برای دیدن بازیها و چقدر پول که هر دفه خرج می کنم تا 200 کیلو متر را طی کنم برم تهران برای دیدن بازیها
اره صحبت های کاظمیان و هاشمیان و معدنچی و .........مگه تو میگی علی دایی مافیای فوتباله سند داری ؟
از همه چیز که لازمه خبر دارم؟ آخه ازپشت پرده فوتبال خبر نداری که علی پروین علی پروین میکنی.
می دونم چه شب هائی را علی پروین بخاطر پرسپولیس خواب نداشت
می دنم چند شب قبل دربی نمی خوابید
می دونم بالای 30 تا جام اورده
و می دونم که قطبی قبل دربی می گه پول مارکو و پول دی کارمو و سفر به دبی
یاد عابدزاده بخیر که گفته بود اگه به خبر نگارها پول می دادم الان شرایطم فرق می کردمن رفیقم خبرنگاره خبر ورزشیه . یه چیزایی هست که اگه بهت بگم با من هم عقیده میشی .
Last edited by H.TiFuSi; 21-10-2008 at 00:25.
ممنون بابت خبرها
و ممنون میشم که اگه مشکلتونو با پ.خ با هم حل کنید
اینجا غریبه رفت و امد داره
خواهش می کنم ابجیممنون بابت خبرها
و ممنون میشم که اگه مشکلتونو با پ.خ با هم حل کنید
در اینکه هیچ شکی نیستاينجا همه دوستيم...
دیروز تو تمرینات استقلال قطبی را هو کردن و علی پروین را تشویق کردن
باید در این باره بگم این یه رسمه جدیده که پارسال ما به استقلالی ها یاد دادیم و حالا اونها دارن تلافی می کنن
وقتی استقلالی ها علیه مرفاوی شعار دادن و خواستار حضور حجازی شدن ما هم به نشانه مسخره اونها
تو بازیهای خودمون شعار ناصر حجازی برگرد به تیمت مرفاوی ...... را می گفتیم
ودر زمان فیروز خان هم همین را درباره اون و قلعه نوئی
حالا این دوستمون این حرکت استقلالی ها را به لیدر های علی پروین ربط می ده
من دیگه در این باره هیچ پستی نمی دم و از همه دوستان وهومن خان عذر می خوام
Last edited by H.TiFuSi; 21-10-2008 at 01:03.
بابت اخبار ممنون......................
خوشحالم که با لحن چراغپور صحبت میکنم ( که از نظر دانش فنی در سطح جلالیه ) نه مثل شما که لحنت منو یاد لیدرها میندازه بابا بزرگ .
دفاع استقلال با اینکه 3 نفره هستش خیلی بهتر از دفاع 4 نفره پرسپولیس کار میکنه .
تیازی نیست حرفای قطبی رو تکرار کنی چون وقتی یه تیم داره حمله میکنه وظیفه ی دفاع های گوش هستش که بیان نزدیک به هم بشن و از کانالهای 1 و 3 طولی وارد کانال 2 طولی بشن تا در برابر ضد حمله بتونن به خوبی دفاع بکنن( یعنی خط دفاع جمع بشه) . وقتی تیم داره حمله میکنه وظیفه ی مهاجم و هافبکها اینه که در حمله شرکت کنن نه در دفاع. ضمنا این شمایی که هنوز وظایف کلی بازیکنا رو تو سیستم 4 دفاعه نمیدونی چه برسه به وظایف جزئی . ضمنا علی اصغری به دفاع ربطی نداره .
شما اول وظایف مدافعان تو دفاع 4 نفره رو فرا بگیر تا بعد به هافبک دفاعی برسیم.
فكر نميكنيد اين نظرات شخصي كه داره شكل دعوا به خودش ميگيره رو بايد با پيغام خصوصي براي هم بفرستيد؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)