تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 811 از 942 اولاول ... 311711761801807808809810811812813814815821861911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,101 به 8,110 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه amirlimp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کاشان

12

نوشته شده توسط samira065 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ما اعتراض نمی کنیم که سودی داشته باشه
    اما نمیخوایم هم ضرر کنیم
    واسه چی پول زیاد بدیم کیفیت پایین بگیریم؟
    اگه بخوایم اینقدر پول بدیم خوب میریم همراه اول استفاده میکنیم
    اینکار واسه این نیست که ایرانسل کاری کنه
    واسه اینه که مشتری میبینه به صرفش نیست و دیگه استفاده نمیکنه
    هنوز چند روز بیشتر نگذشته
    صبر کن دو سه ماه بگذره اونوقت میبینه که مشتری هاش چطوری پریدن..
    کاملا با شما موافقم. ما اصلا اعتراض نمیکنیم که چرا طرح ها شو برداشته حالا که اینکار رو کرده دیگه هم به قول شما نمیشه کاری کرد ولی نباید فکر کنه که با یه مشتی آدم پشت کوهی طرفه که هیچی سرشون نمیشه نا سلامتی همه این آدما که اینجان و اتفاقا ایرانسل هم دارن تحصیل کردن و یا حداقل دانشجو هستن. ما اگه میخواستیم چول الکی بدیم که نمی رفتیم ایرانسل بگیریم منتظر پیشنهاد یه عده از شما هم نبودیم که بریم همراه اول بگیریم... اتفاقا نصف بیشتر این افرادی که اینجا هستن و نظر میدن همراه اول هم دارن بدون شک. درسته 360 هزار تومن دادیم و چند ماه هم تو صف بودیم تا نوبتمون شده و گرفتیم ولی حداقل خیالمون راحته که هر وقت که بخوایم می تونیم زنگ بزنیم و خیالمون راحت باشه که طرف مقابل هم جواب میده.
    اتفاقا همه ما طرفدار کیفیت هستیم نه مفن خوری اینو من تو پست های فبلیمم گفتم ولی متاسفانه یه عده اینجوری برداشت میکنن.
    یکی بیاد بگه و توضیح بده که الان ایرانسل پول چی رو داره از مردم میگیره؟؟؟
    من مطمئن هستم که توی این طرح هاش ضرر نداد که هیچ کلی سود هم کرد مگه کم سیم کارت فروختن؟ مگه همه ماها که از این طرح ها استفاده میکردیم (که تقریبا 75 % مشترکین ایرانسل رو تشکیل میداد) با چی این کارو میکردیم خوب پول دادیم سیم کارت خریدیم... نگین که پولش به همراه اول نمیرسه که اصلا قبول ندارم و بالا هم توضیح دادم 360 تومن دادم دارم کیفیت خوب استفاده میکنم.
    تازه واسه هر طرحش هم که 2500 از حساب ما کم میکرد این مفت بود به نظر شما؟؟؟
    من نمیدنم چرا بعضیا فکر میکنن چون اینجا تاپیک ایــــرانســــل هست باید حتما تعریف کنن و اصلا انتقاد نشه.. باید بدونین که این انتقادا سازندس.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کاشان

12

اینجا تاپیک رقابت همراه اول و ایرانسل نیست دوستان.
    در اینکه همراه اول دزده شکی نیست.فقط یک سوال رو مطرح می کنم:
    تا بحال همراه اول چیزی رو رایگان در اختیارتون گذاشته؟ یادتون رفته چند وقت پیش بحث بود واسه میس کال هم پول بگیرن؟؟؟ می دونید چه پولی از جابجایی می گیرن؟
    حداقل قیمت های ایرانسل شفافه.
    دوست عزیز ما هیچکدوم از همراه اول هم راضی نیستیم ولی از ایرانسل بیشتر راضی نیستیم... بابا چرا همش میگین رایگان ؟؟ اصلا بحث رایگان بون نیست . ما میگیم حالا که کیفیتش به همراه اول نمیرسه خوب چرا باید پول الکی بدیم؟ خوب لااقل این طرح هاش رو ادامه میداد تا بد بودن کیفیتش یادمون بره... هر وقت هم کیفیتش شد مثل همراه اول روی چشم پول هم میدیم استفاده هم میکنیم اصلا من که رفتم 360 تومن دادم همراه اول خریم میندازم دور خوبه؟؟؟ ولی حالا که کیفیت نداره لااقل تعرفه معقولانه بده که همه هم راضی باشن. خلاص بازم بیاین پست بدین بگین رایگان رایگان

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

انتقاد کردن درسته! ولی نه اینکه انتظار مجانی بودن داشته باشیم.خداییش 2500 تومن پولیه؟؟؟ اونم واسه 1 ماه اس ام اس و مکالمه شبانه رایگان؟
    از وقتی طرح ها برداشته شده من خیلی راحت تر اس ام اس می زنم و خیلی راحت تر مکالمه می کنم.ایرانسل از همون اول نباید کاملا رایگان طرح می ذاشت.حتی اگه هر مسیج 1 تومن هم بود الآن این همه اعتراض وجود نداشت...
    انتقاد سازنده اینه که بهشون بگیم ، کیفیت شبکه رو فدای یه عده که دنبال رایگان بودن و کارت شارژ نخریدن هستن رو نکنین...
    در جواب گفته شما ::: رایگان بودن ایرانسل باعث بدی شبکه شد.وقتی که هر نفر روزی 400 تا اس ام اس میزد انتظار بهتری از شبکه بود؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کاشان

12

انتقاد کردن درسته! ولی نه اینکه انتظار مجانی بودن داشته باشیم.خداییش 2500 تومن پولیه؟؟؟ اونم واسه 1 ماه اس ام اس و مکالمه شبانه رایگان؟
    از وقتی طرح ها برداشته شده من خیلی راحت تر اس ام اس می زنم و خیلی راحت تر مکالمه می کنم.ایرانسل از همون اول نباید کاملا رایگان طرح می ذاشت.حتی اگه هر مسیج 1 تومن هم بود الآن این همه اعتراض وجود نداشت...
    انتقاد سازنده اینه که بهشون بگیم ، کیفیت شبکه رو فدای یه عده که دنبال رایگان بودن و کارت شارژ نخریدن هستن رو نکنین...
    در جواب گفته شما ::: رایگان بودن ایرانسل باعث بدی شبکه شد.وقتی که هر نفر روزی 400 تا اس ام اس میزد انتظار بهتری از شبکه بود؟؟؟
    اتفاقا من گفته شما کاملا مخالفم دوست عزیز
    چون این رایگان بودن SMS و مکالمه نبود که باعث افت کیفیت شده بود. بلکه اون طرح 3 دقیقه = 30 دقیقه و GPRS بود که باعث افت کیفیت داخلی شبکه بود. وقتی یک نفر میومد با GPRS فیلم دانلود میکرد شما چه انتظاری داری که شبکه کم نیاره؟؟؟ حالا اگه یه نفر 1000 تا SMS هم تو یه روز میداد اینقدر فشار نمیومد. من فقط 3 تا از دوستای خودم رو میشناسم که این کار رو میکردن حالا تو کل ایران خودتون بشینید حساب کنید.
    اصلا این GPRS رو که همه ازش استفاده نمیکردن فقط یه عده کمی بودن که واقعا احتیاج داشتن.اینو باید پولی میکردن که بعضیا نیان تا صبح فیلم بذارن واسه دانلود. بله داداش وگرنه که SMS همچین کاری با شبکه نمیکرد.
    Last edited by amirlimp; 28-12-2007 at 14:12.

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

هر کسی نظری داره و منم نظرم رو گفتم...

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کاشان

12

هر کسی نظری داره و منم نظرم رو گفتم...
    نظر شما هم محترمه دوست عزیز همونطور که گفتم ما همه تحصیلکرده هستیم و با هم که دعوا نداریم شما نظرت رو میگی من نظرم رو میگم بقیه هم میان میگن مهم اینه که همه این نظرات کارشناسانه و منطقی باشه نه از روی تعصب. شما شاید دلیل خاصی داشته باشی که از ایرانسل خوشت میاد چون خواسته شما رو تا حدی که میخوای بر طرف میکنه ولی یکی مثل من که واسه خودم دلایل دیگه ای دارم ولی میبینم یه کلاه گنده رفته سرم باید اعتراض کنم و حداقل حرف خودم رو بزنم تا دلم نسوزه.

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

آنتن ؟

نه !
    سیم کارت میزاری خودش میاد دیگه !

مگر اینکه بری به صورت دستی از قسمت NetWork انتخاب کنی شبکه ی مورد نظرتو !
    نه جیگر طلا ایرانسل رو نمی گم
    مثلا برای من باید بنویسه اقدسیه یا یه همچین چیزی ...

چه شهري هستي؟

بايد توي منو هاي گوشيت قسمت Area Info رو On كني
    اكثرا تو قسمت message هست

البته گفتم بايد شهرتون فعال شده باشه

دمت گرم همینه درسته اومد ...

این طرح زمستونی دیگه چه طرح مزخرفیه؟؟؟؟ اینا دارن هم پول طرح میگیرن هم تعرفه مکالمه هم تعرفه Sms!!!!!!!!!!!! اونوقت میگن شده به نفع مشتری؟؟؟؟؟ من با اپراتورش تماس گرفتم میگه دیگه تو هیچکدوم از طرحهاش هیچی رایگان نیست. حتی تو طرح طلائی سیم کارت دائمی! نه تنها هر دقیقه آدم باید پول بده و با هر Sms هم پول بده، تازه با هر قبض علاوه بر پول اونا باید 24000 تومن هم اضافه پول طرح رو بده! و با تعرفه مکالماتت هر سری بالای 70-60 تومن درمیاد!!
    کیفیت هم که نداره!
    اینا فکر کردن مردم یه مشت ببو هستن؟

خب من باهاتون موافقم ولی با رایگان رایگان هم مخالفم !!
    مثلا اس ام اس 4 تومنش خوبه
    ولی مکالمه تغییر نمی کنه خیلی بده !
    عجب !

نمیشه که همیشه مفت مفت جلو ما گذاشت !!!!1

یادتون رفته مخابرات چه کارا می کرد با مردم ؟؟؟ همین سیم کارت رو چند می فروخت !!! ؟

2 تومن 1 تومن 800 تومن 400 تومن 280 تومن!!!!!!!!!!!

من تاز ه ایرانسل گرفتم ! 2 روزه اصلا تعصبی هم بهش ندارم !

فقط نزارید بعضی ها فکر کنند نباید به ایرانی جماعت فرصت داد ! و بعد که ازش بگیریم چون زیر زبونش مزه داده !!! صداش در بیاد

سیم کارت می گیریم 15 تومن بعدش همه چیز مجانی هم توش باشه ؟

با با انصاف داشته باشید !!!! من همیشه می خوندم کلی ترافیک بود روی شبکه اون موقع

من و تو بیکاریم میریم دهن شبکه موقع مجانی بودن سرویس می کنیم

اون بدبختی که کارش گیره چیکار کنه ؟ حتی یه تماس هم نمی تونه بگیره !!!!

حرف خیلی زیاده!!!!

فقط به هر چیزی که هست قانع باشیم

درسته منم گرفتم به خاطر همین طرح های مجانیش ولی وقتی که نیست

اصلا شاکی هم نیستم.
    یا حق.
    با شما هم موافقم ...

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

نتیجه ی این طرح زمستون همه چیز رو معلوم می کنه.

کاملا موافقم
    هر کسی دوست داره باید صب کنه
    من Gprs نمیخوام که.. خوب اون رو ارزونش نکنن
    بعدشم حرفی که شما میزنی درست اما به کیفیت همراه اول هم نگاه کن! همه جا و تو همه شهرا آنتن میده.. دیگه همه میدونن که حرف اول رو میزنه
    اما ایرانسل چی؟ حتی تو شبکه خودش هم خوب خط نمیده و خط رو خط میشه دیگه چه برسه به بقیه خطها!!
    تو این مدت از بس خط رو خط شده من با خیلیهای دیگه آشنا شدم!
    جاهای دیگه هم که دور آنتن رو باید خط کشید!
    تنها نزیتش همین قیمتش بود که اون رو هم خراب کرد! دیگه چی داره!!!
    اینم درسته که با دولتی گرونتر میشه اما بازم هزینش زیاده نصف اینم باشه مگه آدم خله که بیاد اینقدر پول بده؟
    بهترین طرحشون همون طرح طلائی دائمی قبلی بود.. مجانی مجانی هم نبود با هر قبض از هر نفر 30 تومن میگرفتن خوب بود دیگه تازه اگه مشترک تماس با خطهای دیگه داشت بابت اونم پول میگرفتن
    هم به صرف اونا بود هم مشتری
    اما ایرانسل با این طرح زمستونیش واقعا گند زد!!!!!!!!!!

خب اینا همش تبلیغات بود که توی تبلیغاتش موفق هم شد !
    با اون جایزه های گنده و قلمبه !
    همه رفتن پولاشون رو ریختن تو جیب ایرانسل ....

ولی شما هم نباید این قدر بی انصافی کنید !
    واقعا مفت خوری تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟

قابل توجه کسانی که ایرانسل را فقط و فقط به خاطر مکالمه مجانی خریدن

باید عرض کنم که همین الان در اولین فرصت سیم‌کارتشون را بفروشن چون دادن مکالمه مجانی در ایران فایده نداره و خیلیا جنبه‌ی اونو ندارن و بعید میدونم که دیگه این طرح مسخره پاییز و تابستون را تکرار کنه

من نمیدونم ایرانسل کی گفته من همیشه طرح مکالمه و پیام کوتاه مجانی میدم؟؟؟؟؟؟اون فقط برای یه دوره‌ی خاص بود (تو تبلیغاتش هم میگفت که جشنواره‌ی پاییزی نمیگفت وجشنواره‌ي همیشگی!!!!!!!)

پس سعی کنید به جای داد و قال کردن برن سیم کارتشون را بفروشن و یه 350 تومن پول بدن یه همراه اول بخرن و با قیمت دقیقه ای 76 تومن (برای شهرستان) مکالمه کنن و هیچ تخفیفی نداشته باشن و خلاصه لذت ببرن (راستی هیج وقت هم این جمله مشترک در دسترس نمیباشد را نخواهند شنید)

شما نمیخواین ولی خیلیا نیاز دارن به GPRS مثل من که خیلی از زمانم را که بیرون هستم وبه اینترنت دسترسی ندارم از این سرویس استفاده میکنم

پایان
    مهدی جان من هنوز نفهمیدم چرا طرف ایرانسلو می گیریا !!!

نکنه شما نماینده ارانسلی واسه تبلیغاتش
    بابا این طرحش آشغاله قبول کن به جای اینکه هر روز خدماتش بهتر بشه بدتر میشه

بازم خوبه ایرانسل دو تا طرح گذاشتا !
    سیم کارتش که ارزون بود
    طرح هم که گذاشت
    همراه اول اومد بگه امروز به خاطر روز پدر مثلا اس ام اس 10 تومن (فقط یه روز)
    پس دیگه این قدر هم بد نگید از ایرانسل بیچاره

برا من سوال شده که هدف ایرانسل از این طرحهای تشویقی (تابستانی, پاییزی) چی بود؟
    اگه صرفا برای تبلیغ بود که به نظر من یه تبلیغ کاذب و به عبارتی یه دل خوش کنی موقتی بیشتر نبود چرا که تبلیغی میتونه درست و واقعی باشه که بیانگر ویژگی ممتاز و همیشگی ان چیز باشد.
    عزیز دل مگه دروغ گفت ؟
    طرح تابستونی که گذاشت 100 میلیون هم به یه نفر جایزه داد
    ماشین جایزه داد
    تبلیغاتشو عمل کرد
    اس ام اس مجانی داد
    مکالمه ارزون داد

خب من هم از طرح های زمستونیش راضی نیستم ولی خوشم نمیاد کارای خوب دیگش رو زیر سوال ببرم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

اینجا تاپیک رقابت همراه اول و ایرانسل نیست دوستان.
    در اینکه همراه اول دزده شکی نیست.فقط یک سوال رو مطرح می کنم:
    تا بحال همراه اول چیزی رو رایگان در اختیارتون گذاشته؟ یادتون رفته چند وقت پیش بحث بود واسه میس کال هم پول بگیرن؟؟؟ می دونید چه پولی از جابجایی می گیرن؟
    حداقل قیمت های ایرانسل شفافه.
    خیلی خیلی باهات موافقم
    یه مقاله بود که گفته بود برای همراه اولی ها اس ام اس 50 تومن تموم میشه !!

من رو بابام همیشه کل کل داریم که چرا قبض من زیاد میاد
    حالا زیادمون چه قدره ؟ 50 تومن
    من نه اس ام اس بازم
    نه داف بازم که بخوام 24 ساعته فک بزنم ولی نمی دونم چرا با چند ساعت مکالمه این همه باید پول بدم!

واقعا ایرانسل رو بیشتر دوست دارم
    همراه اول دزده ...
    دزد ...

میلیارد ها تومن از اس ام اس های نرسیده درآمد داشته !
    اون پول رو هم ریخته به حساب بیت المال خب این بیت المال رو ما نخواهیم بهش پول بدیم کیو باید ببینیم ؟
    من میخوام پولم از جیبم نره !!

به همین خاطر همراه اولمو در اوردم انداختم تو کشوی میزم.

الانم دایورتش کردم ...

باید ببینم با این دایورتی چه قدر میاد اگه زیاد بیاد یک ضرب می فروشمش.

شورش رو در آورده !

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

مهدی جان من هنوز نفهمیدم چرا طرف ایرانسلو می گیریا !!!
    من طرف ایرانسلو نمیگیرم

خود من دو ماه تو طرح قرمز شرکت کردم ولی واقعا به غلط کردن افتادم

اگه استفاده کرده باشی میدونی که شبا کلا sms قطع میشد
    مکالمات به زور انجام میشد

ولی الان خیلی کیفیت خوب شده
    sms که میزنی تا 3 بشمری delivery میاد

خوب باید انصاف داشت دیگه اپراتوری که یه سال اومده نباید بیش از این ازش انتظار داشت

ببینم همراه اول سالهای اول کارش چه طور بود؟ یادتون هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •