کاملا با شما موافقم. ما اصلا اعتراض نمیکنیم که چرا طرح ها شو برداشته حالا که اینکار رو کرده دیگه هم به قول شما نمیشه کاری کرد ولی نباید فکر کنه که با یه مشتی آدم پشت کوهی طرفه که هیچی سرشون نمیشه نا سلامتی همه این آدما که اینجان و اتفاقا ایرانسل هم دارن تحصیل کردن و یا حداقل دانشجو هستن. ما اگه میخواستیم چول الکی بدیم که نمی رفتیم ایرانسل بگیریم منتظر پیشنهاد یه عده از شما هم نبودیم که بریم همراه اول بگیریم... اتفاقا نصف بیشتر این افرادی که اینجا هستن و نظر میدن همراه اول هم دارن بدون شک. درسته 360 هزار تومن دادیم و چند ماه هم تو صف بودیم تا نوبتمون شده و گرفتیم ولی حداقل خیالمون راحته که هر وقت که بخوایم می تونیم زنگ بزنیم و خیالمون راحت باشه که طرف مقابل هم جواب میده.نوشته شده توسط samira065 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما اعتراض نمی کنیم که سودی داشته باشه
اما نمیخوایم هم ضرر کنیم
واسه چی پول زیاد بدیم کیفیت پایین بگیریم؟
اگه بخوایم اینقدر پول بدیم خوب میریم همراه اول استفاده میکنیم
اینکار واسه این نیست که ایرانسل کاری کنه
واسه اینه که مشتری میبینه به صرفش نیست و دیگه استفاده نمیکنه
هنوز چند روز بیشتر نگذشته
صبر کن دو سه ماه بگذره اونوقت میبینه که مشتری هاش چطوری پریدن..
اتفاقا همه ما طرفدار کیفیت هستیم نه مفن خوری اینو من تو پست های فبلیمم گفتم ولی متاسفانه یه عده اینجوری برداشت میکنن.
یکی بیاد بگه و توضیح بده که الان ایرانسل پول چی رو داره از مردم میگیره؟؟؟
من مطمئن هستم که توی این طرح هاش ضرر نداد که هیچ کلی سود هم کرد مگه کم سیم کارت فروختن؟ مگه همه ماها که از این طرح ها استفاده میکردیم (که تقریبا 75 % مشترکین ایرانسل رو تشکیل میداد) با چی این کارو میکردیم خوب پول دادیم سیم کارت خریدیم... نگین که پولش به همراه اول نمیرسه که اصلا قبول ندارم و بالا هم توضیح دادم 360 تومن دادم دارم کیفیت خوب استفاده میکنم.
تازه واسه هر طرحش هم که 2500 از حساب ما کم میکرد این مفت بود به نظر شما؟؟؟
من نمیدنم چرا بعضیا فکر میکنن چون اینجا تاپیک ایــــرانســــل هست باید حتما تعریف کنن و اصلا انتقاد نشه.. باید بدونین که این انتقادا سازندس.