حالا این خارج کجاست؟!!
حالا این خارج کجاست؟!!
من حساب کردم برای کسایی که مثل من ای دی اس ال دارن اما مودمشون وای فای نیست خرید بسته به صرفه تره.دانلودارو با ای دی اس ال میکنم یک بسته ارزون هم میزنم برا بقیه کارا.خوبیشم هم اینه که آدم همه جا نت داره و فقط محدود به وای فای خونه نیست.
اگه قرار باشه یه مودم وای فای 70تومنی خرید تازه مودم سیمی هم رو دست آدم میمونه خیلی گرونتر میوفته.
سرعتش 100 مگابیت هم بشه باز هم نمیخریم !!!!
همه در خفا میرن بسته میخرن بعد میان اینجا به دیگران میگن نخرید.ما ایرانیا خوب همو میشناسیم.همه کسایی که اینجا میان بسته دارن تمدیدشم میکنن و فقط میشنن نگاه میکنن و به دیگران میگن چیکار کنید چکار نکنید.
نزدیک یک هفته هست همینه.
از سیم دوم که همراه آخرته استفاده میکنم.(فقط تماس)
هر کسی راست میگه بیاد عکس بزاره.
SONY XPERIA Z3
من از روزی که گرون شد واقعا نخریدم حتی سیم کارتم رو هم خاموش کردم. الان که دارم پست هارو میخونم خیلی تعجب میکنم!
کلا یادشون رفته انگار خیلیا. اسکرین شات های تست سرعت باز شروع شده. واقعا اتحاد بیداد میکنه
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
تست سرعت جایی که اصلا تحت پوشش 4G نیست با 1 آنتن ( -111) - منطقه 22 تهران مجتمع پارسیا - لابی ساختمون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست پینگ همونجا :
TraceRoute :
تست سرعت منطقه 22 تهران - شهرک صدرا تو پشت بوم :
اینم از اطلاعات باقی مونده حجمم :
Last edited by MOH@ND3S; 30-12-2014 at 12:07.
عزیز شما به بقیه چکار داری، اول تکلیفت رو با خودت روشن کن. اگه موضوع برای خودت حل شده باشه دیگه به بقیه نگاه نمی کنی
ادم باید اول به شعور و فهم خودش احترام بزاره حالا بقیه هر کاری می خوان انجام بدن
در ثانی من هم دارم استفاده می کنم هنوز از طرح 1 ماه شبانه ام چند روز مونده دلیل نمیشه که استفاده نکنم و بزارم حجم باقی مونده بره تو جیب ایرانسل.
Last edited by arash59b; 30-12-2014 at 12:08.
دوست عزیز باز شما اومدی اینجا مردمو سر کار بذاری ؟ *555# که میزنی اصلا 2 و 3 نداره چجوری این کد کار میخواد کنه ؟ Invalid Request
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)