تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 811 از 1805 اولاول ... 3117117618018078088098108118128138148158218619111311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,101 به 8,110 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان بیاین همه باهم این مخابراتو تحریم کنیم اینجوری فایده نداره!!! که هی بیان ازمون دزدی کنن ادم این پولو خیرات کنه خیلی بهتره که بیاد تو جیب این دزدا بریزه پس خواهشا کسانیی که فیبرن کسایی که مسی ان ووو همه نه حجم بخرن نه تمدید کنن مسی ها هرجوری شده برن خطشونو خالی کنن از ی شرکت دیگه بگیرن

همه با هم بیایم این دزدارو تحریم کنیم کسانی هم ک پولشون میرسه برن وایمکس بگیرن کسانی هم که نمی تونن برای کارای روزمره از جی پی ار اس یا رایتل اینترنتش اسستفاده کنن و پولاشونو جمع کنن که برن رو وایمکس !من شخصا هرکی که بخاد از مخابرات بگیره رو مخشو میزنم که نگیره هر جا که باشم تو اتوبوس مترو دانشگاه وووووو

پس دست در دست هم دهیم مخابرات رو ورشکست کنیم!
    ای امین جان داداش فکرمی کنی چند درصد کاربرای مخابرات مگه می یان تو این جورتاپیک ها باورکن شاید بیشتراز 10نفر فقط دوروبرخودم دارم می بینم که حتی رفتن طلایی گرفتن اما یک بارم ازشبانه استفاده نکردن یا اصلا نمی دونن شبانه هم داره وخیلی ها که حتی نمی دونن سایتی هم هست برای چک کردن هرچی حجم بره اصلا متوجه نمی شن
    مخابرات تا وقت ابزار تبلیغ تو دستشه هرکاری دلش بخواد می تونه بکنه
    بنده خدا پشت قبض رو می بینه نوشته اینترنت با مودم رایگان ملت می دوون که یک وقتی تموم نشه
    خلاصه این مملکت خوب به کام یک عده شده هیچ جای دنیا نمی تونن این جور پول دربیارن

2. 12 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما باید بابت این مشکلاتی که بوده حجم رایگان بدید به کاربران اونم نه 150 مگ

یک فکری هم به حال پشتیبانی تون بکنید هم اطلاعاتشون در حد فندوقه هم اینکه خیلی بی تربیت هستن معلوم نیست از کجا اومدن دارن اونجا کار میکنن

4. 8 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ای امین جان داداش فکرمی کنی چند درصد کاربرای مخابرات مگه می یان تو این جورتاپیک ها باورکن شاید بیشتراز 10نفر فقط دوروبرخودم دارم می بینم که حتی رفتن طلایی گرفتن اما یک بارم ازشبانه استفاده نکردن یا اصلا نمی دونن شبانه هم داره وخیلی ها که حتی نمی دونن سایتی هم هست برای چک کردن هرچی حجم بره اصلا متوجه نمی شن
    بنده خدا پشت قبض رو می بینه نوشته اینترنت با مودم رایگان ملت می دوون که یک وقتی تموم نشه
    با حرف شما موافقم این تاپیک خیلی بیان 50نفربهترین کار اینه که ضد مخابرات تبلیغ کنیم من خودم همین دو روز پیش
    رفیقم پرسید از کجا نت بگیرم گفتم از هر جا میگیری بگیر فقط از مخابرات نگیر.

6. 3 کاربر از n shh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوست عزیز اگه مشکلی در حجم خود دارید شماره سرویس ارسال تا بررسی و رفع نمائیم همانطور گه عزیزانی در همین سایت اعلان و حجم انان برگشت شد
    دوستان این سوال مارو جواب بدین.مهندس گفت اونایی که مشکل کم شدن حجمشون رو پیامک کردن حجمشون برگشته
    درسته ایا؟؟؟!!!

8. این کاربر از n shh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان این سوال مارو جواب بدین.مهندس گفت اونایی که مشکل کم شدن حجمشون رو پیامک کردن حجمشون برگشته
    درسته ایا؟؟؟!!!
    خب میشه دوستانی که حجمشون برگشته کیا بودن؟ اصلا کسی داریم که ازش دزدیده باشه مخابرات تونسته باشه پس گرفته باشه؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دقیقا . به غیر از اینکه شاید چند درصدی از کاربرای مخابرات میان توی این تاپیک ، درصد خیلی زیادی هم اصلا نمیدونن شبانه چیه و این حرفا

بعد مهندس میاد بحث ضریب اشتراک رو میاره وسط .
    خودشون هم میدونن که فقط چند درصد از مشتری هاشون شب ها میزارن واسه دانلود . پس عملا این ضریب اشتراکی که اینها تعریف میکنن همش فقط به خاطر اوردن بهانه است که سرعتها رو خودشون محدود میکنن و بعد میان میگن که سرعت شما به خاطر ضریب اشتراک باید توی این رنج باشه .
    من خودم جایی زندگی میکنم که اصلا فکر نمیکنم کسی اینترنت داشته باشه چه برسه به اینکه اینترنت مخابرات داشته باشه و هم اینکه توی منطقه مستضعف ما کی به فکر دانلود شبانه است اصلا
    بعد شبا سرعتا اینطوری میشه و میگن از ضریب اشتراکه

ظلای2048
    نقره ایی 1024
    برنزی 512
    256 به 256
    128 به 125
    سرعتها در شب محدود شده است
    یعنی چی این اخه . الان اینا سرعت محدود شده شبه ؟
    منی که رفتم موقع قرارداد بهم سرویس برنزی = 1 مگ رو دادن یا نقره ای = 1.5 مگ رو دادن برای چی سرعتم باید افت بیشتر داشته باشه بسته به کیفیت سرویسم ؟
    با این چیزی که شما گفتین طلایی افت نداره . نقره ای 30 درصد افت سرعت داره و برنزی 50 درصد و بقیه هم که کلا باید 100% در نظر بگیریم . در حالی که نسبت پولی که بابت سرویس های طلایی ، نقره ای ، برنزی داریم میدیم به نسبت سرعت 2 مگ ، 1.5 مگ و 1 مگ بسته شده .
    یعنی عملا از بین این سه طرح ، برنزی ها نسبت به پولی که میدن بیشتر از همه دارن ضرر میکنن . شبا سرعتشون میشه یک چهارم طلایی ها در حالی که اختلافشون فقط 6 تومنه در ماه برای سرویس 4 گیگه (با توجه به قیمتهای جدید مسخره شون)

حالا اگه مایی که برنزی داریم با توجه به این تغییرات شما توی سرعت سرویس ها بخوایم طرحمون رو تعویض کنیم و طلایی بگیریم شبانه داره ؟
    بر فرض شبانه هم بزارین روش . ایا مهندس شما تضمین هم میکنین که سرعت برابر با 2 مگ باشه موقع شبانه ؟
    (دوستان این حرفا رو زدم فقط به خاطر این حرف جناب مهندس که میگن واسه سرعت های شبانه ها محدودیت قایل شدن و هر جور دلشون بخواد سرعتا رو تغییر میدن . وگرنه در حال حاضر سرعت همه سرویس ها افتضاحه و فرقی واسه برنزی و نقره ای و طلایی نمیکنه)

اینا هر کار دلشون بخواد میکنن و سرعتها رو باب دل خودشون بالا پایین میبرن و نگاه نمیکنن که قراردادی بستن با مشتری و تعهدی دادن و حلال و حرومی و ...
    هیچ کسم نیست به اینا چیزی بگه و بشه شکایتی یا چیزی کرد . مثل چی کار خودشون رو میکنن و جیباشون رو پر میکنن .

پس خیالتون راحت مهندس . شما جیب خودتون رو پر کنین فعلا از ما فعلا کاری بر نمیاد . تا جایی که میتونین ما رو تیغ بزنین
    Last edited by Gregar; 30-11-2013 at 13:39.

11. 10 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خب میشه دوستانی که حجمشون برگشته کیا بودن؟ اصلا کسی داریم که ازش دزدیده باشه مخابرات تونسته باشه پس گرفته باشه؟؟؟؟؟
    بله یکی از فامیل هامون همین بلا سرش اومده بود

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض پهنا هست ولی محدودیت روی ای پی ها انجام شده

می خوام حقیقتی رو بگم تا این اقای مهندس رو رسوا کنم

ایشون می گویند شب ها همه هجوم میارن پهنای باند پر میشود

من وشما هر شب می بینیم با ریست سرعت تا اندازه ای یا کامل درست میشه البته برای بعضی اصلا ----- من دیشب با یک ریست سرعتم به ماه های قبل بازگشت فهمیدم بله این همون ای پی IP هست که هر چند شب شاید با خوش شانسی نصیب من بشه

البته دوستان هم گفتند 2 ایپی دیگر هم غیر از این ایپی هست ((( همه این محدودیت روی ای پی ها درست از 1 بامداد انجام میشه تا صبح ))

حالا ممکنه تو منطقه ای با تعریف ای پی های خاص برای مشترکی اون مشترک سرعتش بالا باشه((این تخصیص ای پی هم که خیلی راحته))

برای همین هست که مهندس به مشترکان طلایی یا و و و ... می گوید شماره بده فردا درسته

پدیده ریست کردن مودم برای تغییر سرعت کاربر های قدیمی یادشونه وجود نداشت.

پس نتیجه این که محدودیت روی ای پی ها انجام شده

شما می دونید ما چند ماه قبل این نوع مشکل را نداشتیم ((با اینکه تابستان بود بیکار زیاد و بچه مدرسه ای زیاد شب ها هم بیدار ودانلود شبانه زیاد اما الان چی ))

--------------
    اگر کمبود پهنای باند وجود داشت پس با اونایی که شب ها میان میگن ما 250 هستیم در تضاد کامل هست
    یه مثال واضح میزنم::

اتوبوس های شهرداری رو دیدین زمان هایی که 100 درصد کاملا پر میشوند ایا دیده اید کسی ازادانه بتونه تو او حالت از اول تا اخر اتوبوس به راحتی بدود !!!!!

پس دوباره میگم ما کمبود پهنای باند نداریم.

البته این تقصیر خودما هست که با دادن اطلاعات شبکه در یک ماه قبل وتقاضا برای عدالت بیشتر به این وضع دچار شدیم

امیدوارم از این به بعد هر وقت مهندس در جواب شما گفت پهنای باند نداریم شما هم بی جواب نمونین

درسته با استفاده از این روش برای هر طرحی متناسب با هزینه ای که میکنه سرعتی تعریف شده

ولی چرا فقط روی این ای پی ها؟؟؟ چرا تعدادشون کم هستند؟؟؟ چرا بقیه ای پی ها روی 10 تا 20 کیلو یا 1 تا 5 کیلو تنظیم شده اند؟؟؟؟

اونا حتی میتونن روی یک سری از ایپی ها علاوه بر سرعت ضریب اشتراک هم تعریف کنند
    Last edited by rtmreza; 30-11-2013 at 14:33.

15. 8 کاربر از rtmreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله من با تغییر آی پی سرعت دانلود شبانم بیشتر میشه

17. 3 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

منم قبلا بارها با دلایلم این حرف هجوم کاربرانو به بطلان رسونده بودم. صفحات قبا استدلالاتم هست. از جملی اینکه چرا گاهی ساعت یک تا یک و ده دقیقه سرعت 250 بود!!! بعد یهو کم میشد و..........

19. 3 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •