تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 811 از 1364 اولاول ... 3117117618018078088098108118128138148158218619111311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,101 به 8,110 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

حـــــرفـه ای mofidy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلام

خوبید
    مثل همیشه اولین سوال من
    عمرا اگه منو بشناسید؟!؟!؟

یه سوال کوچیک به نظر شما رابطه موسیقی با ریاضی چیه؟
    در اینباره اطلاعات خوبی ندارم.

10 تیر 1386

اگه نباشه جاش خالی می مونه IcY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در آن خلوتگه تاريك و خاموش

پيش فرض

سلام
    این اولین باره دارم تو این تاپیک مینویسم

1.اگه بتونید به گذشته برگردید دوست دارید با کدوم دانشمند دیدار داشته باشید؟چرا؟ازش چی میپرسید؟
    2.بنظر شما هرچیزی رو میشه درقالب ریاضیات توجیه کرد؟
    3.فرض کنیم دانشجویی دارید که بهترین شاگرد شماست اما به علت مشکلات خانوادگی نمیتواند در امتحان پایان ترم تمرکز کند برخورد شما با این دانشجو چگونه است؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

mir@

سلام حضرت استاد،

دوست عزیز، اولاً علیکم السلام و ثانیاً خواهش می کنم و باز هم خواهش می کنم که از این کلمات عجیب و غریب استفاده نکنید. والله بالله بنده یک معلم کوچک بیش نیستم. بگذارید رابطه ی ما دوستانه و برادرانه باشد نه رابطه ی معلم و شاگردی. از توجه و لطفتان هم بسیار ممنونم.

1. دست اندکاران این تاپیک خیلی قبل از این گفته بودند که با یک همکار برای نشستن روی صندلی داغ صحبت کردن و اون بزرگوار اظهار داشته من اهل این قرتی بازیا نیستم. پیش خودم گفتم ده به یک شرط می بندم که این همکار آقای مفیدی بوده. ولی الآن که شما رو اینجا میبینم (و خیلی خوشحالم) برام عجیبه. آیا اون همکار شما بودید و نظرتون عوض شده یا خیر؟ اصلاً چرا قبول کردید که اینجا باشید. با اون جدیتی که من از شما سراغ داشتم جور در نمیاد.

دوست من مطمئن باشید اگر بنده چیزی را قرتی بازی بدانم بسیار بعید است که نظرم را عوض کنم. خاطرتان جمع جمع، آن بزرگوار بنده نبودم. یکی از مسئولین این تاپیک در یک پیام خصوصی از بنده خواستند و بنده هم اطاعت امر کردم، همین.

از طرف دیگر آیا شما صندلی نشینی را در اینجا حتی اگر بتوان به وسیله ی آن چیزی یاد داد و چیزی یاد گرفت و شبهه ای را برطرف کرد، مخالف جدیت می دانید؟! البته می توانم حدس بزنم که تعجب شما از کجا ناشی می شود. در این تاپیک آنقدر پستهای بیهوده، سخیف و خلاف شان یک جوان وجود دارد که هنگام مطالعه ی آنها آدم شرمنده می شود. بعضی از آقایان و خانمها ظاهراً اینجا را با سایتهای دوستیابی آنچنانی اشتباه گرفته اند. باور کنید اگر خلاف ادب نبود بعضی از پستها را مطرح می کردم. با وجود این با خودم فکر کردم شاید فرصت دیگری بهتر از این برای پاسخگویی به سوالات زیادی که دانش آموزان و دانشجویان درباره ریاضیات دارند، پیدا نشود. از قبل هم حدس می زدم که ممکن است سوالات آنچنانی از بنده هم بشود. با توکل بر خدا روی صندلی نشستم و شروع کردم.

به لطف خدا هم اکنون روند سوالات خوب شده و احتمالاً بهتر هم بشود.

2. به بخش های دیگر انجمن هم سر میزنید؟ من اولین باره شما رو در جایی غیر از انجمن ریاضیات می بینم.

بله، زیاد، اما در آنها کمتر پست دارم.

3. غیر از نرم افزارهای مربوط به ریاضی با نرم افزارها یا زبان های دیگر برنامه نویسی هم آشنایی دارید؟

بله کمابیش،

نظرتون راجع به MATLAB چیه؟

از MATLAB زیاد استفاده نمی کنم. نیازهایم را با میپل و متمتیکا رفع می کنم. MATLAB نرم افزار بسیار خوب و وسیعی است به ویژه برای علوم پایه و فنی مهندسی.

4. مقالاتتون رو با چی می نویسید؟

معمولاً با WinEdt

با Latex آشنایی دارید؟

بله

مقالات فارسی رو چی؟

با Ftex

فارسی تک رو می شناسید؟

بله

5. زبان انگلیسیتون در چه حدیه؟

به لطف خدا بد نیست.

6. کلاس کنکور هم درس میدید؟ به نظرم پاسخ منفی باشه چون با روحیاتتون سازگار نیست. ولی میدونید چقدر پول توشه؟ حیفه ها.

خودتان جواب بنده را دادید. پولش ارزانی عشاق آن.

7. درآمدتون خوبه؟ راضی هستید؟

خوبه، در حدی که نیازهای معمولی زندگی را برطرف کند.

8. میتونم بپرسم در کدوم دانشگاه درس میدید؟

امسال در مراکز تربیت معلم و دانشگاه پیام نور زنجان بودم. سالهای گذشته هم در مرکز تحصیلات تکمیلی زنجان

9. جسارتاً می خواستم سوال کنم همسر مکرمه تون تحصیلاتشون چیه؟ آیا ایشون هم شاغلند؟

ایشان مدرک لیسانس دارند و دبیر آموزش و پرورش هستند.

10. خودتون اهل زنجانید؟

بله متولد زنجان هستم، اما زبانم ترکی نیست. مادرم تهرانی و پدرم نیز بزرگ شده ی تهران هستند.

11. در انتخاب همسر زیبایی ظاهری در اولویت چندم حضرت عالی بوده؟

اولین اولویتم نبود.

12. میگن افلاطون بالای در دانشگاهش نوشته بود هرکس هندسه نمی داند وارد نشود، واقعاً به نظر شما هندسه انقدر مهمه؟

در یونان باستان بله، اما هم اکنون اهمیت آن بیشتر از جبر و آنالیز که به نوعی مادر ریاضیات جدید حساب می شوند، نیست.

13. این نفرت جهانشمول اکثریت دانش آموزان از ریاضی معلول چیه؟

این قانون جهان شمول را شما چگونه کشف کرده اید؟! می دانید این قانون شما - حداقل در ایران - چقدر موارد نقض دارد!! نه برادر من، برعکس. در کشور خودمان و در بعضی از مدارس که تعداد آنها کم هم نیست، بیشترین آمار مدرسه متعلق به دانش آموزان ریاضی است. بچه ها فراری نیستند، سیستم آموزشی کشور پر از نقص است. شما برای امثال استاد پرویز شهریاری و دکتر بهزاد در رسانه ها به ویژه صدا و سیما و در آموزش و پرورش و دانشگاه شرایط ارتباط با عموم مردم به ویژه دانش آموزان را فراهم کنید و بگذارید آنها از سرچشمه های ناب ریاضیات سیراب شوند، ببینید چگونه مردم به سمت ریاضیات هجوم می آورند. بنده خودم بارها و بارها تجربه کرده ام. وقتی توفیقی پیدا می کنم و عاشقانه تدریس می کنم، دانش آموزان و دانشجویان چنان به سمت ریاضی جذب می شوند که حسابی باعث زحمت بنده می شوند. البته توجه کنید که لزوما همه نباید ریاضیدان شوند. ریاضی خواندن صبر و حوصله و استعداد خاص می خواهد که خوب در همه موجود نیست.

اخیراً یکی از اقوام ما که در آمریکا استاد دانشگاهه می گفت تمام دانشجویان از دروس ریاضی فراری هستند. دنبال رشته ای هستند که کمترین واحد ریاضی رو داشته باشه. آیا همه اینها تقصیر معلمینه؟

در آمریکا را نمی دانم، اما توضیح دادم در اینجا نه.

14. از فعالیت حقیر فقیر سراپاتقصیر در بخش ریاضی رضایت دارید؟

اولا این عبارت زیبای «حقیر فقیر سراپا تقصیر» تکیه کلام بنده است، لطفاً قانون کپی رایت را رعایت کنید. بنده به شما اجازه ی استفاده از آن را نمی دهم. ثانیاً بنده عددی نیستم که بخواهم از کسی راضی یا ناراضی باشم. ثالثاً شما را یکی از بهترین و کوشاترین کاربران انجمن ریاضی می دانم. برای شما برنامه هایی دارم که بعداً برایتان خواهم گفت.

15. من چندساله یک سوال ریاضی ذهنم رو مشغول کرده. و اون اینه که اگر شما واحدی در اختیار داشته باشید، مثلاً یک نخ یا یک میله، چطور می تونید ریشه سوم 2 رو با اون بکشید؟ مثلاً ریشه دوم 2 وتر مثلث قائم الزاویه میشه دیگه. ولی ریشه سوم چی؟

این اعداد را اعداد جبری گوییم. فهم این مباحث هم نیازمند به آشنایی با نظریه گالوا است. این سوال را در اتاق ریاضیات مطرح کنید مفصلاً خدمتتان خواهم بود.

16. چرا دوست ندارید شکسته بنویسید؟ منظورم شبیه محاوره است.

چرا بارها در همین تاپیک و در جاهای دیگر به طور محاوره ای نوشته ام. اما برای مباحث جدی، آنرا خیلی مناسب نمی دانم.

17. چند تا مقاله در ژورنال های معتبر علمی دارید؟ که در ISI هم ایندکس شده باشه؟ میشه لااقل عنوان یکیشو بفرمایید که من برم بگیرم ببینم چیه. هرچند مطمئنم نخواهم فهمید.

اجازه دهید به این سوالتان کامل جواب ندهم. اگر خواستید عبارت M. Mofidy Ahmedy را در گوگل جستجو کنید. به یکی دو مورد دست خواهید یافت.

18. میشه به جوایز ارزنده تاپیک سوالات هفتگی یه اشاره ای بکنید؟!

نه

آقا سوالا خیلی سخته ها. ملت فراری میشن.

برای همینه که فرت و فرت مساله ها رو حل می کنید؟!!

یک سال به نظر شما زمان زیادی نیست؟

نه

آدمیزاد از یک ساعت بعدش خبر نداره. اگر بنده در طول این یک سال عمرم به سر رسید، بعد چه جوری جایزه ام رو از شما بگیرم؟!!

برنامه ریزی آن به عهده ی خودتان!!

ضمناً امسال کنفرانس ریاضی کشور در دانشگاه زنجان برگزار می شود، اگر توانستید تشریف بیاورید. اگر توفیق یار شد و زیارتتان کردم، بیشتر با هم آشنا خواهیم شد.
    آدرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

11 تیر 1386

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

كارت اهدا اعضا داري ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

منم چند تا سوال از شما داشتم چون ساکن رنجان هستید و منم اصلیتم زنجانیه...

بهترین محله زنجان از نظر شما از بین این 4 تا ؟ هنرستان ، اعتمادیه , شهرک کارمندان ، بیسیم
    سه محله ی اول بالا شهری و محله آخری پایین شهریه، کدوم رو می پسندبد؟!

11 تیر 1386

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سه محله ی اول بالا شهری و محله آخری پایین شهریه، کدام را می پسندبد؟!
    منم هدفم ایجاد تناقض بود. حالا یه سوال دیگه . محمودخان رو میشناسید ؟

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اقاي مفيدي عزيز شما چرا به سوالهاي من جواب نمي ديد ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تو انجمن بازی P30WORLD

پيش فرض

اقاي مفيدي عزيز شما چرا به سوالهاي من جواب نمي ديد ؟
    ايشون كه گفتن ممكنه به بعضي از سوالا دير جواب بدن يا اصلا جواب ندن
    ايشون سوالا رو قاطي ميگن يعني يه دونه از ته يه دونه از آخر من يه سوال داشتم 1 روز بعد جواب گرفتم!! (به دل نگريا شوخي بود!)

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

از معلم رياضي بعيده كه بي نظم باشه . باشه هر طور دوست دارن ........

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

با سلام

دوستان عزیز، سوالات را به ترتیب پست آنها جواب می دهم. اگر دقت کنید حتی یک مورد هم خلاف این پیدا نمی کنید. خواهش می کنم عجله نکنید و به بنده فرصت دهید که با آرامش خیال به سوالات جواب دهم.

ممنونم.

11 تیر 1386

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •