داشتیم در مورد روتر دی لینک صحبت می کردیم
192.168.0.1
داشتیم در مورد روتر دی لینک صحبت می کردیم
192.168.0.1
هیچ فرقی ندارند فقط در دائمی باید دوبرابر هزینه (مثلا برای 6 ماه شما باید هزینه 12 ماه) رو بپردازید. همون اعتباری از همه بهتره
مودم های مبین نت و ایرانسل هر دو تا یکسان هستند bm632w
در ضمن در روی مودم من هم همون عکسی که شما مربوط به مبین نت ذکر کردید، کشیده شده است.
این هم از دفترچه انگلیسی ذکر کردم:
Put the external antenna in an open space without any obstacle surrounded, to ensure good reception of network signals
اینجا یکم مبهم ذکر کرده ولی به نظر میرسه که منظورش wifi نیست.
در ضمن گزینه فعال سازی آنتن اکسترنال در قسمت وایمکس قرار داره نه wifi
خودم هم امتحان کردم کیفیت دریافت سیگنال زیاد شده نه wifi
سرویس 2 مگ نامحدود دارم، سرعت دانلود تو 24 ساعت بیشتر از 40 کیلوبایت نمیشه زنگ زدیم پشتیبانی میگن که در حال پیگری در قسمت شبکه هست باید صبر کنید میگذره دوباره رنگ میرنیم میگن مجددا درخواست میزنیم باهاتون تماس میگیرن. یک ماه و نیم گذشته درست که نشده هیچی بدترم شده هیچکی هم تماس نگرفته زنگ میزنم 707 میگن نمیدونیم چی بگیم والا دست ما نیست بعد دادن بخش سرپرستی گفتن 100 درصد فردا زنگ میزنن 1 هفته گذشته هیچکی تماس نگرفت دوباره زنگ میزنم میگن ما نمیدونیم یه قسمت دیگه هست کاری از ما بر نمیاد (تا حالا 10 -11 بار درخواست پیگیری زدند)
الا نمیدونم چی بگم فقط میدونم یکسری آدم بی مسئولیت دست اندر کارن که اصلا رضایت مشترییان براشون معنایی نداره، حیف اون پولی که 3 ماه برای وایمکس ایرانسل دادم
![]()
مودمت ایرانسله؟
رو مال برادرم شکلک دومی هست
سرعت اکانت یک مگابایت (دانلود 128) با قیمت 840000 تومان طی 5 روز گذشته حتی قادر به باز کردن صفحه وب هم نیست.سرعت دانلود 33KB/s.
3 دفعه تماس گرفتم 2 دفعش بیخود به تنظیمات کامی گیر میدن...میگم آقا جان , سرعت با کامی و نوت بوک و تبلت همین مقداره....باز انگار نه انگار......
ببینم دفعه سوم چی میخوان بهانه بیارن.............دزداااااااااا اااااا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم اونم اینه که بعضی مواقع که نت رو قطع میکنم و دوباره میخوام وصل بشم
نت کانکت نمیشه و اینجوری میشه
بعد روی مثلث زرد که کلیک میکنم یکم سرچ میکنه این گزینه رو میاره
روی گزینه check که میزنم دوباره یکمی سرچ میکنه و این ارور رو میاره
بعد وقتی سیستم رو ریستارت میکنم وصل میشه
میخوام ببینم مشکل چیه و چه جوری باید حلش کنم
درسته منم با 1 مگ الان حدود 256 سرعت دارم ولی 1 شب به بعدتا 1-2 ظهر میشه 1 مگ ! در صورتی که 512 داشتم همیشه یه جور بود و خیلی خوب بود 60 گیگ باش زدیم به بدن گفتم بذار 1 ماه 1 مگ بگیرم سوراخ کنم نت رو ! ولی الان 12 روز به اتمام مونده تنها 40 گیگ تونستم بگیرم ! تقریبا مساوی
به نظر ميرسه كه ويندوز شما 7 هست!
كارت لن شما به صورت Onborad هست يا USB يا PCI هست؟
چون اشكال همون اول شناسايي شبكه به مودم هست مشكل از مودم شماست.
يا درايور مودم درست نصب نشده يا يه اشكالي در اون وجود داره . خوبي 7 اينه كه اتصال رو پله به پله نشون ميده و ميشه فهميد مشكل عدم اتصال از كجاست!
بله 7 هست
Onborad هستش
یعنی اگه درایورش رو پاک کنم دوباره نصب کنم درست میشه ؟
چون وقتی کانکت نمیشه سیستم رو که ریستارت میکنم مشکل حل میشه و کانکت میشه نت
آره. مشكل از مودمه . يه بار Uninstall كنيند و دوباره نصب كنين درست ميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)