تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 811 از 1049 اولاول ... 311711761801807808809810811812813814815821861911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,101 به 8,110 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

727 تنظیمات خاصی نداره در کل نمیشه رو صداش مانور داد
    یه خورده صداش بمه تو فکره اضافه کردن یه جفت تیوتره با کیفیتم
    سلام
    اگه درباره تيوتر به نتيجه ي مطلوبي رسيدي من هم هستم، شرح ما وقع را بگو من هم به فيض برسم. مدل، قيمت و كيفيت

2. این کاربر از gambil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

براي خرير بلوري اصل ريژن آمريكا و اروپا در خدمت هستم ايميل بزنيد.
    شما نسخه هاي دو بعدي بخريد. همچنين در نسخه هاي 3d نسخه دو بعدي هم هست كه ميتونيد خودتون انتخاب كنيد.
    سلام
    اگه قوانين سايت اجازه ميده لطفا بگيد قيمت هر بلو ري چند در مياد؟ البته تحويل شيراز

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    اگه قوانين سايت اجازه ميده لطفا بگيد قيمت هر بلو ري چند در مياد؟ البته تحويل شيراز
    ايميل بزنيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوست عزیز، اگر اهل موسیقی گوش دادن هستی پولت رو پای سیستمهای سینمای خانگی یکپارچه هدر نده. این رو نه فقط به خاطر کیفیت صدا میگم، چون بعضی از این سیستمها صدای نسبتن خوبی هم دارند. بلکه به این خاطر که به نظر من حداقل توانایی یک سیستم صوتی مخصوص موسیقی داشتن خروجی هدفون هست. اما سینمهاهای خانگی یکپارچه معمول نیست که خروجی هدفون داشته باشند. اگر می تونی بودجه ات رو افزایش بدی، یک آمپ سینمای خانگی خوب بگیر، و یه ست بلندگوی خوب. اگر خیلی اهل فیلم نیستی پولت رو برای ساب هم هدر نده. یک ست بلندگوی خوب، فرکانسهای پایین رو برای موسیقی به اندازه مناسب پوشش میشه.
    ...... اما بودجه ام هم محدوده. بخاطر همین به این مشکل زیاد فکر کردم.
    دوستانtohid81 و mr_rayan خیلی ممنون از راهنمايي تون،
    بله وقتي بودجه نامحدود نيست گزينه ها محدود ميشن. مخصوصا در شرايطي که همه چيز از پارسال حده اقل 2 برابر شده و تنوع محصولات صوتي هم حتي از گذشته کمتر شده بايد تو همين گزينه هاي محدود سعي کرد انتخابي درست کرد. حالا مشکل من دو چندان هست چون اينجور سيستمها تو شهر ما نيست که بتونم از نزدیک تست کنم بنابرين اميدوارم با کمک شما دوستان بتوانم به انتخابي برسم و در نهايت اگر واقعا لازم شد براي تست صدا و خريد يک روز به تهران پرواز کنم که اونم يک 300 400 توماني به مبلغ سيستم اضافه ميکنه که اگه بشه نيامد و بجاش رو مبلغ سيستم اضافه کرد شايد بهتر باشه.

- راجب هدفون به مطلبی مهم اشاره کردید! برای کسی که موسیقی دوست (Audiophile) هست یک هدفون خوب جزو واجبات هست و واقعا دستگاهی بدون فیش هدفون به درد نمیخوره.

2-در مورد پیشنهاد دوم هم کاملا با شما موافقم که یک آمپ خوب و یک جفت بلندگو (یا یک ست ) بهتر میتونه آن صدایی را که مد نظرم هست را بازتولید بکنه.

3-در مورد مینی های فای, خوب و بد توشون پیدا میشه که مشکل اصلیشون اون بلنگو هایی هستند که باهاشون تو پک میاد. مثلا ريویو پایونیر X-HM71-K را در آمازون خوندم و خیلی ها از صدای بد بلندگو هاش ناراضی بودن، که با تعویض اونا با یک جفت بوک شلف خوب صداش از این رو به اون رو شده بود ! بنابراین در این مورد باید یک جفت بوکشلف خوب هم خرید ، که نمیدونم در بازار تهران چی هست و چند درمیاد ؟

خود من ترجیحا گزینه دوم را انتخاب میکنم اگر دوستان بتوانند راهنمایی کنند که برای یک آمپ و یک جفت (یا یک ست بلندگو) نسبتا خوش صدا حداقل چند باید هزینه کرد.
    میدونم که هر چی پول بدی ..... ولی شاید بشه تو این گرونی ها برای ٢.٥ میلیون ناقابل یک کاسه آش خرید که منو سیر کنه ؟

با تشکر فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    اگه درباره تيوتر به نتيجه ي مطلوبي رسيدي من هم هستم، شرح ما وقع را بگو من هم به فيض برسم. مدل، قيمت و كيفيت
    سلام دوستان
    تو فروم تازه واردم ولی تازه کار نیستم. شاید بتونم پیشنهادی بدم. همانطور که تو پست اول نوشته بودم یک جفت باند Bose 4000 داشتم که صداش خیلی بیسی بود و تیوترهاش فقط تو صدای بلند خوب جواب میدادن . چون ٢ طرفه بود و فقط یک میدرنج دآشت جایی برای تعویض تییوتر نداشت. این بود که من یک جفت تییوتر پایونیر رو کار برای خودرو خریدم و اینو جدا به خروجی B آمپ وصل کردم و روی باندها گذاشتم . چون اینها زاویه ٤٥ درجه داشتن برای اون باند های کوتاه عالی بود و صدای زیر نسبتا خوبی میدادن. البته چون شما سینما خانگی دارید و خروجی B ندارید. باید مستقیم از سیمی که به اسپیکرها میره یک خروجی بگیرید. اینجا ولی باید مواظب اهم بلندگوها باشید که فشار به امپ نیاد . اگه زیاد بلند نکنید مشکلی پیش نمیاد ولی در صدای بالا ممکنه امپ خیلی داغ کنه و خاموش بشه. شاید اساتید بتوانند راجب مشکل اهم راه حلی دهند.

7. 2 کاربر از rezasamurai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    تو فروم تازه واردم ولی تازه کار نیستم. شاید بتونم پیشنهادی بدم. همانطور که تو پست اول نوشته بودم یک جفت باند Bose 4000 داشتم که صداش خیلی بیسی بود و تیوترهاش فقط تو صدای بلند خوب جواب میدادن . چون ٢ طرفه بود و فقط یک میدرنج دآشت جایی برای تعویض تییوتر نداشت. این بود که من یک جفت تییوتر پایونیر رو کار برای خودرو خریدم و اینو جدا به خروجی B آمپ وصل کردم و روی باندها گذاشتم . چون اینها زاویه ٤٥ درجه داشتن برای اون باند های کوتاه عالی بود و صدای زیر نسبتا خوبی میدادن. البته چون شما سینما خانگی دارید و خروجی B ندارید. باید مستقیم از سیمی که به اسپیکرها میره یک خروجی بگیرید. اینجا ولی باید مواظب اهم بلندگوها باشید که فشار به امپ نیاد . اگه زیاد بلند نکنید مشکلی پیش نمیاد ولی در صدای بالا ممکنه امپ خیلی داغ کنه و خاموش بشه. شاید اساتید بتوانند راجب مشکل اهم راه حلی دهند.
    بلندگوي دو طرفه يك ووفر داره و يك تيوتر. ميدرنج براي سه طرفه هست.
    تيوتر هيچ وقت باعث سوختن امپ نميشه چون اصلا جريان نميكشه كه بخواد به امپ فشار بياد.

9. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_shield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

با سلام
    همونجور که میدونید مدتیه که سینما خانگی پایونیر 727 خریدم و از صداش خیلی راضیم فقط مشکلی که داره و خیلی حالمو گرفت اینه که میکروفون در حالت AUX فعال نمیشه و فقط در حالت usb و پخش موزیک فعال میشه حالا از دوستان و اساتید خواستم که منو راهنمایی کنید چی کار میتونم بکنم چون واقعا به این مود نیاز دارم ...ظبط ایوا داداشم که مال 15 سال پیشه این کارو میکنه ولی.....
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

بلندگوي دو طرفه يك ووفر داره و يك تيوتر. ميدرنج براي سه طرفه هست.
    سلام
    فکر کنم متوجه منظور اینجانب نشدید شاید بهتر بود می نوشتم فقط یک میدرنج/تویتر داشت.
    توضیح میدهم: این باند 4000 BOSE Interaudio یک بیس 10 اینچ و یک میدرنج/تویتر 2.5 اینچی مقوایی دارد و نه یک مثلا Dome Tweeter به این خاطر در واقع کمی تو فرکانسهای بالا کم میاورد و چون تو باکس جایی برای اضافه کردن یک توییتر Dome Tweeter بدون برش زدن باکس نبود این را اکسترنال بدون اتصال به بلندگوهای داخی و Crossover اضافه کردم....

تيوتر هيچ وقت باعث سوختن امپ نميشه چون اصلا جريان نميكشه كه بخواد به امپ فشار بياد.
    من ننوشته بودم توییتر باعث سوختن امپ میشود! نوشتم : ولی در صدای بالا ممکنه امپ داغ کند و خاموش بشود! نه اینکه بسوزد چون اکثر آمپ ها، یک فیوز overheat و short circuit دارند که نمی گذارد که امپ بسوزد .

... جریان نمی کشد ؟!
    این توییترها که من راجبش نوشتم مثل هر بلندگویی دیگری وات و مقاومت خودشان را دارند که مثل هر بلندگوی دیگری اگر با یک باند به صورت موازی به امپ وصل بشوند موجب تغییر مقاومت مجموعه میشوند و ممکن است به امپ فشار بیاید که توصیه نمی شود.

مشخصات توییترها :

Product Details and Features

Pioneer TS-T15
    Key Features
    Powered
    Non-Powered
    Size
    0.75"
    Elements
    1-Way
    Nominal Power

40 Watt RMS
    Car Speaker Type
    Component
    Car Speaker Function
    Tweeter
    Technical Features
    Impedance

ohm 4
    Sensitivity
    90 dB
    Frequency Response
    2500 Hz - 30 kHz
    Peak Power Handling

120 Watt
    Components
    Woofer Material
    Poly / Plastic
    Tweeter Size
    0.75"
    Magnet Material

Neodymium
    Tweeter Design

Dome

Last edited by rezasamurai; 05-05-2013 at 20:42.

12. 2 کاربر از rezasamurai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستانtohid81 و mr_rayan خیلی ممنون از راهنمايي تون،
    بله وقتي بودجه نامحدود نيست گزينه ها محدود ميشن. مخصوصا در شرايطي که همه چيز از پارسال حده اقل 2 برابر شده و تنوع محصولات صوتي هم حتي از گذشته کمتر شده بايد تو همين گزينه هاي محدود سعي کرد انتخابي درست کرد. حالا مشکل من دو چندان هست چون اينجور سيستمها تو شهر ما نيست که بتونم از نزدیک تست کنم بنابرين اميدوارم با کمک شما دوستان بتوانم به انتخابي برسم و در نهايت اگر واقعا لازم شد براي تست صدا و خريد يک روز به تهران پرواز کنم که اونم يک 300 400 توماني به مبلغ سيستم اضافه ميکنه که اگه بشه نيامد و بجاش رو مبلغ سيستم اضافه کرد شايد بهتر باشه.

- راجب هدفون به مطلبی مهم اشاره کردید! برای کسی که موسیقی دوست (Audiophile) هست یک هدفون خوب جزو واجبات هست و واقعا دستگاهی بدون فیش هدفون به درد نمیخوره.

2-در مورد پیشنهاد دوم هم کاملا با شما موافقم که یک آمپ خوب و یک جفت بلندگو (یا یک ست ) بهتر میتونه آن صدایی را که مد نظرم هست را بازتولید بکنه.

3-در مورد مینی های فای, خوب و بد توشون پیدا میشه که مشکل اصلیشون اون بلنگو هایی هستند که باهاشون تو پک میاد. مثلا ريویو پایونیر X-HM71-K را در آمازون خوندم و خیلی ها از صدای بد بلندگو هاش ناراضی بودن، که با تعویض اونا با یک جفت بوک شلف خوب صداش از این رو به اون رو شده بود ! بنابراین در این مورد باید یک جفت بوکشلف خوب هم خرید ، که نمیدونم در بازار تهران چی هست و چند درمیاد ؟

خود من ترجیحا گزینه دوم را انتخاب میکنم اگر دوستان بتوانند راهنمایی کنند که برای یک آمپ و یک جفت (یا یک ست بلندگو) نسبتا خوش صدا حداقل چند باید هزینه کرد.
    میدونم که هر چی پول بدی ..... ولی شاید بشه تو این گرونی ها برای ٢.٥ میلیون ناقابل یک کاسه آش خرید که منو سیر کنه ؟

با تشکر فراوان
    تو این آشفته بازار مهمتر از خرید بلندگو خرید آمپ هستش،مخصوصا برای موزیک.من در زمینه های فای تجربه زیادی ندارم.بهتره دوستان واردتر مثل داوودجان راهنمایی کنند.

14. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    فکر کنم متوجه منظور اینجانب نشدید شاید بهتر بود می نوشتم فقط یک میدرنج/تویتر داشت.
    توضیح میدهم: این باند 4000 BOSE Interaudio یک بیس 10 اینچ و یک میدرنج/تویتر 2.5 اینچی مقوایی دارد و نه یک مثلا Dome Tweeter به این خاطر در واقع کمی تو فرکانسهای بالا کم میاورد و چون تو باکس جایی برای اضافه کردن یک توییتر Dome Tweeter بدون برش زدن باکس نبود این را اکسترنال بدون اتصال به بلندگوهای داخی و Crossover اضافه کردم....

من ننوشته بودم توییتر باعث سوختن امپ میشود! نوشتم : ولی در صدای بالا ممکنه امپ داغ کند و خاموش بشود! نه اینکه بسوزد چون اکثر آمپ ها، یک فیوز overheat و short circuit دارند که نمی گذارد که امپ بسوزد .

... جریان نمی کشد ؟!
    این توییترها که من راجبش نوشتم مثل هر بلندگویی دیگری وات و مقاومت خودشان را دارند که مثل هر بلندگوی دیگری اگر با یک باند به صورت موازی به امپ وصل بشوند موجب تغییر مقاومت مجموعه میشوند و ممکن است به امپ فشار بیاید که توصیه نمی شود.

مشخصات توییترها :

Product Details and Features

Pioneer TS-T15
    Key Features
    Powered
    Non-Powered
    Size
    0.75"
    Elements
    1-Way
    Nominal Power

40 Watt RMS
    Car Speaker Type
    Component
    Car Speaker Function
    Tweeter
    Technical Features
    Impedance

ohm 4
    Sensitivity
    90 dB
    Frequency Response
    2500 Hz - 30 kHz
    Peak Power Handling

120 Watt
    Components
    Woofer Material
    Poly / Plastic
    Tweeter Size
    0.75"
    Magnet Material

Neodymium
    Tweeter Design

Dome

شما ظاهرا هيچ اطلاعي از نوع بلندگوها نداريد. بلندگوي شما يه دو طرفه با يمك ووفر و يك تيوتر . همه تيوترها دام نيستند.

تيوتر بعد از ----- پايين گذر قرار ميگيره و هيچ جرياني نميكشه.

حالا شما تيوتر دوست داري نصب كن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •