سلام.
کسی کدهای لباسهای تیمهای ملی رو توی بازی نداره؟
--------------
آرمین جان پچی که میسازی آیا لیگ آلمان رو هم داره؟(امیدوارم نداشته باشه.:| )
سلام.
کسی کدهای لباسهای تیمهای ملی رو توی بازی نداره؟
--------------
آرمین جان پچی که میسازی آیا لیگ آلمان رو هم داره؟(امیدوارم نداشته باشه.:| )
Last edited by vampyre; 16-11-2009 at 14:55.
اگه شماره کیت و می خواهی با برنامه KitsRelink2010 میشه پیدا کرد
![]()
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از اجراء باید PES2010_EDIT.bin باز کنی
رفیق من این رو اجرا کردم ولی فقط کد تیمهایی که لباسشون توی بازی درست هست رو میده.من کد لباس تیمهایی که خراب هستند ولباساشون درست نیست رو میخوام مثل:iran.ghana و ...
سلام ، راهی برای این نیست که توی مستر لیگ بخوای بازیکنی رو بخری سریع و بدون دردسر بخریش؟ چون این تیمها همشون ناز میکنن و بازیکن درخاوستی رو بهت نمیدن! اعصاب آدم خورد میشه![]()
مرسی بابت جوابت امشب تست میکنم اگه جواب داد هزار بار ازت تشکر میکنم.
چون جذابیت بازی را برام صد چندان میکنه.......
بازم ممنون
![]()
خواهد داشت ولی کامل نه چون من عادت ندارم به خلق بازیکن اسامی بازیکنان شاغل در بوندس لیگا رو درست می کنم اونایی که وجود دارن توی دیتا بیس و به تیمشون توی بوندس می فرستم حتی اگه لیست 11 نفره هم تکمیل نشه در واقع پچی که من ارائه می دم یک بسته الحاقی هست که کار اصلیش به حالت لایسنس درآووردن مواردی هست که توسط کونامی لایسنس نشدهتبدیل Other League B به بوندس لیگا فقط لباس لوگو و اسامی تیم ها خواهد بود و هرچی بازیکن اصلی داشته باشه توی بازی توی تیم های خودشون قرار می گیره و بازیکنی ادیت یا خلق نمیشه
نه این مستر لیگ فقط واسه فروختنه بازیکن نمیشه خرید آره میشه خرید ولی نه اونهایی که می خوای من هنوز هم نتونستم:
سیلوا
گورکاف
جیوینچو
آگرو
و ...
رو بخرم حال نمی کنم با مستر لیگ خیلی یخه
شما ایران و پیداکن شمارش و ببین بعد فایل bin کیت ایرانو با همون شماره بریز توی کیت سرور
راستی کیت ایران خودش شماره داره چون کونامی برای تیم هایی که لایسنس نشدند پیراهنی با آرم خود بازی درست کرده
تیمی هم که شمار نداره خودت براش شماره بگذار![]()
گزارش بازی به زبان ژاپنی احتمال داره همون گزارشگر پلی استیشن باشه
پارت 1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپارت 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپارت 3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپارت 4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 16-11-2009 at 22:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)