شبانتون چه سرعتيه دوست عريز؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
شبانتون چه سرعتيه دوست عريز؟
لطفا دوستانی که از بیست نت نامحدود دارن سرعت دانلود رو اعلام کنند . ممنون
من هم آسایتک 2 مگ دارم ولی سرعت شبانم خوبه هرچند روزانه من اصلا دانلود نمی کنم که مطلع باشم سرعت چقدر هست ولی احساس می کنم پینگ بالا است و سایت ها کند شدند اما شب ها مشکلی
ندارم و به روال گذشته هست ! سرعت هم بستگی مسقیم به سروری که شما از اون دانلود می کنید داره برای مثال اگه سرور سرعت خوبی داشته باشه تا 400 هم می رسه و اگه نه تا 60 یا 70
هرچند همان 60 یا 70 هم راه حل داره و اگه شما 4 تا لینک هم زمان بگذارید همه با سرعت 60 مثلا دانلود می شوند و معادل 240 اینها سرعت می رسه ! دیشب بهترین سرعت ممکن را من داشتم از زمان خرید و اون هم
به 460 رسیده بود اما باز نمیشه که پیش بینی کرد هرکسی که سرویس خواست بگیره چنین سرعتی داشته باشه من خاطرم هست دوستم از همین آسیاتک 512 داشت شبانش 10 تا 20 بود و من هم آن زمان 128
داشتم شبانم 40 تا 60 بود
من به علت کیفیت پایین آسیاتک چه در پشتیبانی چه در سرعت قصد رفتن داشتم اما سرویس 2 مگ با ماهی 5 گیگ رو گفتم برای یک ماه بگیرم و بعد به بیسنت کوچ کنم که الان 8 تا 7ماهه ماندگار شدم
ولی خدا نکنه کار به پشتیبانی برسه که اینفدر بی مسولیت و بی نظم هستند که عصبی شدن حتمیه![]()
- (1544) - اينترنت 1544 کيلو بيت حجمي 5 گيگ در سال (482450 ريال + آبونمان) برای همه اس اومده و فعال شده؟
بچه ها به نظرتون 20نت با سرفه تره یا اسیاتک؟??
داداش نیا طرف اسیاتک که اوضاعش خرابه
tapatalk
.................
Last edited by amin885; 11-09-2013 at 22:09.
تایید میشه.
5 گیگ در سال!!! کی میتونه با 5 گیگ در سال اینترنت داشته باشه مگر گیگی اضافی بخره که بازم همون قیمت در میاد شاید حتی گرونتر.
من که 10 گیگ در ماه مصرف دارم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)