خودت بهتر ميدوني شهر ما دو تا وركر فعال بيشتر نداره بقيه دكورن!! يه وركر پيدا كن دعوت كنم!!چرا پینت شهر انقدر اروم اروم جلو میره ؟!
===
دو باره چيني ها منو پاس اوت كردن. نيلرو و بيگ گيم هانتر رو بردم ولي اون يارو لول 37 پاس اوتم كرد!!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
خودت بهتر ميدوني شهر ما دو تا وركر فعال بيشتر نداره بقيه دكورن!! يه وركر پيدا كن دعوت كنم!!چرا پینت شهر انقدر اروم اروم جلو میره ؟!
===
دو باره چيني ها منو پاس اوت كردن. نيلرو و بيگ گيم هانتر رو بردم ولي اون يارو لول 37 پاس اوتم كرد!!
فكر كنم با شهر Lhota هنوز در حال جنگن.شما با دشمن های اونا متحد بشین
اون اکانت چیپس ساختمون سازی نمیکنه ؟
===
منم پاس اوت شدم ... انرژیم 100 بودش ...
اصلا من از شهر میرم![]()
نه فقط خيار و مشنگ دارن شهر رو بالا مي برن!!اون اکانت چیپس ساختمون سازی نمیکنه ؟
يعني چي؟اصلا من از شهر میرم![]()
بابا چینی با این lhota متحدن ! چی میگین در حا جنگن ؟ O.oفكر كنم با شهر lhota هنوز در حال جنگن.
يه مدت باهشون درگير بودن!!بابا چینی با این lhota متحدن ! چی میگین در حا جنگن ؟ o.o
===
niolro today at 1:14 pm
送你几句 farsi
salang hubi, haste labashi. Hordeofice
1. No,i'm not.
2. Just one.
And ,there is should be "found"
===
hajamoo today at 12:59 pm
i don't know china language!! Please speak english!!
1. Did you find a bug in the west server?
2. How many accounts do you have?
(!!)
thanks!
Good luck.
====
niolro today at 12:00 pm
........
====
hajamoo today at 10:42 am
hi!
Do you find a bug in the-west server?(!)
good luck!
====
Last edited by Haj_Amoo; 17-04-2009 at 15:17.
lol دمت گرم حاجی متلک حوبی بارش کردی xD
من با آیدی kharkar به عنوان جاسوس وارد شهر openforanyone شدم xD به هر جا تلگرام زدم قبول نکردن حتی به چینی ها هم زدم فقط اینجا قبول کرد .
در ضمن تمام شهر های اطراف با lhota متحد شدن و lhota هم با چینی ها متحده !! همونطور که میبینید این شهر در حال Recruitment هستش و با دشمنان ما متحد شده از جمله چندتا از دوئلر های شهر کلاب رو استخدام کرده . به زودی شاهد جنگی بین تمام شهر های اطراف با خودمون (Cyrus The Great) باید باشیم .
منبع : فروم شهر openforanyone و کمی تحقیقات xD
پس الفاتحه... !!در ضمن تمام شهر های اطراف با lhota متحد شدن و lhota هم با چینی ها متحده !! همونطور که میبینید این شهر در حال Recruitment هستش و با دشمنان ما متحد شده از جمله چندتا از دوئلر های شهر کلاب رو استخدام کرده . به زودی شاهد جنگی بین تمام شهر های اطراف با خودمون (Cyrus The Great) باید باشیم .
باز خوبه اين مثل تيبال نيست وگرنه با خاك يكسان ميشديم!!
===
با مترجم گوگل چك كردم اون قسمتي رو كه نيلرو نوشته بود 送你几句 farsi معنيش ميشه شما هم يكم فارسي بده!!!
منم لينكش رو دادم تحويش!!
واقعا خنده داره آخه چطوری !! 90 درصد اعضای شهر چینی حداقل یه لباس 4000 تا 7000 دلاری دارن (به جز بقیه لباسا)
اینا واقعا پول از کجا میارن هم بیشتر از 12000 دلار پول لباس میدن هم پول میریزن شهر رو میسازن !!
شانس هم نداشتيم 3 ساعت اينترنتم قطع شد الان اومدم مي بينم نامردا 2نفري ريختن سرم BigGameHunte رو زدم وليwalle888 مارو پاس اوت كرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)