چرا بابا.یعنی نمیدونستن که تو مرکز شما امروز data نمیده که نصاب اومده و بعد فهمیده!!!
بیچاره نصابه میدونست.همین که اومد تو خونه گفت خرابه ولی من بازم اومدم که این جا رو هم چک کنم.
حالا کسی نمیدونه چقدر طول میکشه تا درست بشه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا بابا.یعنی نمیدونستن که تو مرکز شما امروز data نمیده که نصاب اومده و بعد فهمیده!!!
بیچاره نصابه میدونست.همین که اومد تو خونه گفت خرابه ولی من بازم اومدم که این جا رو هم چک کنم.
حالا کسی نمیدونه چقدر طول میکشه تا درست بشه؟
آقا adsl من هر چند دقیقه سند ریسیو قطع میشه ولی دیسکانکت نمیشه باید مودم رو خاموش روشن کنم دانلود رو resume کنم
پشتیبانی هم 1 ساعتی بحث کردم ولی نفهمید مشکل چیه شما براتون این مشکل پیش نیومده ؟!!!
راستی بر و بچ اگه حال دهنده فیلشکن خواستید ندا بدید نرم افزار دارم کره رد میکنه
فريم وير مودم رو آپديت كرديد تاحالا؟
منم دقیقا مشکل شما رو دارم و متاسفانه اگر شب بالاسر مودم نباشی موقعی که قطع میشه دیگه دانلود تعطیل میشه ... با پشتیبانی هم چت کردم ولی خودشون رو به اون راه زدند ...
یکی دیگه از دوستان هم این مشکل رو داشت و چند صفحه ی قبل آپدیت مودم رو گذاشته ولی من مشکلم حتی با آپدیت هم همچنان باقیستولی خیلی کمه ! شبی یکبار قطع میشه ولی همون یکبار هم اگر بالاسر مودم نباشی دانلود تعطیل میشه
الان مودم رو بریج کانفیگ کردم تا ببینم چی میشه
![]()
من دان کردم خیلی با حال بود
دوستان اگه میخاند بذارم رو راپید...
واسم پ خ کن.
مرسی!
منم همين مشكل رو داشتم، از سايت شاتل درايور رو گرفتم و آپديت كردم، از اون موقع تا حالا تقريبا قطعي نداشتم،
راستي اون قالب كَره رو هم زحمتشو بكشي ممنون ميشيم![]()
سلام
همین جا شکرش باقیه که قطعیت کم شده
من از ultra surf 9.5 استفاده میکنم حالا شما بفرست ببینم چطوریه
میشه لینک صفحه ای که از اونجا دانلود کردی رو بزاری
![]()
این آپدیت به جز قطعی فایده دیگه ای هم داره؟؟
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)