سلام
ایا تلفن انالوگ روی adsl جواب میدهد؟
2 راه داری:
1- از طریق پورت LAN مودم رو وصل کنی .
2- جدیدترین درایور مودم رو از سایتش دانلود و نصب کنی.
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
منظورتون از تلفن آنالوگ چیه؟ منظور شما گوشی تلفن های پالسی هست؟ اگر منظور این هست جواب که می ده منتها چون سوکت نمی خوره باید دستگاه اسپلیتر رو فقط به مودم متصل کنید تا نویز نده.
مشکل اینجاست که اصلا درایوش هیچجا نیست این مودم خیلی آشغاله
اگه میشه لینک دانلود رو بدین
من هم سرچ کردم چیزی پیدا نشد حتی سایت سازندش هم درایوری نذاشته. گویا فقط این سیستم عامل ها رو ساپورت می کنه :
Operation System Support
Windows 98 / 98 SE, 2000, ME, XP, NT
Macintosh
Linux
یعنی حتی ویستا هم ساپورت نمی کنه.
پس با این اوصاف 3 راه باقی می مونه:
1- اتصال با پورت LAN
2- نصب سیستم عامل لینوکس یا مکینتاشیا سیستم عامل ویندوز ( XP به پایین)
2- خرید مودم جدید ( من بهت TP Link TD 8811 رو پیشنهاد می کنم 21 تومن / پورت LAN + پورت USB + قابلیت پشتیبانی ADSL 2 و دارای Router )
یه راه دیگه هم الان یادگرفتم استفاده از برنامه Microsoft Windows Virtual PC Windows XP Mode For Windows 7 که متعلق به شرکت مایکروسافته.
Last edited by mehrdad38; 18-06-2010 at 21:17.
با سلام ، آیا مودم تاثیری بر سرعت اینترنت داره ؟
منظورم همون تلفن پالسی است.
من فاصله بین کامپیوتر و تلفنم زیاده پس اگه یه اسپلیتر فقط به مودم وصل کنم مشکلی نداره؟
اگه اون تلفن روی کیفیت تاثیر می ذاره یه تلفن جدید بخرم؟
سلام به دوستان عزیز !!!
میخوام روی مودم ZyXel P-660RU-T1 v2 یه سری از پورت ها رو Forward کنم ... ای پی من که دینامیک هستش ولی به هر حال حاضرم هروقت ip تغییر کردم پورت ها رو دوباره فوروارد کنم ولی مشکل اصلی من اینه که در تنظیمات Port Forwarding قسمتی که از ما ip میخواد ( Server IP ) ... باید من IP اتصال کامپیوتر به روتر رو بنویسم یا External IP ? ...
جواب سوال منو ندادین !!!
وقتی نویز ایجاد می شه کیفیت صدا گوشی تلفن به شدت کاهش پیدا می کنه اصلا فاصله بین کامپیوتر و تلفن روی نویز خط هیچ تاثیری نداره علت ایجاد نویز مربوط به کارکرد مودم ADSL هست کار اسپلیتر جدا کردن داده های صوت و دیتا از هم هست.
لازم نیست تلفن جدید بخرین قاعدتا باید با اتصال مودم به اسپلیتر مشکلی نداشته باشین.
Last edited by mehrdad38; 19-06-2010 at 12:53.
IP اتصال به کامپیوتر
همه پورت ها رو Forward نکن. فقط اون پورتی رو که لازم داری تو هر 4 قسمت Start و End عیناً وارد کن
در ضمن کاری به IP داینامیک نداره. اون قسمت IP کامپیوتر مد نظرش هست که میتونه همیشه ثابت باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)