این کتاب دیف رمزینه اصلا نسبت به چاپ پارسال تغییر نکرده؟
این کتاب دیف رمزینه اصلا نسبت به چاپ پارسال تغییر نکرده؟
این طور برام تعریف کردن تغییر کرده و به نظر می آید که کتاب هایی چاپ قدیمی خیلی بهتر و جذاب ترند تازه هم کتاب درسی تغییر نکرده فقط تو صفحه های 46 و 64 دو تا تعریف حذف و اضافه شدند![]()
من توی کتابفروشی سریع دیدم انگار که هیچ تغییری نداشته.اگه کسی دقیق میدونه لطفا بگه![]()
کسی از دین وزندگی تالیف محمد کریمی انتشارات معرفت اول چیزی میدونه؟
فقط تعریف حد عوض شده.که توی کتاب رمزینه به اون اشاره شده.![]()
کتاب فیزیک پیش۱(آزمون) فار
آخر همین هفته منتشر خواهد شد
بعد از کامل شدن مجموعه کتابهای آموزش فیزیک پیشدانشگاهی،اکنون اولین کتاب از مجموعه کتابهای آزمون هم آماده شده است و نهایتا آخر همین هفته میتوانید در دستهایتان لمسش کنید!
با خواندن کتاب آموزش پیش و زدن تستهای این کتاب، دیگه واقعا به ساحل آرامش خواهید رسید!
رضا سبزمیدانی وعلیرضا ایدلخانی این کتاب را نوشتهاند...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در پاسخ به تغییر دوتا جملهی توی کتاب دیفرانسیل
سلام. اون دو تا جملهای که عوض شده، باعث میشه بعضی از تستها و جوابهاشون عوض بشن.
مثلاً چی؟
تست: حد تابع y=sqrt(x) در x=0 چند است؟
پاسخ طبق کتابهای قبلی: میگیم توی نقطهی صفر از سمت چپ حد نداره. پس کلاً توی صفر حد نداره.
پاسخ طبق کتابهای جدید: میگیم دامنهی تابع صفر بسته تا مثبت بینهایته. توی این دامنه هم فقط از راست میشه به نقطهی x=0 نزدیک شد. پس حد تابع برابر حد راستشته. یعنی صفر.
رمزینه رو این تغییرات رو قاعدتاً اعمال کرده. سبز هم هنوز دیف 1 چاپ نکرده. ولی فار توی سایتش گفته که تا آخر این هفته دیف 1 (آزمون) رو با توجه به تغییرات و اضافهشدن کنکورای 90 میده توی بازار.
فایل ویرایش جدید گسستهی فار توی سایتش هست. این آدرس دانلودش:
به نظرم من که ویرایش اولش هم از گاج بهتر بود. ولی این ویرایش جدیدش فوقالعادهس نسبت به گاج. حالا ولی اگه میبینی دیر میرسه بهت دیگه وقتت رو تلف نکن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کتاب حسابان سبز یا الگو یا حتی گاج!
تستهای سبز شاید یه کمی سخت باشن. ولی پاسخهاش خیلی بهتر از الگو هستن. در ضمن به حسابان گاج سفید هم یه نگاهی بنداز. در سطح کنکور بهترین کتابه توی بازاره به نظرم.
Last edited by sunsun3000; 16-10-2011 at 14:36.
ديفرانسيل جديد خوشخوان منتشر شده؟
دوستان یک سوال ، کتاب آموزش شیمی 3 بهمن بازرگانی ، درس و نکته های بیشتری از کتاب تستش داره ؟
یعنی ارزشش رو داره که بخریمش ؟
مرسی ...
بعد از کتاب گسسته (درس و تست) خُب کتاب آزمون خود فار رو بزن. مثلاً برای فصل گراف هر دو تا کتاب روی هم میشه حدود 500 تست. بسه دیگه! آزمون بخشبهبخش داره. آزمون کلی هم آخر هر فصل داره. تستهاش هم در سطح کنکوره (کتاب آزمون فار) و اصلاً مولفاش جوگیربازی در نیوردن.
کتاب زبان فار رو نگاه بنداز. خیلی از صفر و پلهپله شروع کرده. شاید به درد دوستت بخوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
من چهارشنبهی هفتهی پیش انقلاب بودم فقط رمزینه اومده بود. خوشخوان سایتی چیزی نداره؟
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
نه! فقط خیلی پایهایتر توضیح داده که اگه معلم سر کلاس داری، به دردت نمیخوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)