ارمين جان ميشه يه ليست 11 نفري از بهترين بازيكناني كه پيشرفتشون سريعه بذاري؟يعني 11 بازيكني كه از همه سريعتر پيشرفت مي كنن.
ارمين جان ميشه يه ليست 11 نفري از بهترين بازيكناني كه پيشرفتشون سريعه بذاري؟يعني 11 بازيكني كه از همه سريعتر پيشرفت مي كنن.
بفرماييد اينم عكس
شناسنامه هم خواستيد بگيد بذارم
خوب شما هر كدوم از اين 7 بازيكن رو گير آوردي بخر واقعا نميشه گفت پيشرفت كدوم سريع تر و بهتر هست كلا اين بازيكنان رو واقعا بخريد:
گوركاف (عاليه رشدش)
سيلوا (خيره كننده اس پيشرفتش)
پاتو
آگرو
بنزيما
آردا توران
لوكاس
كيه ليني
ديه گو (End پيشرفت ميره مي چسبه به 99)
رائول آلبيول
همشيك
جيو وينكو (رشدش خيره كننده هست)
وينالدوم
و تمام اون بازيكنان New Commer هم كه گذاشتم به خاطر رشد و آينده روشنشون هست كه توي تيم نگهشون داشتم. هميشه توي نيم فصل توي قسمت جستجو به قسمت New Commer بريد و ببينيد هر كدوم از اين بازيكنان در دسترس هستند بخريد
Last edited by Spaniuly; 18-05-2009 at 19:36.
به نظر من بازیکنهایی که رشدشون سریعه نیاز به لیست نداره
شما برو توی سرچ بزن بازیکنهای 17 تا 19 سال بعد از بین اونا بهترین بازیکنها در هر پست رو انتخاب کن
به سرعت پیشرفت میکنن
یعنی یه جورایی میشه گفت پیشرفت بازیکنها ارتباط مستقیم با سنشون داره
اینم ترکیب من در فصل 2016-2017 که در هفته 30 هستم وتمامی بازیهامو در لیگ بردم و جشن قهرمانی رو هم خیلی زود بر پا کردم(top player)
توصیه: یه همچین تاپیکی واسه.B.A.L درست بشه بد نیست . هرکسی از خودش بگه و افتخاراتش رو اونجا بذاره
به توصیم عمل کنید
Last edited by gomnam23; 18-05-2009 at 22:15.
مگه اینجا چشه؟؟ اگه بخوایم اینکارو بکنیم که باید برای هر مد یه تاپیک بزنیم و اونوقت که میشه.....
تازه اینجا هم که برای مستر لیگ نیست
برای بازیه pes 2009 که داشتیم توی این در مورد مستر صحبت میکردیم
میشه در مورد b.a.l هم صحبت کرد
آره 100 برای cs0d.img هست.
GGS از همون جایی که از اسمش پیداست (Game Graphic Studio) ربط به مسائل گرافیکی، عکس و ... رو داره.
برای دیدن صدا و عکس های درون فایل های img از برنامه AFS Explorer 3.7 استفاده کن.
لینک دانلود برنامه AFS Explorer 3.7 با حجم 220 کیلوبایت:
بذار براتون نحوه عوض کردن صدای Highlight ،Title Menu و ... رو براتون بگم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1اول از همه باید آهنگتون و به adx تبدیل کنید.
من این آهنگ رو توصیه می کنم (|آهنگی که موقع پخش فوتبال شبکه 3 پخش میشه):
حالا باید اون رو به wav تبدیل کنید، برای این از برنامه های مبدل صوتی مثل Jet Audio استفاده کنید. (راستی توی قسمت Config برنامه Jet Audio روی 44.100 , 16 بیت , Stereo کلیک کنید، و به wav تبدیل کنید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2برای تبدیل به adx از برنامه DkZ Studio 0.91B استفاده کنید (حجم 6.11 مگابایت):
بعد توی برنامه از تب tools روی گزینه wav to adx - adx 2 wav (یا گزینه مشابه) کلیک کنید و در اونجا فایل رو تبدیل کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3فایل adx رو به unnamed_102.adx تغییر اسم کنید.
4فایل رو توی پوشه cs0d.img توی کیت سرور کپی کنید. (اگه نیست فولدر رو بسازید)
5برید توی بازی و در قسمت gallery روس tracklist editor کلیک کنید. حالا اسم Every Man for Himself رو پیدا کنید و توی همه قسمت های بازی قرار بدید. بعد به در همان tracklist editor روی سایر گزینه های مثل title menu و become a legend و ... که می خواهید صدای آن ها تغییر کند کلیک کنید و بقیه آهنگ ها را پاک کنید تا فقط every man for himself پخش شود.
مشکلی بود، مطرح کنید
Last edited by MaziyarServer; 19-05-2009 at 09:59.
دروود.
در مد B.A.L وقتی که بازی تموم میشه در قسمت Rating وقتی روی یک بازیکن کلیک میکنی
عملکردش رو مینویسه حالا در این اعداد و ارقام چند گزینه در سمت راست قرار داره اونا مال چیه؟؟
بازهم ممنون مازيار جان.توضيحات كاملي ارائه دادي.فقط نتونستم اون آهنگي كه گفتي رو دانلود كنم.اگه تونستي دوباره لينك بده...من این آهنگ رو توصیه می کنم (|آهنگی که موقع پخش فوتبال شبکه 3 پخش میشه):
همه فايلهاي adx رو اكسپورت كردم دارم بينشون مي گردم آهنگ champions league رو پيدا كنم.آخه خيلي ازش خوشم مياد...
پس از باز كردن فايل cs0d با برنامه afs explorer فايلهاي زيادي رو مشاهده مي كنيد.كه از unnamed_90 تا unnamed_782 فايل هاي adx هست.كه از آهنگ هاي جام ها،كاپها،قهرماني،منو و تماشاچيان تشكيل ميشه.
براي اجراي اونها مي تونيد پس از انتخاب فايلها با كليك راست و گزينه اكسپورت فايلها رو در جايي ذخيره كنيد تا با برنامه dkz اجرا كنيد.(چون من كه نتونستم با پلير خود afs چيزي بشنوم)
از 90 تا 163 براي جام و... و از 164 الي 782 اكثرا براي تماشاگران هست.براي مثال صداي تشويق هواداران ميلان بين فايلهاي 539 تا 543 قرار داره.
اما مهمترين بخش كه خودم خيلي بدنبالش بودم آهنگهاي مربوط به مود champions league بود كه مي تونيد از فايلهاي 158 تا 163 به اونها گوش كنيد.ضمن اينكه اپراي معروف جام قهرمانان هم در فايل 160 قرار داره.
موفق باشيد...![]()
چه باگ های مسخره ای، توپ از خط رد کرد باید کرنر میگرفت، طبق معمول داور نشسته نگاه می کنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)