احسنت بر شما. مسلما اگه انسان به خاطر ترس از مسخره شدن و اینکه دیگران بهش نخندن، چیزی رو یاد بگیره، از انسان های نادانی که اون رو مسخره میکنن، هم نادانتر و احمق تر هست. (نظیر این افراد، متاسفانه کم هم نیستن...)![]()
احسنت بر شما. مسلما اگه انسان به خاطر ترس از مسخره شدن و اینکه دیگران بهش نخندن، چیزی رو یاد بگیره، از انسان های نادانی که اون رو مسخره میکنن، هم نادانتر و احمق تر هست. (نظیر این افراد، متاسفانه کم هم نیستن...)![]()
با سلام خدمت دوستان. چند تا سوال:
به این دو جمله لطفا نگاه کنید:
Do u know where my new shoes are...noun clauseهمانطور که مشاهده میکنید، در جمله اول where و جمله بعدش رو noun clause معرفی کرده , و درجمله دوم adv clause . سوالم این هست که از کجا باید تشخیص بدیم چه جمله ای با where میشه noun cluase و چه جمله ای میشه adv cluase
We are going to travel where nobody can find us for a while...adv cluase
همین مشکل رو بنده با whether or not هم دارم!!!
با سپاس ییکران.
I dont know whether or not he will come....noun clause
I 'm not sure whether or not I want to go...adv clause
Last edited by Mr P; 13-12-2013 at 09:45.
دوستان در مورد جواب صحیح ، یک مختصر توضیح میدید؟ لطفا.
سوال سوم در پاسخنامه گزینه الف رو زده، چرا؟
. “I don’t know how I can run the machine.”
“If you read the user’s guide, you’ll know how ………………. it.
a. run b. to run c. will run d. running
. The committee must decide when …………… its next meeting to discuss the current issues.
a. have b. having c. to have d. it to have
. The patient asked the doctor why …………….. in bed for two more weeks.
a. stay b. to stay c. staying d. had to stay
My bother, …………….. you met in the meeting, has recently finished his studies.
a. whom b. that c. whose d. with whom
Last edited by Mr P; 14-12-2013 at 20:38.
من برای اینکه شروع به یادگیری کلمات و زبان انگلیسی کنم ابتدا می خوام نحوه تلفظ اصوات و حروف را که در سیستم ipa امده یاد بگیرم. دنبال کتاب یا برنامه ای هستم که تلفظ این اصوات و حروف را برای لهجه امریکن یاد بده . کتاب یا برنامه ای که لهجه امریکن را برای علایم فونتیک یاد بده می شناسید؟
بله. برنامه ی Rosetta Stone
با هر دو لهجه
دوستان بزرگوار میشه خواهشا راهنمایی کنید. ( امتحان دارم)
دوستان میشه یه سایت معرفی کنید که کتاب داستان بصورت PDF داشته باشه !؟؟؟
در مورد سوال 3 :
(why is the only question-word that cannot be followed by a to-infinitive in reported questions; compare: I asked what I should do/what to do.)در مورد 1 و 2 توجه کنید که بعد از how و when باید noun clause داشته باشیم و جمله واره های اسمی با should, could , can رو میشه به noun phrase تیدبل کرد. مثال پایین:
The committee must decide when …………… its next meeting to discuss the current issues
بعد از when در حقیقت بوده: It should have , که کوتاه شده و تیدیل شده به To have
در مورد why هم که اولین قاعده گفته شده صدق میکنه
در مورد سوال آخر met حرف اضافه نداره و بذون with به کار میره......I met her in Hawaii.
As you see the verb in the first sentence, KNOW I mean, needs an object. Then the clause serves as the object of the sentence and an object is always a noun, so the first sentence contains a noun clause. However, the verb in the second sentence, TRAVEL I mean, cannot take an object, then the clause following it cannot serve as a noun. Instead, the verb "travel" needs an adverb, so the clause is an adverb one. The same is true about the sentences containing whether...... or. In your last sentence, "I'm not sure" cannot take an object, then the clause after it is an adverb one.
سلام
منظور i wanna rob چیه؟
و همین طور
i,m not playing hardball here
و
چشات قشنگ میبینه اصلاحش چی می شه؟
-
بعد لطفا بهم بگین چجوری از مجموعه ی english today استفاده کنم که بهتر باشه
سپاس
یا علی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)