تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 811 از 1138 اولاول ... 311711761801807808809810811812813814815821861911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,101 به 8,110 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فیلتر روغن را باز کردم و چند جا بردم، نه فیلتر شورلت پیدا کردم و نه فیلتر مشابه بهش خورد.
    مجبورم تا پیدا کردن فیلتر نو، فیلتر کهنه را خوب با بنزین بشورم و بعد خشک کردن دوباره نصب کنم.
    تازه فیلتر هوا هم پیدا نکردم اما هوا آسونه.
    اگر فیلترهای مناسب را پیدا نکردید ، پس از جای دیگه خریداری کنین. با یک سرچ توی نت میشه آدرس و شماره فروشندگان آمریکایی توی نقاط دیگه کشور را پیدا کرد و بطور پستی خرید بکنید، و یا با کمک دوستان قطعات را گیر بیارید.
    اگر قصد داشتید از اهواز بگیرید من در خدمتم و مشکلی نیست.

2. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

محمد جان پولی کشی که حالت انبردست داره رو فکر کنم بشه استفاده کرد، منظور تو هم یه چیزی توی اون مایه هاست؟
    حمید جان به نظر من صدا متعلق به همون بلبرینگهاست حالا باز اساتید باید نظر بدن.
    دوستان اهوی مذکور (شبیه به عکس پایینیه) نظرمو به خودش جلب کرده، لطفا راهنمایی کنید

بعید میدونم فضای کافی برای استفاده از اون مدلهای فولی کش وجود داشته باشه ولی من یه برنامه دیگه در نظرم هست.

4. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان متخصص من یه سوال داشتم.
    من کلا خیلی علاقه دارم به Camaro 1979 هایی که توی ایران هست. و قیمتش هم چندان زیاد نیست و میشه یه دست دو گیر اورد بهش یکم رسید و خیلی راحت یه ماشین عالی داشت .
    ولی یکی بهم گفت که خیلی خرج داره خود ماشین (خرج تعمیر های احتمالی اولیه و زنگ زدن و اینها نه ها!) مثلا میگفت هر سال باید باتزی عوض بشه. ممکمنه خراب بشه و نمیدونم چون تعداد سیلندر هاش بیشتره همه باید حواست بهش باشه مثلا باید هر سال 8 تا شمع عوض کنی و از انی جور حرفا کلا میکفت خیلی خرجش زیاده و اذیت میکنه.منم بهش گفتم مگه پیکانه که این جوری باشه؟
    حالا میشه بگید این جرفا تا چه حد حقیقت داره و آیا کلا چه بدی های دارن ماشین های آمریکایی ؟

6. 3 کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب k!ng of th3 k!ng
    به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید.

این سوال شما تقریبا هر بار و به نوعی متفاوت توسط خیلی ها پرسیده شده و پاسخ آنهم در یک سطر و جمله خلاصه نمیشه چون جواب این سوال در وهله اول برمیگرده به خود شما که چه انتظاری از این مدل اتومبیلها دارید و چه مقدار با مسائل فنی و بخصوص امور فنی و ریزه کاریهای خودروهای آمریکایی دهه های گذشته آشنا هستید؟

هزینه های تعمیر و نگهداری اتومبیل بطور کلی در چند سال اخیر بواسطه بالا رفتن نرخ ارز و تورم، برای تمام خودروها افزایش پیدا کرده و این فقط شامل حال خودروهای آمریکایی نیست.
    قیمت تمام خودروها و از جمله آمریکایی هم به نسبت گذشته بسیار بالاتر رفته و اگر اتومبیلی ارزان باشه( به نسبت مدل مشابه خودش ) به احتمال قوی ایراداتی داره که باید با هزینه کردن و تعمیرات گوناگون رفع بشه، بنابراین بر اساس همان ضرب المثل قدیمی باید گفت: هیچ ارزانی بی علت نیست.

تعویض سالیانه باتری ، چیزیه که من اولین بار میشنوم و تابحال برای من که سالهاست خودروی آمریکایی را همراه با کولر و بخاری استفاده میکنم، پیش نیامده مگر اینکه ایراد فنی و یا اشتباه از طرف خودم بوده باشه که باعث بشه باتری خالی شده باشه و دیگه قابل شارژ نباشه.

تعداد سیلندرها تفاوتی در نحوه نگهداری و مراقبت از خودرو نداره و من دقیقا متوجه منظور دوست شما نشدم که چه ارتباطی بین تعداد سیلندر و رسیدگی بیشتر وجود داره؟ شاید منظور باز و بسته کردن 2 یا 4 شمع بیشتر نسبت به موتور 4 سیلندر بوده که این هم چیزی نیست که باعث دردسر و نگرانی باشه.

هر اتومبیلی ، حتی بهترین و مدرنترین آنها اگر به درستی مورد استفاده قرار نگیرد و سرویسها و رسیدگی های لازم را نداشته باشه، دچار ایرادات و اشکالات زیادی شده و کم کم کیفیت و کارایی اون کم میشه.
    مسلما هر اتومبیلی دارای نواقصی در فرم کارکرد و طراحی اون هست و همینطور که میبینید هر چند وقت یکبار یکی از شرکتهای خودروسازی دنیا برای یک مدل یا تعدادی از مدلهای خودش فراخوان میده تا ایراداتی که بوجود آمده و حتی راننده هم از اونها خبر نداره را رفع بکنه.

شاید دوست شما بخاطر تجربه کم و نبود امکانات دچار مشکلات زیادی با اتومبیل آمریکایی شده بوده و خاطره بدی از اونها داره، ولی لزوما نباید بر اساس گفته های اینچنین ( چه مثبت یا منفی) تصمیم بگیرید، بلکه سعی کنید تا بطور مستقیم و با کنکاش در مسائل، به نتیجه و جوابهای مناسب برسید.

در نهایت توصیه میکنم مطالب این کلوپ و بقیه سایتها و وبلاگهایی که در مورد تعمیر و نگهداری خودروهای آمریکایی هست را به دقت مطالعه کنید تا اطلاعات دقیقتر و جامع در مورد اتومبیلهای آمریکایی بدست بیارید

8. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    ممنون علی آقا به خاطر لطفتون. تعویض روغن موتور را در پارکینگ خودمان انجام دادم چون مزاحم بود و فرصت خرید پستی را نداشتم.فیلتر روغن خودشو خیلی خوب با بنزین شستم و حدس میزنم کاملا تمیز شد و بعد از خشک کردن کامل،بستمش.

با با وجودی که پارسال ماشین را به قیمت نسبتا بالایی خریدم و ظاهر ماشین نسبت به بقیه آمریکایی ها و کلا خیلی ماشین ها تمیزتر و سرحال تره اما باز هم هرچند وقت یکبار یه مشکل بوجود میاد.
    البته باید این انتظار را داشت چرا که معمولا وقتی کسی یه ماشین را میفروشه لابد مقدار زیادی خرج داره و من هم این ماشین را که خریدم همینجوری بوده هرچند تا حالا زیاد خرجش نکردم.

حالا هم بلبرینگ عقب سمت شاگرد صدا میده و دیف هم که از قبل یه زوزه ی ضعیف تا متوسط را داشت.
    اینجا یه مکانیک نسبتا کلاهبردار هست که میگه تعویض بلبرینگ 120 و دیف بیصدا 700.

یه آگهی هم راحع به دیف کامل بیوک با پلوسها را دیدم.البته از سلامت و کیفیتشون خبر ندارم و کلا به کیفیت قطعات مصرفی که مستعمل باشند باور ندارم.حالا به نظرتون میشه دیف بیوک را روی نوا سوار کرد و در کیفیت کار و حرکت ماشین تغییر زیادی رخ نده.میدونم که دیف بیوک واسه 160 اسب درست شده و نوا 105 اسب قدرت داره.
    قبلا آقا مصطفی گفتن که این دیف سرعتی هست. اگه من نصبش کنم آیا در حرکت اولیه و شروع به حرکت ماشین تنبلی بوجود میاد؟ چقدر؟

10. 7 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

...................
    Last edited by MJ1970; 06-09-2016 at 10:47.

12. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی ممنون واقعا توضیحات کاملی بود و 95 درصرد همونی بود که خودم حدث میزدم. واقعیت اینه که اون کسی که این حرفا رو به من زدن واقعا هیچ تجربه ای با ماشین های آمریکایی نداشتن و اصلا حتی تا حالا نداشتن.منم واقعا بعضی حرفاشونو نشنیده بودم تا به حال و اصلا با عق جور در نمومد.. و وقتی ازشون پرسیدم که آیا میدونید که اینجوریه یا فقط حدث میزنید فقط سکوت کردند.
    من منظروم از یه چیز ارزون مثلا این بود که یه دونه که فقط استارت بخوره پیدا کنی (قیمتشم از 4 تومنم نباید بیشتر باشه) و بعد حسابی بهش برسی (رنگ زدن، توی اتاق و ...) که خیلی ارزون تر در میاد تا یا ماشین سر حال بگیرم.اتفاقا یکی هم میشناسم که اصلا تعمیر گاه تخصصی ماشین های آمریکایی داره و همیشه شلوغ و پر از هر جور ماشین آمریکایی که فکرشو بکنیده.

14. 4 کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

حالا دوستان به نظر شما این فکر من تا چه حد عملیه و کلا ارزششو داره؟
    من منظروم از یه چیز ارزون مثلا این بود که یه دونه که فقط استارت بخوره پیدا کنی (قیمتشم از 4 تومنم نباید بیشتر باشه) و بعد حسابی بهش برسی (رنگ زدن، توی اتاق و ...) که خیلی ارزون تر در میاد تا یا ماشین سر حال بگیرم.اتفاقا یکی هم میشناسم که اصلا تعمیر گاه تخصصی ماشین های آمریکایی داره و همیشه شلوغ و پر از هر جور ماشین آمریکایی که فکرشو بکنیده.

16. 2 کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

......................
    Last edited by MJ1970; 06-09-2016 at 10:47.

18. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خب حالا به فرض اینکه یه همچین موردی پیدا شد، (حالا نه کامارو، یه ماشین Muscle قدیمی) پیدا شد کلا ارزش داره؟

20. 2 کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •