تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 811 از 1004 اولاول ... 311711761801807808809810811812813814815821861911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,101 به 8,110 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

سلام،
    دوستان من معمولا سرویس 1 مگ از مخابرات اورمیه میگیرم، سرعت دانلودم در روز حدود kb/s 105-110 هستش، با سرویس 2 مگ هم حدود 120 میگرفتم!!! چند بارم زنگ زدم گفتم که مشکل داره و سرعت خیلی پایینه ولی رسیدگی نکردن! میخواستم بدونم از دوستان کسایی که از مخابرات اورمیه سرویس میگیرن، با همین سرویسهای 1 و 2 مگ چه سرعتی میگیرن؟
    یک عکس از صفحه Status مودمتون میذارید ؟

2. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام،
    دوستان من معمولا سرویس 1 مگ از مخابرات اورمیه میگیرم، سرعت دانلودم در روز حدود kb/s 105-110 هستش، با سرویس 2 مگ هم حدود 120 میگرفتم!!! چند بارم زنگ زدم گفتم که مشکل داره و سرعت خیلی پایینه ولی رسیدگی نکردن! میخواستم بدونم از دوستان کسایی که از مخابرات اورمیه سرویس میگیرن، با همین سرویسهای 1 و 2 مگ چه سرعتی میگیرن؟
    سرعتا تقریبی هستن:
    سرویس 256 با دانلود 45k
    سرویس 512 حدودا 90k
    1 مگ 150k
    و 2 مگ 240k

4. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

6. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام،
    سرویس 1 مگ همون 110 تا 120
    سرویس 2 مگ هم 250 تا 280

ببنید زمانی که 2 مگ کرفته بودید به علت اینکه دیتا ریتتون رو بالا نبرده بودن سرعتتون پایین بود.باید پیگیری بیشتر میکردید تا مشکل حل بشه.من خودم کارم به بازرسی تهران باهاشون کشید تا 2 مگ واقعی رو دادن.

8. این کاربر از ir.warez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

این چه وضعیتی ــه باااااااو ، از ساعت 7 تقریبا حدود 30 - 40 بار دیکسانکت شدم ، اینترنت میدید یه اینترنت درست و درمون بدید ، نمی دید به درک
    خسته شدم اه ، حوصلم ندارم زنگ بزنم فحش بدم بهشون
    دوستانی که مخابرات دارن چطوره وضعیتشون الان ؟

در عرض 3 دقیقه CRC Error حدودا 3000 میشه !!!

10. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مشکل نویز دار بودن خط تلفن که از طرف مخابرات باشه ( نه از طرف خونه ) باید به کدوم بخش مخابرات شکایت کنم تا رسیدگی کنن ؟ باید به 2020 برم یا مرکز مخابرات منطقمون یا فلکه مخابرات ؟ ممنون میشم راهنمایی فرمایید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

سرویس 1 مگ همون 110 تا 120
    سرویس 2 مگ هم 250 تا 280

ببنید زمانی که 2 مگ کرفته بودید به علت اینکه دیتا ریتتون رو بالا نبرده بودن سرعتتون پایین بود.باید پیگیری بیشتر میکردید تا مشکل حل بشه.من خودم کارم به بازرسی تهران باهاشون کشید تا 2 مگ واقعی رو دادن.
    میشه بیشتر توضیح بدین؟ در مورد دیتا ریت چطور باید بالا ببرمش؟
    والا داداش منم خیلی دنبالشو گرفتم ولی یه نفر کارشناس و کار بلد بینشون نبود، کارشناس اومد خونمون تست کرد (مثلا فکر کرد من بلد نیستم تست کنم!) گفت آره خیلی سرعت کم میگیری مشکل داره باید رسیدگی بشه ببینیم ایراد از کجاست، بعدا فهمیدم که رفته و اونجا زده که ایراد برطرف شد!!! هم مخابرات (فلکه مخابرات) هم مرکز پاسخگویی (خ امام) رفتم با مسئولش صحبت کردم، صحبت که چه عرض کنم یه جواب درست و حسابی و فنی نداد، طرف معلومه هیچی از اینترنت بارش نیست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

این چه وضعیتی ــه باااااااو ، از ساعت 7 تقریبا حدود 30 - 40 بار دیکسانکت شدم ، اینترنت میدید یه اینترنت درست و درمون بدید ، نمی دید به درک
    خسته شدم اه ، حوصلم ندارم زنگ بزنم فحش بدم بهشون
    دوستانی که مخابرات دارن چطوره وضعیتشون الان ؟

در عرض 3 دقیقه CRC Error حدودا 3000 میشه !!!
    والا دیگه این روزا شورشو در آوردن، من دیروز از ساعت 1 شب تا 7 صبج گذاشتم مثلا دانلود کنه، صبح اومدم دیدم همش 300 مگ دانلود شده!!! یعنی افتضاح رو رد کردن. دوستم از مخابرات تبریز سرویس 1 مگ میگیره بیشتر از 2 Mb/s سرعت دانلودشه اینم سرویس 1 مگ مخابرات خراب شده اورمیست حتی 100 kb هم نمیگیریم! یه دفعه رفتم با به اصطلاح رئیسشون صحبت کنم، گفتم چرا سرعتتون اینقدر پایینه طرف یخورده هم از جلو برآمدگی کرد گفت در بین سرویس دهنده ها ما بهترین کیفیت رو داریم.
    من نمیدونم یعنی هیچ سازمان و ارگانی نیست که بشه از این مخابرات شکایت کرد؟ فقط به خاطر این سیمهای فیبر نوری که انحصارا اینترنتش در اختیار مخابراته نمیتونم از ISP های دیگه سرویس بگیرم وگرنه هر کی در حالت عادی از اینا سرویس بگیره به خودش ظلم کرده. دیگه نامردی و بی کفایتی اینا دیگه از حد گذشته.
    Last edited by Emir1; 23-12-2014 at 00:49.

14. این کاربر از Emir1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تو پنل منم بالای 10 تا port error و admin reset هست ، crc error هم رسیده به 450 !!!
    معلومه دارن یه کارایی می کنن ، چون نت من هر 15-10 دقیقه یه بار قطع وصل میشه

16. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam1770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    آذربایجان غربی

پيش فرض

سلام دوستان من چند وقتی بود با اینترنت مخابرات مشکل داشتم به هر جا و به هرکی گفتم اصل پیگیر نشدن . سه ماه بود مشکل داشتم ولی تو این سایت یه درخواست دادم فرداش بهم زنگ زدن از ارومیه ک شما مارو به دردسر انداختی از تهران زنگ زدنو این حرفا . منم گفتم سه ماهه مشکل دارم هیشکی ج نداد منم مجبورم شدم شکایت کنم . دوستان شما هم میتونین تو این سایت هر شکایتی از مخابرات ارومیه و اینترنتش دارین بنویسین تو چند روز حل میکنن . دوستمون بالا اشاره کردن تو تبریز طرف با 1 مگ 400 سرعت دانلودشه . اونم بخاطر Downstream خط هس . ولی ما اینجا Downstream از 2مگ بالا نمیره . تو تبریز همه مشترکین دان استریم یا 4مگ هس یا بالاتر از اون . ولی مال ما حتی دیدم رو 512 کیلوبایت هم میبندن . من اون سایت به خاطر این موضوع شکایت کردم . شما هم بنویسین این موضوع رو تا درست کنن . ممنون از دوستان .

لینک سایت شکایت :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 4 کاربر از behnam1770 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •