یک عکس از صفحه Status مودمتون میذارید ؟![]()
یک عکس از صفحه Status مودمتون میذارید ؟![]()
سرعتا تقریبی هستن:
سرویس 256 با دانلود 45k
سرویس 512 حدودا 90k
1 مگ 150k
و 2 مگ 240k
سرویس 1 مگ همون 110 تا 120
سرویس 2 مگ هم 250 تا 280
ببنید زمانی که 2 مگ کرفته بودید به علت اینکه دیتا ریتتون رو بالا نبرده بودن سرعتتون پایین بود.باید پیگیری بیشتر میکردید تا مشکل حل بشه.من خودم کارم به بازرسی تهران باهاشون کشید تا 2 مگ واقعی رو دادن.
این چه وضعیتی ــه باااااااو ، از ساعت 7 تقریبا حدود 30 - 40 بار دیکسانکت شدم ، اینترنت میدید یه اینترنت درست و درمون بدید ، نمی دید به درک
خسته شدم اه ، حوصلم ندارم زنگ بزنم فحش بدم بهشون![]()
دوستانی که مخابرات دارن چطوره وضعیتشون الان ؟
در عرض 3 دقیقه CRC Error حدودا 3000 میشه !!!
مشکل نویز دار بودن خط تلفن که از طرف مخابرات باشه ( نه از طرف خونه ) باید به کدوم بخش مخابرات شکایت کنم تا رسیدگی کنن ؟ باید به 2020 برم یا مرکز مخابرات منطقمون یا فلکه مخابرات ؟ ممنون میشم راهنمایی فرمایید .
میشه بیشتر توضیح بدین؟ در مورد دیتا ریت چطور باید بالا ببرمش؟
والا داداش منم خیلی دنبالشو گرفتم ولی یه نفر کارشناس و کار بلد بینشون نبود، کارشناس اومد خونمون تست کرد (مثلا فکر کرد من بلد نیستم تست کنم!) گفت آره خیلی سرعت کم میگیری مشکل داره باید رسیدگی بشه ببینیم ایراد از کجاست، بعدا فهمیدم که رفته و اونجا زده که ایراد برطرف شد!!! هم مخابرات (فلکه مخابرات) هم مرکز پاسخگویی (خ امام) رفتم با مسئولش صحبت کردم، صحبت که چه عرض کنم یه جواب درست و حسابی و فنی نداد، طرف معلومه هیچی از اینترنت بارش نیست!
والا دیگه این روزا شورشو در آوردن، من دیروز از ساعت 1 شب تا 7 صبج گذاشتم مثلا دانلود کنه، صبح اومدم دیدم همش 300 مگ دانلود شده!!! یعنی افتضاح رو رد کردن. دوستم از مخابرات تبریز سرویس 1 مگ میگیره بیشتر از 2 Mb/s سرعت دانلودشه اینم سرویس 1 مگ مخابرات خراب شده اورمیست حتی 100 kb هم نمیگیریم! یه دفعه رفتم با به اصطلاح رئیسشون صحبت کنم، گفتم چرا سرعتتون اینقدر پایینه طرف یخورده هم از جلو برآمدگی کرد گفت در بین سرویس دهنده ها ما بهترین کیفیت رو داریم.
من نمیدونم یعنی هیچ سازمان و ارگانی نیست که بشه از این مخابرات شکایت کرد؟ فقط به خاطر این سیمهای فیبر نوری که انحصارا اینترنتش در اختیار مخابراته نمیتونم از ISP های دیگه سرویس بگیرم وگرنه هر کی در حالت عادی از اینا سرویس بگیره به خودش ظلم کرده. دیگه نامردی و بی کفایتی اینا دیگه از حد گذشته.
Last edited by Emir1; 23-12-2014 at 00:49.
تو پنل منم بالای 10 تا port error و admin reset هست ، crc error هم رسیده به 450 !!!
معلومه دارن یه کارایی می کنن ، چون نت من هر 15-10 دقیقه یه بار قطع وصل میشه
سلام دوستان من چند وقتی بود با اینترنت مخابرات مشکل داشتم به هر جا و به هرکی گفتم اصل پیگیر نشدن . سه ماه بود مشکل داشتم ولی تو این سایت یه درخواست دادم فرداش بهم زنگ زدن از ارومیه ک شما مارو به دردسر انداختی از تهران زنگ زدنو این حرفا . منم گفتم سه ماهه مشکل دارم هیشکی ج نداد منم مجبورم شدم شکایت کنم . دوستان شما هم میتونین تو این سایت هر شکایتی از مخابرات ارومیه و اینترنتش دارین بنویسین تو چند روز حل میکنن . دوستمون بالا اشاره کردن تو تبریز طرف با 1 مگ 400 سرعت دانلودشه . اونم بخاطر Downstream خط هس . ولی ما اینجا Downstream از 2مگ بالا نمیره . تو تبریز همه مشترکین دان استریم یا 4مگ هس یا بالاتر از اون . ولی مال ما حتی دیدم رو 512 کیلوبایت هم میبندن . من اون سایت به خاطر این موضوع شکایت کردم . شما هم بنویسین این موضوع رو تا درست کنن . ممنون از دوستان .
لینک سایت شکایت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)