سلام.بله امکان پذیره.در Xp به جای تب Format تب Regional Options داریم
![]()
سلام.بله امکان پذیره.در Xp به جای تب Format تب Regional Options داریم
![]()
Last edited by kalantarahura; 22-12-2012 at 09:27.
سلام .
به مسیری که فرمودید رفتم ولی باور بفرمایید هر چی میگردم ؛ اصلا گزینه ای به اسم : persian یا farsi یا iran نیست که نیست !! لطفا راهنمایی فرمایید .
سپاسگذارم .![]()
اگر نیست به تب دوم (languages) برید و تیک اولین گزینه رو بزنید و دوباره همینجا برگردید، می بینید که اضافه شده.
سلام دوستان
من تازه ویندوز عوض کردم و آفیس 2007 نصبیدم.
حالا مشکلا که دارم اینه
فرض کنید یه صفحه کامل پر از نوشته دارید... حالا میخواید اینو پرینت کنید
خط اول پرینت نمیشه (به صورت نصفه میپره بالای صفحه ) ولی بقیه صفحه به سادگی پرینت میشه....
البته اینم بگم که وقتی اینتر میرنم و میام پایین یعنی صفحه رو از خط دوم شروع میکنم بدون مشکل پرینت میشه
حالا چه کنم درست بشه؟؟!!!
سلام
چطور می شه خانه های جدول را برعکس شماره گذاری کرد
مثلاً
50
49
48
47
سلام تورو خدا رود بهم بگید چه جوری توی ورد 2007 به جای شماره صفحه یک دو سه بخوره
سلام
شما بجای رنگ سیاه 100% که Automatic هست از یه رنگ دیگه مثلا سیاه 95% استفاده کن.
با اینکه راه حل دیگه ای بلد نیستم ولی لطفا نتیجه رو بگین.
یه پیشنهاد غیر استاندارد دارم
اگه فقط یه ستون از یه جدول رو میخواین اینجوری کنید میشه از Sort در منوی Home استفاده کرد فقط چون لیست شماره دار رو نمیشه مرتب کرد، بجاش باید از Field استفاده کنید.
از مسیر Insert> Quick Parts> Fields توی لیست Field names باید Seq رو پیدا کنید و توی Fields code بجای SEQ بنویسید SEQ list و OK کنید.
از فیلدی که ساختین کپی بگیرید.
ستون مورد نظر رو انتخاب کنید: با کلیک در بالای ستون جدول یا انتخاب معمولی ستون با کشیدن ماوس از ردیف اول تا انتها.
Paste بزنید تا فیلدتون توی تمام سلول ها بیاد.
F9 بزنید تا فیلدها آپدیت بشن.
در آخر هم ستون حاوی فیلدها رو به صورت Descending مرتب کنید.
توجه: مرتب سازی باعث میشه محتوای ردیف ها هم جابجا بشه (اصل کارش همینه)
به خاطر همین گفتم غیر استاندارده چون یا قبل از پر کردن جدول باید فیلدها رو آپدیت و مرتب کنید یا عملیات رو توی یه جدول کمکی با همون تعداد ردیف انجام بدین و بعد شماره ها رو کپی کنید توی جدول اصلی.
سلام . عالی بود .
با روشی که فرمودید ؛ گزینه farsi و iran هم به لیست اظافه شد .
اما اعداد همچنان لاتین هستند !!!!!!!!!
Last edited by bistomebahmanen; 26-12-2012 at 11:27.
اگه کمتر از تعداد همیشگیشون هستن شاید کامل نصب نکردین که باید از Programs and Features برین Microsoft Word رو Change کنید و Page Border Art رو روی Run from My Computer تنظیم کنید ولی اگه میخواین چیزی بیشتر از حالت عادی اضافه کنید یه جستجو توی نت بکنید شاید بشه!
خط هایی رو که شماره خوردن انتخاب کنید.
به تنظیمات پاراگراف برین. مثلا با زدن لانچر (همون فلش کوچولو) پایین سمت راست کادر Paragraph از منوی Home
مقدار Hanging رو اونقدری اضافه کنید که اعداد دورقمی جاشون بشه. (عرض یک عدد دورقمی + عرض خط فاصله + کمی فاصله اضافه تر)
سند رو به دو بخش تقسیم کنید و ارتباط دو بخش رو جدا کنید. خداییش منم حوصله ی جستجو توی پستهای خودم رو که به 30 تا نمیرسن ندارم چه برسه جستجوی کل تاپیک. پس براتون می نویسم:
ابتدای اولین خط از صفحه ای که میخواین سند از اونجا به دو بخش تقسیم بشه کلیک کنید.
گزینه ی Page Layout> Page Breaks> Next Page رو بزنید تا Section جدید درست بشه.
توی قسمت سفید بالای صفحه یا پایین صفحه دو بار کلیک کنید تا Header و Footer به نمایش در بیان.
آیا عبارت های Footer -Section 1 و Header -Section 2 رو می بینید؟
توی Header -Section 2 کلیک کنید و از منوی Desgin قسمت Navigation گزینه ی Link to previous رو غیرفعال کنید.
وقتی ارتباط بخشی با بخش قبلش قطع بشه، تنظیمات بخش قبل به بخش بعد سرایت نمیکنه.
حالا که بخش دوم ارتباطش با بخش اول قطع شده میتونید توی بخش اول از Watermark استفاده کنید.
با سلام به اساتید
در لپ تاپ سـونی که 2 سال پیش خریدم آفـیس استارتر 2010 توسط کارخانه نصب شده اما قابل استفاده نیست چون موقع کلیک کردن روی آیکون اش میخواد اول فایل های لازم رو دانلود کنه. ضمنا من سی دی آفیس 12 ( آفیس 2006) رو دارم که وقتی میخوام نصب کنم error میده و قبل از نصب آفیس جدید، باید نسخه استارتر را Uninstall کنم. ولی حتی بعد از uninstall ، بازهم موقع نصب همین خطا را میده. لطفا راهنمایی کنید چون الان هیچ آفیسی روی سیستمم نمی تونم داشته باشم
با تشکر
Last edited by dcrtrv; 25-12-2012 at 12:07.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)