تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 811 از 2365 اولاول ... 31171176180180780880981081181281381481582186191113111811 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,101 به 8,110 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض خرید سیستم تا 500تومان برای ال نود

سلام به دوستان عزیز
    میخاستم یه سیستم جمع کنم که اومدن تحقیق ولی حسابی گیج شدم.
    منظورتون از هدیونیت و کامپوننت چیه؟؟
    همچنین باکس ساب چه تاثیری داره؟
    من خودم دوست دارم یه 7150 بخرم
    در مورد صدا هم دوست دارم کیفیت خوبی داشته باشه و الکی نکوبه و یه بیس معمولی داشته باشه.
    سر همین میگن بهتره ساب نخری و عوضش 2 جفت باند خوب بگیری 2تا عقب 2تا جلو
    نظر دوستان چیه؟؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidrj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Dezful

پيش فرض

سلا دوستان
    چطور میشه این باز شدن خودکار پنل پایونییر 9450 رو هنگام ماشینو خاموش میکنی قطعش کرد؟
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام به تمامی اساتید
    نیاز به یک راهنمایی داشتم ، بنده میخوام برای پراید یک پخش و باند بگیرم ، در آینده قصد ارتقاشو دارم (آمپلی ، ساب و ...)
    بودجه ی که در نظر گرفتم دوروبر 300 تومن هست ، آیا می تونم اون چیزی که می خوام رو بگیرم ؟
    با تشکر
    Last edited by wmdc; 29-07-2012 at 14:23.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والبته این رو هم اضافه کنم باندی که میخوام بخرم TS-6975 V2 هست.
    دوستان نظرشون در مورد این باند چیه و اینکه بهترین امپلی برای این باند چیه.
    سوال دیگه اینکه واسه در های جلو باید چی بذارم؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلا دوستان
    چطور میشه این باز شدن خودکار پنل پایونییر 9450 رو هنگام ماشینو خاموش میکنی قطعش کرد؟
    با تشکر
    سلام
    پخش را در حالیکه خاموش هست وارد تنظیماتش شو و گزینه auto face open را بگذار روی off .

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس با این صحبت شما که 7205 تنظیم HPF نداره این آمپ اصلا واسه باند کواک طراحی نشده و واسه ساب طراحی شده .الان که تو سایت کنوود نگاه میکردم دیدم تو قسمت اکسسوری های این آمپ دوتا ساب رو نوشته بود .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حتی خود فروشنده که آدم مسن و با تجربه ای هم به نظر میومد بهم گفتش که این آمپ واسه باند نیست و واسه ساب طراحی شده.حالا باید سر فرصت نصب کنم ببینم چی ازآب درمیاد.امیدوارم مثل اونیکی چیزایی که خریدم نشه و جواب بده.

ببخشید اینو دقیقا متوجه نشدم یعنی چی؟!جریان چی رو باید تخلیه کنم؟ اگر این کارو نکنم چی میشه ؟ آخه خود نصابها هیچوقت ندیدم این کارو بکنن.
    نه تنها اين آمپليفاير بلكه هر امپليفاير ديگه كه دوكانال به بالا باشه رو ميتونيد به اسپيكر متصل نمائيد.فقط امپليفايرهاي مونو هستند كه مخصوص ساب ووفرها طراحي و ساخته ميشوند. به فركانس ريسپانسشون دقت كنيد،اغلب حد اكثر تا 150-200 هرتز رو اجرا ميكنن. يعني فركانسهاي پائين از اون بالاتر ديگه ميره براي ميدباس.
    اين امپ روي حالت بريج 1*500 وات خروجي ميده و تو اكسسويز هم نگفته كه براي ساب هست منظورش اينه كه سابهاي مورد نظر رو ميتونين با اين امپ هم درايو كنيد ولي من شخصا هيچوقت براي درايو كردن ساب ووفرها از آمپليفايرهاي كلاس خصوصا AB به دليل گرماي بالا و تلفات اون استفاده نميكنم.
    اغلب نصابها در ارتباط با نصب كابلهاي برق و منفي اين مساله رو بهش توجه نميكنن.زماني كه شما اين كار تخليه رو انجام نميدهيد علاوه بر ARC كه در محل اتصال بوجود مياد ممكنه باعث صدمه ديدن خازنهاي و ترانزيستورهاي آمپتون بشه چون جريان بالائي يكدفعه وارد اونا ميشه.
    دوست خوبم بنده هم تقريبا سن و سالي ازم گذشته و تو اين 40 سالي كه از خداوند متعال عمر گرفتم بيش از 10 سال هست كه تو كار سيستم هاي صوتي هستم و كسب تجربه كردم و همواره هم در صدد ارتقاء اون هستم.نميخوام بيخودي كسي رو گمراه كنم و اطلاعات غلط بدم بهشتون.
    اگه ميگم به فلان اسپيكر بايد اين مقدار توان بدي تا درايو بشه بر اساس همين تجربيات هستش.وقتي ماها تو سيستمهامون برق درست و درموني نداريم و تا كمي ولوم پخش رو بالا ميبريم ولتاژ سر امپليفاير مياد روي 11-12 چه توقعي داري براي يه اسپيكر قوي آمپ 100 واتي يا 120 واتي استفاده كنيم؟!!!استاندارد CEA 2006 گفته آمپ شما با برق 14.4 ولت دوتا 170 وات خروجي ميده روي 4 اهم ولي آيا شما برقتون رو ولوم 2/3 همون 14.4 هست؟نه نيست.
    بنده كه عرض ميكنم دو تا چيز باعث صدمه زدن به اسپيكر ميشه و آنها هيچكدام توان بالا نيست(البته نه اينكه 400 وات بدي به اسپيكر 100 واتي ،سوء تفاهم و اشتباه برداشت نشه)تست كردم.به ووفرهاي اسپيكر JBL LIMITED با آمپليفاير 944 پايونير كه در حالت بريج 250 وات خروجي ميده با برق كامل يعني ولتاژ بالاي 14 ولت،250 وات ورودي داديم و مدت زيادي هم از سيستم كار كشيديم،هيچ مشكلي هم براش بوجود نيامد،چنان ميد باسي هم ميزد كه ميخواست مخت بياد تو دهنت.
    در كل شما نگران نباش.به نكاتي كه بنده خدمتت عرض كردم(برك اين كردن اسپيكر،تنظيم بودن سيستم،استفاده از HPF و فركانس كات 80HZ ) همگي رو رعايت كن بعد يك ماه بيا بگو آقا دمتون گرم عجب ميكوبه اين اسپيكرها

سلام
    من يه دستگاه پخش تا 250 تومن ميخوام بگيرم باندهاي ماشين هم همون فابريكش هست قصد بستن سيستم آنچناني هم ندارم فقط دنبال يه صداي صاف و با كيفيت هستم
    لطفا راهنمايي كنيد
    سپاس فراوان
    فقط ميتونم بهتون كن وود 7016 رو معرفي كنم.
    سلام ......آقا حمید می خواستم یک مقایسه ای بین آمپ کنوود x4d با آمپ آدیو سیستم Radion 100.4 بکنی .... با توجه به اینکه کنوود حدود 100 تومن ارزونتره و خروجیش بیشتره و همچنین برنده جایزه EISA شده.....البته آدیو سیستم هم تو مجله های فای 62 امتیاز آورده! ....... کلاس هاشون هم با هم فرق می کنه.......ممنون داش حمید
    سلام شايان جان خوبي گلم؟
    والا هر دو امپ خوب هستند.ولي در دو كلاس طراحي و متريال جدا.(اروپا و ‍ژاپن)
    من آديو رو خيلي روش كار كردم و مقاله خوندم،مخصوصا ماسكوني رو كه واقعا ميشه آدم
    آمپهاي آديو سيستم طراحي دقيقي داره،از تكنولوژي SMD استفاده ميكنه ،هيت سينك فوق العاده اي داره كه تو دفع گرما بسيار موثره.از نظر هيلترينگ داراي هيلتر بند پس هست كه كمتر آمپليفايري تو طراحيش از اون استفاده ميكنهمثل 944 پايونيراين هيلتر به شما اين امكان رو ميده كه فركانسها رو از يه حدي به بالا و پائين كات كنيد.مثلا بين 25 الي 175 و 50 الي300 هرتز..قدرتهاي بالائي دارن و با توجه به اينكه CEA نداره ولي اتو هاي فاي تست و تائيد كرده كه ميتونه مورد توجه و درجه اعتبارش باشه. مثلا امپ 280.2 از سري X-ion كه روي 4 اهم دوتا 280 وات RMD خروجي ميده روي 2 اهم مونو 1480 وات خروجي RMS ميده.ميدوني يعني چي؟دمپينگ فكتوهاشون هم بالا هستش و باعث كنترل خوبي روي ووفرها ميشه.داراي اينپوت سنس 8 ولت هست كه باعث كاهش S/N ميشه.
    كن وود KAS-X4D يه آمپ كلاس D هستش.اولين نكته كه به نظر من تو كيفيت صدا تاثير ميزاره همين موضوع هستش.نظر شخصيم هستا وگرنه شايد خيليها عكس من نظر داشته باشن. كلاس D اومد گرماي توليدي توسط امپهاي كلاس AB رو كاهش داد و كارائي رو هم افزايش داد ولي من نميدونم چرا (شايد تعصب باشه)نتونستم اين امپ رو براي اسپيكرها (نه ساب ووفر) هضم كنم.از نظر ابعاد X4D كوچكتر هستش.سيستم دفع گرماي خوبي هم داره.قدرتش هم 120 وات روي 4 اهم هست كه 20 وات بالاتر از اديو هستش.البته به نظر من آديو تو اعلام كردن توانها كم گوئي ميكنه مثل راكفورد فازگيت.نسبت سيگنال به نويزش 73dB هست كه به نظر من خيلي پائينه و بايد حد اقل 100 مي بود.
    من از x4d Review هاي زيادي نديدم.Rate خاصي هم پيدا نكردم غير از همون جايزه Eisa در سال 2009-2010
    ديگه چيزه خاصي نميبينم.
    به نظر من ارزش داره كمي بيشتر هزينه كني و هلون رو امتحان كني

سلام
    حمید خان این آدیو سیستم مثل باقیه کامپها کراس آور جدا نداره؟
    راستش برای ما که صداش را نشنیدیم و میخایم از روی قیافه بخریم ظاهرش به این قیمت نمیرزه.البته شاید اگر صداش را بشنویم نظرمون عوض بشه.
    راستی حمید جان شما با برند مک آدیو هم آشنایی دارید؟چجور محصولی هست؟
    ممنون
    قبلا هم عرض كردم،كراس اورش مثل بقيه كامپوننتها هست با اسلوب 12dB/Oct منتها طراحيش به صورت خطي و جمع و جوره،نيامده براش مثلا باكس پلاستيكي درست كنه وگرنه كارش مثل همه كراس اوورهاي پسيو هست.
    علي جان من هم هنوز صداش رو نشنيدم ولي وقتي كارشناسان دو مرجع معتبر در سيستم صوتي خودروها Car&HiFi و Auto HiFi ميان Rate خيلي خوب و هاي كلاس رو بهش ميدن،وقتي رتبه اول رو كسب ميكنه با اينكه پائينترين محصول يك كمپاني هستش،باز وقتي Auto HiFi مينويسه:
    The MX165 woofer pressed more than 106 dB at 90 Hz- a dream for a lot of 16” woofers!”
    به نظرت با قيمت 195000 تومن جاي ترديد براي خريد ميمونه؟نه والا
    در مورد مك آديو ،خير

با سلام به تمامی اساتید
    نیاز به یک راهنمایی داشتم ، بنده میخوام برای پراید یک پخش و باند بگیرم ، در آینده قصد ارتقاشو دارم (آمپلی ، ساب و ...)
    بودجه ی که در نظر گرفتم دوروبر 300 تومن هست ، آیا می تونم اون چیزی که می خوام رو بگیرم ؟
    با تشکر
    اگه از من ميپرسي ،خدمتت عرض ميكنم. خير.بهتره خورد خورد سيستم رو جمع كني.
    پخش خوب ميخواي بايد 290 هزينه كني و 7016 كن وود بگيري. دور بر پايونيرهاي جديد هم نرو.
    Last edited by hamidR15; 29-07-2012 at 16:08.

7. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    میخاستم یه سیستم جمع کنم که اومدن تحقیق ولی حسابی گیج شدم.
    منظورتون از هدیونیت و کامپوننت چیه؟؟
    همچنین باکس ساب چه تاثیری داره؟
    من خودم دوست دارم یه 7150 بخرم
    در مورد صدا هم دوست دارم کیفیت خوبی داشته باشه و الکی نکوبه و یه بیس معمولی داشته باشه.
    سر همین میگن بهتره ساب نخری و عوضش 2 جفت باند خوب بگیری 2تا عقب 2تا جلو
    نظر دوستان چیه؟؟
    با تشکر
    سلام دوست خوبم.بهتر نبود سوالتون رو اينجا مطرح مينمودي
    و از ايجاد كردن تاپيك جدا گونه خودداري ميكردي؟!
    محبت كن قوانين رو مطاله بفرما:
    مديران محترم لطفا تاپيك رو به بخش سيستمهاي صوتي منتقل بفرمايند.متشكرم
    پخشتون خوبه ولي قيمتش به اين حدي كه الان هست به هيچ عنوان نمي ارزه
    من 7016 كن وود رو ژيشنهاد ميكنم.
    اسپيكر مورد نظرتون هم اصلا مناسب نيست.
    هزينه شما براي اين كار كمه اگه بخواهيد امپ نگيريد ميشه يه كاري كرد وگرنه خير.
    اگ ميخواهي سيستم رو بعد از مدت كوتاهي تعويض نكني كمي صبر كن و بودجتون رو حد اقل به1 تومن افزايش بده.
    Last edited by hamidR15; 29-07-2012 at 16:16.

9. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان

من رفتم یه پخش 1450 و یه باند 6974 پایونیر گرفتم صدا افتضاح بود یه باند 50 تومنیه پایونیر هم جلو بستم اما بازم صدا خوب نشد وقتی ولوم میدم به خرخر میفته

حالا درسته 300 تومن پول بیشتر ندادم و یه ضبط حرفه ای نیست اما خداییش اندازه 300 تومنم اصلا صدا نداره بخوام مقایسه کنم شاید 10% قویتر از پخش فابریک پراید با باند های 6964 دوستم باشه

حالم گرفته شده-به نظرتون مشکل از کجاست ؟خودمم کشتم توی تنظیماتش بهترین حالت رئ انتخاب کردم اما فایده ای نداشت ولوم که میره بالا 50 حالت به هم میخوره

چیو باید عوض کنم ؟پخشو یا باندامو ؟من توقع آنچنانی از صدا ندارم اما ببینید چیه که دیگه منو حالمو به هم زد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه از من ميپرسي ،خدمتت عرض ميكنم. خير.بهتره خورد خورد سيستم رو جمع كني.
    پخش خوب ميخواي بايد 290 هزينه كني و 7016 كن وود بگيري. دور بر پايونيرهاي جديد هم نرو.
    مرسی از جوابت عزیز
    والا خودم قصد داشتم برم دنبال پایونر ، یعنی رو پایونر حسابی باز نکنم ؟
    یه پخش خوب تا 200 تومن نمیشه الان گرفت ؟ (ماشاالله گرونی !)
    یکی از دوستان چندی پیش یه پخش و باند بست تو همین رنج البته گویا جا برای ارتقا داشت

ممنون
    Last edited by wmdc; 29-07-2012 at 16:20.

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من میخوام یه سیستم معمولی که زیاد هزینه برنداره ببندم
    با کمترین قیمت چه ضبطو سابو امپلی میشه گرفت؟
    این 3تا با هم جور در میاد؟

امپلی
    Pioneer GM-3500T

ضبط
    Pioneer MVH-1450UB

ساب
    Pioneer TS-W309

من زیاد صدای بلند نمیخوام....فقط میخوام کیفیت پخش خوب باشه و وقتی صدارو زیاد میکنم خش خش نکنه با این تفاسیر ساب هم لازمه؟
    در کل پیشنهادتون چیه؟من اصلا از این چیزا سر در نمیارم
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •