تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 811 از 1126 اولاول ... 311711761801807808809810811812813814815821861911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,101 به 8,110 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی دوستان
    یه سوال فنی داشتم نمیدونم اینجا درسته بپرسم یا نه
    پیشاپشی عذر میخوام
    من 1 ماه لپ تاپ خردم مدل acer v3-571g
    وقتی دارم با لپتاپ کار میکنم و وارد task manager میشم ( ویندوزم 8 هستش ) در قسمت processes و قیمت هارد , گاهی اوقات فضای اشغال شده هارد میاد روی 100 درصد یا 99 درصد و بعد میاد پایین و عادی میشه
    این حالت بعضی وقتا هم طولانی میشه
    این عادیه ؟ دلیلش چیه ؟
    خیلی ممنون
    hd tune هم نصب کردم و در قسمت health همه چی اوکی بود !
    راستی کنار قسمت دی وی دی رایتر بالای لپ تاپ هم بیشتر وقتا یه صدای خش خش میاد انگار که یه چیزی مث فن داره میچزخه و ... مربوط به خود دی وی دی رایتر و اسپیکر نیست اصلا ! صداش از یه قطعه ای میاد !
    دقت کردم وقتی داخل نت باشم هم صدا زیاد میشه !
    این میتونه هارد باشه ؟ مشکل از هارده ؟
    یه جایی بردم لپ تاپو نشون دادم گفت هارد لپ تاپت اصن وسط دستگاهه نه اون گوشه !
    1 ماهه خریدمش اصن
    سلام .

در قسمت processes و قیمت هارد , گاهی اوقات فضای اشغال شده هارد میاد روی 100 درصد یا 99 درصد و بعد میاد پایین و عادی میشه
    این به معنی فضای اشغال شده هارد نیست . این به معنی هست که برنامه ای در حال خواندن و نوشتن اطلاعات به مقدار زیاد از روی هارد هست . مثل آنتی ویروسی که در حال اسکن هارد هست یا برنامه ای که درحال دفرگمنت کردن هارد هست و موارد دیگر . در همان برنامه Task Manager (در win8) میتونید برنامه ای که بطور غیر متعارف در حال read/write بر روی هارد هست را پیدا کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توی ویندوز xp و 7 در قسمت چک دیسک دوتا گزینه بود که تیک میزدیم که ارورها رو رفع کنه، ولی توی چک دیسک ویندوز 8 هیچ اپشنی وجود نداره. کسی میدونه جریان چیه؟!

همپنین اگر کسی از دوستان راه حلی برای تعمیر delay sector داره ارائه کنه. Hdd Generator که وضعیت هارد رو بدتر کرد! و با فرمت سطح پایین بوسیله سی دی بوت ویندوز xp ، هارد بهتر شد.

برنامه Hdd Tune قابلیت تعمیر هم داره؟

با سپاس فراوان

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

توی ویندوز xp و 7 در قسمت چک دیسک دوتا گزینه بود که تیک میزدیم که ارورها رو رفع کنه، ولی توی چک دیسک ویندوز 8 هیچ اپشنی وجود نداره. کسی میدونه جریان چیه؟!

همپنین اگر کسی از دوستان راه حلی برای تعمیر delay sector داره ارائه کنه. Hdd Generator که وضعیت هارد رو بدتر کرد! و با فرمت سطح پایین بوسیله سی دی بوت ویندوز xp ، هارد بهتر شد.

برنامه Hdd Tune قابلیت تعمیر هم داره؟

با سپاس فراوان

delay sector ها به روش نرم افزاری مثلا فرمت سطح پایین قابل حل نیست باید هارد بره برای تعمیر و گرنه تعدادش زیاد میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alislow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    الله اعلم

پيش فرض

سلام دوستان
    هارد من چند وقتیه صدا میده. صداشو ضبط کردم براتون گذاشتم. تست HD-Tune رو هم گذاشتم.
    فقط یه توضیح: تو فایل صوتی یه صدای دیگه ای شنیده میشه که مربوط به یه هارد 80 قدیمی هست. صدای این هارد مشکل دار اونیه که کمه و زیاد میشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Alislow; 03-01-2014 at 11:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

delay sector ها به روش نرم افزاری مثلا فرمت سطح پایین قابل حل نیست باید هارد بره برای تعمیر و گرنه تعدادش زیاد میشه
    هارد باید باز بشه؟ و اینکه اطلاعات از بین میره؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

هارد باید باز بشه؟ و اینکه اطلاعات از بین میره؟
    دقیق نمیدونم بهتره به تعمیر کار نشون بدید ببینید چی میگه قابل تعمیر است یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alislow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    الله اعلم

پيش فرض

سلام دوستان
    هارد من چند وقتیه صدا میده. صداشو ضبط کردم براتون گذاشتم. تست HD-Tune رو هم گذاشتم.
    فقط یه توضیح: تو فایل صوتی یه صدای دیگه ای شنیده میشه که مربوط به یه هارد 80 قدیمی هست. صدای این هارد مشکل دار اونیه که کمه و زیاد میشه.

کسی چیزی نمیدونه؟

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

سلام .

این به معنی فضای اشغال شده هارد نیست . این به معنی هست که برنامه ای در حال خواندن و نوشتن اطلاعات به مقدار زیاد از روی هارد هست . مثل آنتی ویروسی که در حال اسکن هارد هست یا برنامه ای که درحال دفرگمنت کردن هارد هست و موارد دیگر . در همان برنامه Task Manager (در win8) میتونید برنامه ای که بطور غیر متعارف در حال read/write بر روی هارد هست را پیدا کنید .
    خیلی ممنونم
    زمانی که هارد اینجوری میشه 2 تا برنامه در حال اجراس بیشتر !
    یکی به اسم system + antivirus host framework service
    زمانی کخ هارو روی 100 درصد هست این 2تا بیشتر در حال اجراس
    این مشکلی نیست ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنونم
    زمانی که هارد اینجوری میشه 2 تا برنامه در حال اجراس بیشتر !
    یکی به اسم system + antivirus host framework service
    زمانی کخ هارو روی 100 درصد هست این 2تا بیشتر در حال اجراس
    این مشکلی نیست ؟
    hd tune هم نصب کردم و در قسمت health همه چی اوکی بود !
    به هر حال هارد لپتاپ مشکلی ندارد . مشکل بیشتر مربوط به ویندوز و برنامه های نصب شده بر روی آن هست . اسکن شدن هارد توسط آنتی ویروس مسئله عادی هست . اگر بیش از حد تکرار میشه تنظیمات آنتی را بررسی کنید و حتی شاید بتونید تعداد دفعات اسکن کردن هارد را کاهش بدید .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

سلام .

در مورد مشکل Ultra DMA CRC Error Count اگر مقدار user data در برنامه HDtune دائماً در حال زیاد شدن هست پس موارد زیر تست شود :

1. تعویض کابل و اطمینان از صحت و درستی اتصال کانکتورها .
    2. متصل کردن به پورت دیگر SATA مادربرد . دقت کنید که بعضی از پورتهای SATA مربوط به چیپست اصلی و بعضی پورتهای دیگر مربوط به چیپست جداگانه ای هستند که برای افزایش تعداد پورت روی مادربرد نصب میشوند . اگر مادربرد شما چنین هست پس سعی کنید به پورتهایی متصل کنید که مربوط به چیپست اصلی هستند .
    3. چک کردن هارد از لحاظ وجود بدسکتوری (مثلاً با استفاده از همین برنامه HDD regenerator) ، پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد آن .
    4. آپدیت کردن Firmware هارد و بایوس مادربرد (در صورت موجود بودن ورژن جدید) .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •