تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 811 از 1174 اولاول ... 311711761801807808809810811812813814815821861911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,101 به 8,110 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض زيزو خواهان بازگشت به رئال

به گزارش RMadridFC : به نظر ميرسد پرز در صورت پيروزي در انتخابات زيدان را نيز به رئال مادريد خواهد اورد اما نه به عنوان سرمربي تيم .

زيدان تصريح كرد دوست دارد در باشگاه رئال مادريد فعاليت كند ولي به پستهايي مثل سرمربي گري يا مدير ورزشي باشگاه علاقه اي ندارد و فقط دوست دارد در برخي از اوقات به عنوان سفير رئال مادريد انجام وظيفه كند .

در صورتي كه پرز در انتخابات باشگاه شركت كرده و به پيروزي برسد اين بازيكن افسانه اي ميتواند به برنابئو بازگردد .

پستهايي مثل رايزن باشگاه براي زيدان مناسب هستند اما اين بازيكن به هيچ وجه دوست ندارد جانشين راموس و يا عضوي از هيئت مديره باشگاه شود .

بخشي از صحبتهاي زيدان :

من دوست دارم به عنوان سفير باشگاه فعاليت كنم و اگر پرز به رئال مادريد برگردد احتمال وقوع اين اتفاق زياد خواهد بود با اين حال بايد صبر كرد و ديد در اينده چه اتفاقي مي افتد .

اگر انها چيزي از من بخواهند كه توانايي انجام ان را داشته باشم بدون شك ان كار را انجام ميدهم , من دوست دارم دوباره به صحنه فوتبال بازگردم . قرار نيست هر بازيكني كه نمايش درخشاني از خود ارائه ميدهد سرمربي يا مدير خوبي نيز باشد .

به نظر ميرسد در صورت پيروزي پرز در انتخابات باشگاه زيدان ميتواند نقش كليدي در انتقال فرانك ريبري به رئال مادريد ايفا كند .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض آمادگی برای بازی با لیوورپول

به گزارش RMadridFC: تمامی بازیکنان تیم , در اخرین جلسه تمرین جهت امادگی برای بازی فردا شرکت کردند .

همه بازیکنان در آخرین جلسه تمرین قبل از سفر به لیووپول حضور داشتند. کسانی که در بازی با اتلتیکو مادرید از ابتدا وارد میدان شدند تمرینات ریکاوری انجام دادند در حالی که بقیه تیم کار با توپ را در برنامه ی کار خود داشتند. سالگادو در پایان جلسه به تمرین در سالن پرداخت.

در ابتدای تمرین خوانده راموس طی صحبتهایی که انجام داد سعی کرد تا مردانش را از اهمیت بازی سه شنبه آگاه کند.

بعد از آن بازیکنان شروع به دویدن آهسته دور زمین کردند. سپس آنها به تمرینات کششی و ریکاوری پرداختند تا ماهیچه هایشان را آزاد کنند.

سپس تیم به دو گروه تقسیم شد.بازیکنانی که شب گذشته مقابل اتلتیکو مادرید به میدان رفتند تمرینات ریکاوری بیشتری انجام دادند و بقیه زیرنظر مارکوس آلوز کمک راموس به کار با توپ پرداختند.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض فقط باید روی بازی تمرکز کنیم

به گزارش RMadridFC: په په معتقد است که لیورپول در برنابئو دفاعی ظاهر شد ولی انها در انفیلد به این شیوه بازی نخواهند کرد و این رئال مادرید است که باید از این وضعیت استفاده کند .

نظرتان در مورد داربی چیست ؟

ما به تمام امتیاز بازی نیاز داشتیم ولی در اخر فقط یک امتیاز بدست اوردیم اما این دلیل نمی شود که لالیگا را تمام شده تصور کنیم .

فکر می کنید غیبت شما , تاثیر زیادی روی عملکرد خط دفاعی داشت ؟

اتلتیکو فرصتهای زیادی را خلق کرد چون مهاجمان اماده ای دارند و باید با تلاش بیشتری روبروی انها بازی می کردیم اما باید بگویم که فشار زیادی روی ما وارد شد .

هنوز فکر می کنید که می توانید قهرمان لالیگا شوید ؟

بارسلونا باید در برنابئو بازی کند که اگر بتوانیم انها را شکست دهیم انوقت فقط به 3 امتیاز دیگر نیاز داریم , لیگ اسپانیا هنوز در دسترس ماست و باید که برای ان بجنگیم .

فکر می کنید نیمکت نشین کردن هیگوئین کار اشتباهی بود ؟

ما باید برای هر شرایطی خود را اماده کنیم , مربی می خواست که به هیگوئین استراحت دهد تا برای بازی با لیورپول اماده باشد چون او مهره مهمی برای ماست و البته اینکه باید از تصمیماتی که سرمربی می گیرد حمایت کنیم .

رمز پیروزی در انفیلد چه می تواند باشد ؟

بازی برگشت خیلی مشکل خواهد بود که به اعتقاد من لیورپول دیگر مثل بازی رفت ان طور دفاعی بازی نخواهد کرد و ما باید از این فرصت استفاده کنیم .

ایا نگران حضور جرارد نیستید ؟

من نگران کل تیم انها هستم . چون بازیکنان لیورپول خیلی خوب می دانند که باید چی کار کنند . انها بازیکنان خوبی دارند به طوری که غیبت جرارد در برنابئو به چشم نیامد و برای کسب پیروزی فقط باید روی بازی تمرکز کنیم .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض انگيزه فوق‌العاده‌اي داريم

به گزارش RMadridFC: سرمربي رئال مادريد نسبت به راهيابي اين تيم به مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا اميدوار است .

در آستانه ديدار سه‌شنبه شب دو تيم رئال مادريد و ليورپول ، خوانده راموس سرمربي اسپانيايي رئالي‌ها از انگيزه بالاي بازيكنانش خبر داد .

راموس در گفت‌وگو با راديو Cadena SER اظهار داشت :

همه بازيكنان از انگيزه فوق‌العاده‌اي برخوردار هستند و ما به بازي برابر ليورپول به عنوان يك فينال نگاه مي‌كنيم .

بازيكنان نسبت به اينكه بايد شكست ديدار رفت در برنابئو را جبران كنند ، كمي مضطرب هستند و ما همه تلاش خود را براي رسيدن به مرحله يك چهارم و خوشحال كردن هواداران نشان مي‌دهيم .

راموس ادامه داد :

هر احتمالي وجود دارد. شايد برتري از آن ليورپول باشد چرا كه آنها هفت روز براي استراحت كردن زمان داشتند در حالي كه ما تنها سه روز فرصت براي استراحت داريم.

اما ، با اين حال ما با انگيزه هستيم و هر اتفاقي مي‌تواند رخ دهد . به علاوه ، در چنين بازي‌هايي عوامل روحي و ذهني از عامل جسماني كارسازتر است .

سرمربي اسپانيايي رئال مادريد در پايان خاطرنشان كرد :

به عنوان يك مربي مسووليت تمامي اتفاق‌هايي كه در زمين مي‌افتد را برعهده مي‌گيرم و هر انتقادي را مي‌پذيرم .

اما ، برخي انتخاب‌ها ضرورت دارند ، مانند تصميم جايگزيني په په با سرخيو راموس به جاي استفاده از متذلدر و يا استفاده از لاسانا ديارا به عنوان مدافع سمت راست .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میگم اون متزلدر بازهم مصدوم هست؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

امیدوارم بچها وقتی بر میگردن به مادرید با شاخه گل استقبالشون کنن.
    و بهشون بخاطر صعود به مرحله بعد تبریک بگن.
    بسی امیدوارم و دعا میکنم اینطوری بشه.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

وااای دل شوره دارم ! :دي
    امیدوارم ببریم و تیم با برنامه کار کنه یعنی دفاع الکی نکشه جلو

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ایشالا میبریم. اگه بازی همیشگیمونو بکنیم میبریم.
    زنده باد مادرید و همه رئالی ها

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بچه هاااا :
    i love them
    فردا عجب روزیه برا من خداییییییی !!!
    از صبح تا شب استرس.
    خدا یا فقط خودت کمک کن ببریم.
    به امید پیروزی و پیروزی

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

ایشالا که به کمک خدا و البته هوشیاری خود بازیکن ها میبریم!

من فقط تو پست 9556 ممد عکس اون هاینزه الاغ رو میبینم حرصم میگیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •