به گزارش RMadridFC : به نظر ميرسد پرز در صورت پيروزي در انتخابات زيدان را نيز به رئال مادريد خواهد اورد اما نه به عنوان سرمربي تيم .
زيدان تصريح كرد دوست دارد در باشگاه رئال مادريد فعاليت كند ولي به پستهايي مثل سرمربي گري يا مدير ورزشي باشگاه علاقه اي ندارد و فقط دوست دارد در برخي از اوقات به عنوان سفير رئال مادريد انجام وظيفه كند .
در صورتي كه پرز در انتخابات باشگاه شركت كرده و به پيروزي برسد اين بازيكن افسانه اي ميتواند به برنابئو بازگردد .
پستهايي مثل رايزن باشگاه براي زيدان مناسب هستند اما اين بازيكن به هيچ وجه دوست ندارد جانشين راموس و يا عضوي از هيئت مديره باشگاه شود .
بخشي از صحبتهاي زيدان :
من دوست دارم به عنوان سفير باشگاه فعاليت كنم و اگر پرز به رئال مادريد برگردد احتمال وقوع اين اتفاق زياد خواهد بود با اين حال بايد صبر كرد و ديد در اينده چه اتفاقي مي افتد .
اگر انها چيزي از من بخواهند كه توانايي انجام ان را داشته باشم بدون شك ان كار را انجام ميدهم , من دوست دارم دوباره به صحنه فوتبال بازگردم . قرار نيست هر بازيكني كه نمايش درخشاني از خود ارائه ميدهد سرمربي يا مدير خوبي نيز باشد .
به نظر ميرسد در صورت پيروزي پرز در انتخابات باشگاه زيدان ميتواند نقش كليدي در انتقال فرانك ريبري به رئال مادريد ايفا كند .