واعظى: به جاى حرف زدن بهتر است دنبال رفع اشكال باشيم
پرسپوليس بار ديگر يك شكست سنگين را متحمل شد تا خيلى ها به اين نتيجه برسند كه تيم افشين قطبى با مشكلات بسيارى همراه است و در نبود ستاره هاى خود نمى تواند كارى از پيش ببرد. مهدى واعظى يكى از غايبان سرخپوشان در بازى با فولاد خوزستان بود كه در مورد اين مسابقه به سؤالات ما پاسخ داد :
شكست بدى را متحمل شديد. دليلش چه بود؟
اجازه بدهيد در مورد بازى حرفى نزنم. كادرفنى در اين مورد گفتنى ها را گفته است و ما بازيكنان بهتر است تمركز خود را براى ديدار حساس مقابل برق شيراز بگذاريم.
اگر قرار باشد شما به عنوان بازيكن بزرگتر تيم حرف نزنى پس چه كسى حرف بزند؟!
وقتى تيم ۲ هفته پياپى باخت هاى سنگينى مى دهد ديگر جاى هيچ حرفى باقى نمى ماند و بهتر است دنبال رفع اشكال باشيم تا توجيه شكست.
چرا واعظى در اهواز فيكس بازى نكرد؟
خودتان بهتر مى دانيد. من نزديك به ۱۰ روز تمرين نداشتم و درد گردنم يك روز قبل از مسابقه برطرف شد.
از روى نيمكت، مسابقه را چطور ديدى؟
ما بازى را خوب شروع كرديم و اگر در همان دقايق ابتدايى در زدن ضربات آخر دقت مى كرديم خيلى راحت به گل مى رسيديم اما نه تنها اين اتفاق رخ نداد بلكه دروازه مان روى يك توپ استثنايى باز شد و بعد از آن بازيكنان تمركز خود را از دست دادند وهرگز نتوانستند بازى خودشان را ارائه دهند.
ايراد از خط دفاع بود يا همه مقصر بودند؟
همان طور كه گفتم وقتى روى غافلگيرى گل خورديم تيم از هم پاشيد و حريف خيلى راحت گل دوم خود را به ثمر رساند. ما قبلاً هم چنين باختى را در اهواز تجربه كرده بوديم و به نظر من گرماى شديد و رطوبت هواى آنجا تأثير زيادى در شكست تيم داشت.
اما خط دفاع مقابل هر حمله اى ناتوان نشان مى داد!
قبول دارم. خط دفاع برخلاف ديدار با ابومسلم خيلى تحت فشار قرار نگرفت تا امكان اشتباه زياد شود. حريف هر دفعه كه توپ را روى دروازه ما آورد خطرساز واقع شد و دليل آن هم عدم داشتن تمركز در بين همه بازيكنان و على الخصوص مدافعان بود. ما بايد براى رفع اين اشكالات وقت بگذاريم و تلاشمان را بيشتر كنيم.
با اين باخت هايى كه مى آوريد خيلى ها را از آينده تيم خود نااميد كرديد.
بالاخره فوتبال برد و باخت دارد و بعضى عوامل دست به دست هم مى دهند تا اين شكست ها به وجود بيايد. مهم اين است كه ما بتوانيم از آنها درس بگيريم. دقيقاً مثل فصل گذشته كه وقتى در اهواز ۴ گل از استقلال خورديم تيم از اين رو به آن رو شد و كادرفنى توانايى هايش را براى حل مشكلات در آن مقطع نشان داد. الان هم چنين شرايطى به وجود آمده و ما توانايى اين را داريم كه در ديدارهاى آتى اين ۲ باخت سنگين را جبران كنيم.
عليرضا حقيقى چقدر روى گل هاى به ثمر رسيده مقصر بود؟
من به عنوان دروازه بان تيم نبايد نظر بدهم. آقاى عابدزاده به عنوان مربى اظهار نظر كند بهتر است.
اگر شما درون دروازه قرار داشتى چند گل از اين ۳ گل را مى خوردى؟
به هر حال حقيقى از تمام توانش براى مهار توپ ها استفاده كرد و چند تا توپ خوب هم گرفت. من نمى توانم خود را جاى او بگذارم و بگويم اگر بازى مى كردم بازى را مى برديم. گفتم كه بهتر است به جاى حرف زدن به فكر رفع اشكال باشيم.
شخصاً چقدر به آينده اميدواريد؟
هنوز اتفاقى رخ نداده كه بخواهيم زانوى غم بغل بگيريم. بايد آرامش خود را حفظ كرده و تمركزمان را روى بازى هاى بعد كه خيلى هم حساس است قرار دهيم. ما فصل گذشته سنگين ترين بحران ها را با موفقيت پشت سر گذاشتيم و انشاءالله اين فصل هم همين طور خواهد بود.

جواب بصورت نقل قول