از نظر پینگ این شرکت نمونست مزخرفتین پینگ رو بین بقیه شرکتا داره
از نظر پینگ این شرکت نمونست مزخرفتین پینگ رو بین بقیه شرکتا داره
چنده ؟
زنگ زدم میگم نامحدود میخوام میگند هر سرویس حداکثر حجم و......این مزخرفات پول خوری که فقط و فقط تو ایران مد شده رو توضیح میداد
میگم خوب اگه دانلود به حجم مذکور برسه چی میشه؟ میگه سرعت اسمی نصف یا ثلث میشه و.....
میگم بمیر یک دفعه بگو اینترنت حجمی ماهی این گیگ سرعت هم به درک
- - - Updated - - -
زنگ زدم میگم نامحدود میخوام میگند هر سرویس حداکثر حجم و......این مزخرفات پول خوری که فقط و فقط تو ایران مد شده رو توضیح میداد
میگم خوب اگه دانلود به حجم مذکور برسه چی میشه؟ میگه سرعت اسمی نصف یا ثلث میشه و.....
میگم بمیر یک دفعه بگو اینترنت حجمی ماهی این گیگ سرعت هم به درک![]()
Last edited by italodance; 13-10-2015 at 12:50.
350 که خوراکشونه تا 600 هم میره
وضعیت بقیه هم همینه کلا از زیرساخته
خوب باشه 200 بدم باشه 400-500 یا تایم اوت
از دیروز صبح سکته ای شده ! یکی در میون سایتا باز نمیشه.فقط میشه باهاش دانلود کرد.
فقط این یوتــــــــــــیوب رو خوب استریم میکنه همین.واتساپ و تلگرامش که سکته ای.حتی آپارات هم میمیره.
نامحدود با این شرایط کجا گیر بیارم نیست خو
512 نامحدود.
یعنی برای شمایوتــــــــــــیوب رو مستقیم باز میکنه؟
- - - Updated - - -
یعنی برای شمایوتــــــــــــیوب رو مستقیم باز میکنه؟
نه با همون روش های گذر.
دوستان مشکل من فکر کنم DNS باشه.قند شکن که میزنم روون میشه و سایتها رو راحت باز میکنه.ولی بدون قند شکن همین p30world هم باید 5-6 مرتبه ریلود کنم تا فرجی بشه.
DNS چی بزنم ؟
دوستان شرکت نامحدودی هست که تا همین 40 گیگ سرعت رو کم نکنه ؟ سراغ دارید ؟
Last edited by Rhodes; 16-10-2015 at 10:52.
منم چند وقته دنبال یه شرگت خوب میگردم...سگ مخابرات به نامحدود فن آوا می ارزهفقط اگه بخوام عوض کنم 10-20 روز بی نتی رو باید تحمل کنم :| فن آوا میگه برا تخلیه 10 روز طول میده -__-
Last edited by mehrshadmmm; 26-10-2015 at 17:55.
مخابرات هنوز مگه تعرفه های نامحدودش رو داره ؟؟ ثبلن منم مخابرات بودم وقتی قیمت هاش دو برابر شد مجبور شدم بیام فناوا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)