ممنونم فقط به نظر شما kilzoon 3 خوب نیست؟ آخه جلوش * نزدید![]()
ممنونم فقط به نظر شما kilzoon 3 خوب نیست؟ آخه جلوش * نزدید![]()
دوستان عزیز!
من دیروز نسخه کپی بازی Zumba fitness رو دادم برام نصب کردن (کنج2- مرکز کامپیوتر پایتخت)- البته با کلی منت فروشنده چون سرش خیلی شلوغ بود. اونجا برام تست کرد و گفت که داخل مولتی من با کلید Select+X بزای اجرا میشه. مولتی من آخرین نسخه رو دارم و بازیهای دیگه بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ولی وقتی کنسول رو خونه آوردم روی این بازی بعد از Select+X فقط یک صفحه سیاه دیده میشه و چراغ هارد روشن میمونه و مجبور میشم که از روی کنسول دستگاه رو خاموش کنم. تقاضای راهنمایی دارم چون این بازی رو برای دختر کوچیکم خریدم و حالا منو داره دیوونه میکنه
دستگاه من: اسلیم با هارد 160 و CFW 3.55
بله فقط یه نسخه داره...........
چرا KZ 3 عالیه مخصوصا اگه با Move و sharpshooter بازی کنید...........
به نظر من ، نه نیست
به نظر من Patapon توی PSP که این همه طرفدار داره هم خوب نیست![]()
میلاد خودتی یا یکی دیگه داره پست میده به جات..............
خوب هر کی یه سلیقه ای داره،منم از Resident Evil خوشم نمیاد ولی تو تموم نسخه هاشو بازی کردی.................
kiilzoon 3 که که باید بازی عالیی باشه هر چیش از بقیه بازی ها کم باشه حجمش از همه game ها بالاترهنباید بازی بدی باشه
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
سلام بچه ها از کجا میشه فهمید که ریجنه دستگاه چی هست؟![]()
اِ رزیدنت اویل رو یادم رفته بود بنویسم
خودمم ، من بازی هایی که از دید خودم قشنگ بود رو ستاره زدم .
سلام من metal gear solid 4 رو گرفتم ولی تو همون مرحله ی اول گیر کردم .اون روبات ها میان منو میزنن منم راهی پیدا نمیکنم که بکشمشون.حتی اسلحه هم نمیتونم بردارم از زمین.
لطفا یه راهنمایی کنید .
Here is a test update for those of you who experience freezing/lockups:
multiMAN ver 02.01.00 UPDATEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تبریک میگم
اولین نفری هستی که از کیل 3 خوشت نمیاد
ولی خوب هرکی یه سلیقه ای داره دیگه.
نباید درگیر بشی.
باید از تو خرابه ها بپیچونی بری تا به چک پوینت برسی.
کسی نمیدونهنوشته شده توسط amin_xboy ][/URL]
دوستان من این homefront رو دانلود کردم .
اولین دفه که اجرا کردم یه ارور داد و تو بازی نرفت منم فک کردم مشکل از ایبوته.
رفتم ایبوت ارجینالش رو دانلود کردم این دفه بازی بالا میاد وارور نمیده ولی بعد از اینکه 2 تا از لوگوهای اول بازی میگذره صفحه سیاه میشه و دیگه حتی از بازی بیرون نمیاد و باید از روی کنسول خاموش کنم .
به نظرتون مشکلش چیه...؟؟؟
نکنه ایبوت مشکل داره...؟؟؟
ایبوت ها باهم فرق دارن یعنی با توجه به ریجن ایبوت هم فرق میکنه...؟؟؟![]()
Last edited by A.IvI.I.N; 26-06-2011 at 22:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)