ای خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوبه خودم گفتم این عکس دستگاه نیستا.
خوبه گفتم هی نگید این عکس fake هست.
بابا تابلو هست که fake هست.
عکس را فقط برای این گذاشتم که خبر یکم رنگ و آب داشته باشه.
حالا باز هی بگید fake: دی
ای خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوبه خودم گفتم این عکس دستگاه نیستا.
خوبه گفتم هی نگید این عکس fake هست.
بابا تابلو هست که fake هست.
عکس را فقط برای این گذاشتم که خبر یکم رنگ و آب داشته باشه.
حالا باز هی بگید fake: دی
مثل اینکه تکن 6 هم برای psp تایید شد درسته؟
راستی این عکس صفحه قبلی که فک هست (شوخی)![]()
Last edited by morteza.m2n; 02-05-2009 at 22:47.
بله تایید شده.
نه قرار شد دقیقا از روی همین عکس سری بعدی psp را بسازند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
تکن عشق منه اصلا سبک بازیش تو خونمه
ینی چی پلیرهاش همونان ؟ ینی همون بازیکنای نسخه ی 4 ؟ پلیر جدیدی اضافه نشده؟
Last edited by morteza.m2n; 03-05-2009 at 14:39.
سلام من میخوام psp بخرم این سوال تو ذهنم بوجود اومده که psp بازیهای ps1 را اجرا میکنه حالا یه سوال ps1 دوتا جویستیک داره مثل موس تو کامپوتر که مثلا میخوای به هوا شلیک کنی حالا psp که نداره چه جوری میشه این کارها رو باهاش انجام دارد ممنون میشم جواب بدین به امید هک 3000 سه تا صلوات![]()
خوب شاید توجه نکرده باشی ولی psp l2 و r2 هم نداره.به همین خاطر بازی های پلی 1 روی psp شبیه حالت دسته ی دیجیتال اجرا میشن.یعنی کلید های جهت سر جاشونن و آنالوگ نقش 2 ها رو بازی میکنه.
سلام به همه بر و بچه ها. خیلی وقت بود به این جا سر نزده بودم. چه خبرا ؟؟؟! بازی چه خبر؟!
راستی یه سوال. آیا مادر برد psp 3000 و psp2000 که کپی خور نمی شن مثل همدیگه است؟ دقیقاً فرق مادر برد هاشون چیه که قبلی ها کپی خور می شدن ولی اینا نه ؟؟؟
سلام.
بازی که خیلی اومده به بخش دانلود بازی های psp سر بزن بازی های جدید را قرار دادم.
مادربورد psp 2000 های غیر قابل کپی خور TA-088 V3 هست و مدل 3000 اگه اشتباه نکنم TA-090 V2
اما روش هک کردن سری قبل به صورت زیر بود:
وقتی که سریال باطری یک PSP به 0xFFFFFFFF تغییر پیدا کرده باشه ، اصطلاحا اون باطری رو JigKick Battery (پاندورا)میگن . وقتی که سریال باطری یک PSP به 0xFFFFFFFF تغییر پیدا کرده باشه ، دستگاه ipl رو از سکتور 16 ام درایو فیزیکی ( یعنی همون مموری کارد ) بوت می کنه . در این کار دستگاه به جای اینکه ipl رو از Flash0 بخونه ، از سکتور 16 ام مموری استیک می خونه و حالت Service Mode فعال میشه و بقیه مراحل هک....
تا آنجایی که من میدونم سونی در مادربورد های جدید این دسترسی ها را بسته و در مادربورد TA-088 V3 وقتی باطری پاندورا را داخل دستگاه میزاری مموری را نمیشناسه که اطلاعات را از روی اون بخونه و در مادربورد TA-090 V2 کلا باطری را نمیشناسه.
یه بازی جدیدا اومده به اسمه hammerin hero
پیشنهاد میکنم حتما بازی کنید سبکش پلتفرمر هست و خیلی شاده .
کلا یه مقدار شبیه prriny هست ولی به نظر من از اونم خیلی بهتر هست .
دوستان سايت dl.qj.net براي شما هم دير مياد بالا؟؟؟؟ من با اينترنت 128 يه دو سه دقيقه بايد صبر كنم تا سايت بياد كامل بالا؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)