تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 810 از 942 اولاول ... 310710760800806807808809810811812813814820860910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,091 به 8,100 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه samira065's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ما اعتراض نمی کنیم که سودی داشته باشه
    اما نمیخوایم هم ضرر کنیم
    واسه چی پول زیاد بدیم کیفیت پایین بگیریم؟
    اگه بخوایم اینقدر پول بدیم خوب میریم همراه اول استفاده میکنیم
    اینکار واسه این نیست که ایرانسل کاری کنه
    واسه اینه که مشتری میبینه به صرفش نیست و دیگه استفاده نمیکنه
    هنوز چند روز بیشتر نگذشته
    صبر کن دو سه ماه بگذره اونوقت میبینه که مشتری هاش چطوری پریدن..

اگه نباشه جاش خالی می مونه western's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

کسی میدونه تو تبریز چی شده از تاریخ سه شنبه 4 دی ساعت 4 به بعد انتن پرش داره به خصوص منطقه پرواز اصلا نمیشه تماس گرفت به همه تماس ها کانکشن ارور میده انتن میره روز 1 بعد میره تا اخر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کسی میدونه تو تبریز چی شده از تاریخ سه شنبه 4 دی ساعت 4 به بعد انتن پرش داره به خصوص منطقه پرواز اصلا نمیشه تماس گرفت به همه تماس ها کانکشن ارور میده انتن میره روز 1 بعد میره تا اخر
    به خاطر اپديت شبكه هست درست ميشه

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

من که از طرح طلایی کاملا راضیم...

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ما اعتراض نمی کنیم که سودی داشته باشه
    اما نمیخوایم هم ضرر کنیم
    واسه چی پول زیاد بدیم کیفیت پایین بگیریم؟
    اگه بخوایم اینقدر پول بدیم خوب میریم همراه اول استفاده میکنیم
    اینکار واسه این نیست که ایرانسل کاری کنه
    واسه اینه که مشتری میبینه به صرفش نیست و دیگه استفاده نمیکنه
    هنوز چند روز بیشتر نگذشته
    صبر کن دو سه ماه بگذره اونوقت میبینه که مشتری هاش چطوری پریدن..
    شما نمیخواد به فکر پریدن یا نپریدن مشتری های ایرانسل باشی! ایرانسل خودش صدها متخصص و کارشناس داره که راجع به این چیزها تحقیق میکنن و آمار میگیرن.

اگر منتظری که بعد از زمستون بازم ایرانسل اشتباه پاییز رو تکرار کنه بهت پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما سیم کارتت رو بفروش! چون ایرانسل دیگه نمیاد به خاطر یه عده کمی چند میلیون نفر رو از مکالمه و اس ام اس و gprs محروم کنه و خودش رو بدنام و کیفیت شبکش رو افتضاح کنه!

حتی ممکنه برای بهار همین طرحهای زمستون هم نباشه و کلا قضیه طرح و اینا برداشته بشه، چون فصل امتحانات هست و اکثر مشترکین ایرانسل هم دانش اموز و دانشجو هستن.

پس هر چه سریعتر خطت رو بفروش. نگران نباش همون 50 تومنی که کارکرده خریدی ازت برمیدارن. از همین حالا خط همراه اولی که میخوای بخری رو هم بهت تبریک میگم. حالشو ببری ایشالا!

داره خودمونی میشه samira065's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شما نمیخواد به فکر پریدن یا نپریدن مشتری های ایرانسل باشی! ایرانسل خودش صدها متخصص و کارشناس داره که راجع به این چیزها تحقیق میکنن و آمار میگیرن.

اگر منتظری که بعد از زمستون بازم ایرانسل اشتباه پاییز رو تکرار کنه بهت پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما سیم کارتت رو بفروش! چون ایرانسل دیگه نمیاد به خاطر یه عده کمی چند میلیون نفر رو از مکالمه و اس ام اس و gprs محروم کنه و خودش رو بدنام و کیفیت شبکش رو افتضاح کنه!

حتی ممکنه برای بهار همین طرحهای زمستون هم نباشه و کلا قضیه طرح و اینا برداشته بشه، چون فصل امتحانات هست و اکثر مشترکین ایرانسل هم دانش اموز و دانشجو هستن.

پس هر چه سریعتر خطت رو بفروش. نگران نباش همون 50 تومنی که کارکرده خریدی ازت برمیدارن. از همین حالا خط همراه اولی که میخوای بخری رو هم بهت تبریک میگم. حالشو ببری ایشالا!
    من سه ساله که همراه اول دارم و لازم نیست برم بخرم
    یه اشتباهی کردم فکر کردم ایرانسل به درد بخوره که حالا دیدم نیست
    داره همون هزینه همراه اول رو میگیره اما یک دهم کیفیت اونو هم نداره
    بعدشم ایرانسل از خیلی قبل از این طرح ها هم بی کیفیت بوده و حالا داره میندازه گردن طرحهاش
    من خودم دوستم یک ساله ایرانسل داره
    همیشه اس ام اسهاش یا نمیان یا دیر میان یا گیر میکنن با هم میان!
    همیشه هم بهش زنگ میزنم 10 بار باید بگیرم تا بوق بزنه (تازه اگه بغل دکل ایرانسل باشه)
    جای دیگه باشه که هیچی
    حالا هم ایرانسل دیده مردم پائیز استقبال کردن داره اینطوری سو استفاده میکنه و پول میگیره فکر میکنه مردمم ببو هست
    تو اینکه کلاه برداره که شکی ندارم چون خودم سه روز پیش رفتم نمایندگیش همینکه سر خیابون بهشتیه ازشون طرح طلائیشون رو پرسیدم تا مطمئن بشم. اونا هم واسه اینکه فروش کنن راحت بهم دروغ گفتنو گفتن بله داخل شبکه تمام ساعت ها کاملا رایگانه! (عجب دروغگوییه این ایرانسل). دیگه وقتی نمایندگیش به آدم دروغ میگه آدم چیرو باور کنه؟
    و من دیروز تو اینترنت دیدم که اینطوری شده

پروفشنال Eshghe_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    يه جاي اين سرزمين

پيش فرض

حالا دعوا نکنین
    ولی کار خوبی نکرد
    خوشم نیومد!

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه لازم نیست کسی کاری کنه یا شبکش رو نابود کنه من خودم اگه نیاز باشه اینکارو میکنم فعلا که با خودم درگیررم چون خداییش ابن آخر خوبیشون بود که هنوز واسه من شبا رایگانه در ضمن یکی به من توضیح بده چرا نمیشه از دو تا سیم کارت های ایرانسل و همراه اول ببا هم استفاده کرد؟؟؟ خوب روزا این و بندازسد شبا اونو هر وقت تکراری شد روزا اون رو بذارید شبا این رو من که الان یک ماهه دارم با 95 تومن شبا حال میکنم اما مطمئنم دیگه حاضر نیستم حتی یه شارژ 5000 تومنی بگیرم دیگه هر کس نظر خودش رو داره اما واقعا داره گررون تر از همراه اول میگیره دمشون گرم

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من سه ساله که همراه اول دارم و لازم نیست برم بخرم
    یه اشتباهی کردم فکر کردم ایرانسل به درد بخوره که حالا دیدم نیست
    داره همون هزینه همراه اول رو میگیره اما یک دهم کیفیت اونو هم نداره
    بعدشم ایرانسل از خیلی قبل از این طرح ها هم بی کیفیت بوده و حالا داره میندازه گردن طرحهاش
    من خودم دوستم یک ساله ایرانسل داره
    همیشه اس ام اسهاش یا نمیان یا دیر میان یا گیر میکنن با هم میان!
    همیشه هم بهش زنگ میزنم 10 بار باید بگیرم تا بوق بزنه (تازه اگه بغل دکل ایرانسل باشه)
    جای دیگه باشه که هیچی
    حالا هم ایرانسل دیده مردم پائیز استقبال کردن داره اینطوری سو استفاده میکنه و پول میگیره فکر میکنه مردمم ببو هست
    تو اینکه کلاه برداره که شکی ندارم چون خودم سه روز پیش رفتم نمایندگیش همینکه سر خیابون بهشتیه ازشون طرح طلائیشون رو پرسیدم تا مطمئن بشم. اونا هم واسه اینکه فروش کنن راحت بهم دروغ گفتنو گفتن بله داخل شبکه تمام ساعت ها کاملا رایگانه! (عجب دروغگوییه این ایرانسل). دیگه وقتی نمایندگیش به آدم دروغ میگه آدم چیرو باور کنه؟
    و من دیروز تو اینترنت دیدم که اینطوری شده
    خوب اگه به قول شما کیفیت نداره

اگه sms هاش نمیرسه

پس چرا میخواستی تو طرح شرکت کنی که 30تومن بدی و بعد نتونی مکالمه کنی یا sms بفرستی؟

ایرانسل را بنداز دور و برو سراغ همراه اول و خودت را خلاص کن باور کن همراه اول خیلی کیفیت داره همه جا هم آنتن میده (آره جون خودشون!!!)

ایرانسل بدبخت یه ساله اومده اصلا کیفیت نداره

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

اینجا تاپیک رقابت همراه اول و ایرانسل نیست دوستان.
    در اینکه همراه اول دزده شکی نیست.فقط یک سوال رو مطرح می کنم:
    تا بحال همراه اول چیزی رو رایگان در اختیارتون گذاشته؟ یادتون رفته چند وقت پیش بحث بود واسه میس کال هم پول بگیرن؟؟؟ می دونید چه پولی از جابجایی می گیرن؟
    حداقل قیمت های ایرانسل شفافه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •