منم هستم RnewEvil
بچه ها لطفا کنار آی دیتون لولتون هم بنویسید
Sorena70
level 25
hadikman
با عرض شرمندگی فراوان لول 10
ایدی شما چیه بگو add کنیم؟؟؟؟؟
دوستان من 2زاریم نیوفتاد.. مزیت این تیم شدن چیه ؟؟؟؟؟
پس قضیه امر خیره!![]()
برنامه ای چیزی نیست که پینگو پایین بیاره من یه مدت پینگ بالاس
همین الان پینگم 266 با adsl 256 نامحدود هیچ دانلودیم ندارم سایتم فقط 1 بازه
چیکار کنم؟؟
احتمالا ISP مشکل داره.
چندتا کار می گم بکن.
اول برو تو این سایتببین سرعتتو چند نشون می ده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از منوی start گزینه run رو باز کن و توش عبارت زیر رو بنویس.
ping 4.2.2.4 -t
با این کار پینگت تو اینترنت بدست می یاد (ربطی به گارنا نداره اما هرچی کمتر باشه تو گارنا هم پینگت کمتره.)
اینو که بنویسی یه صفحه سیاه همون CMD می یاد که جلوی گزینه Time یه عددی رو به ms نوشته، پینگت اونه. اگه زیر 300 باشه تو گارنا نباید مشکل داشته باشی.
راستی بچه ها من دیگه زیاد به این فروم سر نمی زنم، شمارش پست این قسمت که مورد علاقه منه خاموشه دارم حروم می شم اینجا :([COLOR="Silver"]
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
وستان یه نگاه به این عکس بندازین می خوام نظرتونو راجع به interface بدونم.
یه توضیحم می دم البته بعدا بیشتر می گم.
این یه گارنا -- کاملا خودکار هستش که انشالله کارش که تا چند روز دیگه تموم شه حتی وارد روم هم خودش می شه.
به این صورته که شما تو اون قسمت زیر یوزر و پس رو وارد می کنید بعد یکی از سرور ها رو کلیک می کنید، گارنا باز می شه و یوزر و پس خودش جلو چشمتون تایپ می شه وارد گارنا می شید. به زودی یه دکمه دیگه به نام Run all servers هم اضافه می شه که کلیک کنید تمومه سرور ها رو اجرا می کنه.
از امکانات دیگه می تونم به تایمر اشاره کنم، یعنی شما یه عددی رو که همون ساعت هست وارد می کنید و start timer رو می زنید و شمارش معکوس شروع می شه و تا به صفر برسه سیستم Shut down می شه. به زودی که فیلم از کار با برنامه براتون می ذارم. یه سری تولز واسه وارکرافت و دوتا هم داره که هیچکدومش کار خودم نیست و همین چیزاییه که تو نت می بینین.
لطفا نظرتون و هرچیزی که دوست دارین تو این -- باشه رو بهم بگین، هرچیزی که فکر می کنین یه گارنا -- کامل باید داشته باشه.
Last edited by Sorena70; 20-04-2011 at 08:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)