دوستان تکلیف بسته حجمی که داریم چی میشه؟من هنوز 60 گیگ از بسته 100 گیگم مونده
شبانه سرویس جدید ها مثل قبل بلک لیست دارن؟
دوستان تکلیف بسته حجمی که داریم چی میشه؟من هنوز 60 گیگ از بسته 100 گیگم مونده
شبانه سرویس جدید ها مثل قبل بلک لیست دارن؟
دوستان کسی از کرمان هست شاتل داشته باشه؟ یه پینگ با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 برام بگیرید ممنون میشم
از طرز بیانتون کاملا مشخصه که فقط به کاربرایی که مثل خودتون مصرف بالایی دارن حق استفاده از اینترنت با قیمت مناسب نیازشون رو می دید. دیدگاه شما هم دقیقا کپی هموناییه که این طرح رو تصویب کردن. منطق حکم می کنه که تنوع طرح ها انقدر زیاد باشه که جوابگوی نیاز همه باشه و به کسی هزینه بابات چیزی که استفاده نمی کنه تحمیل نشه.
شما فرض کن الآن هزینه آب و برق و گاز رو هم این طوری پله ای می کردن طوری که هزینه 50 درصد مردم چند برابر می شد. نه تنها ایران که هیچ جای دنیا همچین چیزی رو قبول نمی کردن.
شاید اصول طرح خوب باشه ولی مهم تر از اصول جزئیاته. به قول خارجیا The devil is in the details. همین که اومدن به هزینه ماهیانه 12- 25 تومن که در توان اکثر مردم هست یه سرعتی اختصاص دادن که واسه چند سال پیش هم خیلی کم حساب می شد خودش یه ایراد بزرگه. آخه 512 کیلوبیت الآن در حد دایال آپ 3 سال پیشه واسه الآن که دیگه در حد قطع حساب میشه.
مطمئنم اگه تنوع این طرحو زیاد نکنن به اون هدفایی که داشته مثل رواج دادن محتوای ویدیویی داخلی بین مردم بود هم نمی رسن. چون اکثریت مردم با 12.5 تا 20 تومن در ماه سرعت خوبی به دست نمیارن که حتی بخوان استریم ویدیوی با کیفیت متوسط هم ببینن.
Last edited by AliMirzaie; 04-12-2017 at 12:18.
کم مصرفها نگران نباشند :
وزیر ارتباطات: اگر احساس شود تعرفه های جدید اینترنت برای اقشار کم درآمد مناسب نیست، ممکن است مدل فروش حجمی را برای سرویس ثابت به عنوان سرویس جانبی در نظر بگیریم.
شاتل برای کم مصرفها هم سرویسی رو در نظر گرفته البته 4 گیگ بین الملل با ترافیک داخلی نامحدود سرعت تا 16 مگ بازه فقط 10000 تومان...
Last edited by hosseinzfff; 04-12-2017 at 12:16.
از اولشم باید همین کارو می کردن. به زور نباید چیزی رو تو پاچه مردم کرد. اصلا نباید قبلیا رو حذف می کردن و فقط باید این جدیدا رو اضافه می کردن یا این که جایگزین غیرحجمی های قبلی می کردن. مردم خودشون به مرور تشخیص میدن که کدوم مناسب نیازشونه.
Last edited by AliMirzaie; 04-12-2017 at 12:20.
سرویس Unlimited 512-16Mbps برای کم مصرفهایی در نظر گرفته شده که به سرعت بالا نیاز دارند! بدون شبانه قیمت 10 تومان با شبانه 20 تومان..
قضیه اینه که تو همه جای دنیا اینترنت رو نامحدود عرضه می کنند و فروش حجمی وجود نداره اینکه قیمت ها در ایران بالاست که شکی درش نیست اما هر کس سرعت رو خریداری می کنه یکی یک گیگ استفاده می کنه یکی 100 گیگ یکی تا مصرف منصفانه اون سرعت مثلا یک ترابایت اما همه کسانی که اون سرعت رو دارن یک مبلغ می پردازند که این کار درستی است و در هر شرایطی فروش حجم نادرست است.
من خبر دار شدم که شرکت های اینترنتی به شدت معترض شدند و ناراضی هستند
اینا بابت هر گیگ ترافیک و صد کیلوبایت دانلود اضافه تر ، رو جیب مردم حساب باز کرده بودند
تمام شرکت های اینترنتی از فرط پول زیاد رفتن سهام شرکت ها تو بورس رو خریدند
از کاشی سازی بگیرید تا ....
کجا میشد با چهل تومن سرعت چهارمگ بگیری که شیر نشه و پنجاه و پنج گیگ ترافیک داخل و پنج و پنج تا خارج داد؟؟
کم کم شرکت ها شبانه و سایر موارد هم به مرور مجبورن برگزدونن
الان از فرط عصبانیت نمیدونن چی کنند
شرکتهای اینترنتی قلط کردن که معترض شدند![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)