خب اینجوری که خیلی مسخره است، یعنی 5 گیگ رو در عرض یک روز استفاده کنی بقیه مدت زمانی که داری میسوزه دیگه؟
خب اینجوری که خیلی مسخره است، یعنی 5 گیگ رو در عرض یک روز استفاده کنی بقیه مدت زمانی که داری میسوزه دیگه؟
یعنی چی ، بله تموم بشه تموم دیگه
خوب داری بسته میخری دیگه
بسته زیاد معرفی کرده
اونی که نیاز شما رو پاسخگو هست باید خرید کنید
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام. این محدودیت همه گیر نبوده. من خودم مستقیم رفتم سیمکارت 4G گرفتم و سرعت 6 مگابایت هم رو داشتم. میانگین 3 مگابایت دانلود میکنم. شاید در صورتی که بسته شبانه بخری شاید محدودیت رو ایجاد کنن
خب الان مزیت این بسته ها نسبت به بقیه چیه که به عنوان بسته های جدید معرفی کرده؟! اینکه برای سه ماه فقط حجم 5 گیگ میده واقعا مقرون به صرفه ست؟ خب اصلا بدرد نمیخوره که
چاره ای نیست فعلا از همراه اول همین قدر هم غنیمت
هر شخص نیاز خودش رو متوجه میشه
به شخصه ۶ ماه ١٠ گیگ رو گرفتم به ٣٠ تومان از بسته های قدیمی
از نظر قیمت متاسفانه جای رقابت فعلا نیست باید ساخت
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
قبلا بسته ۱ ماهه ۲ گیگ داشتم سرعتش خوب بود چند روز پیش تموم شد الان بسته ۵ گیگ ۱۵ تومنی گرفتم سرعتش خیلی پایینه
چرا اینجوریه ؟؟
شبانه ۴ جیه؟
بزنم به تخته همراه آخر توی فاز تبلیغ الکی تلویزیونی و جعلی خیلی خوب شده . اما تو ضمینه سرعت به سمت افتضاحات کامل پیش میره . آخه مگه مازوخیزم داری عمو ؟ ما هم هر وقت فرت و فرت تبیغ سرعت شدید نسل چهار و نیم این عوضی رو می بینیم کلی میخندیم شدیدبا تشکر از همراه آخر که موجبات شادی ما رو فراهم کرد
خدایا این شادی رو از ما نگیر![]()
هر کی سیم کارت قدیمیش رو ببره عوض کنه فورجی بگیره بهش 20 گیگ اینترنت رایگان میدن؟
برای بعضی ها پیامک اومده با پست میارن
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)