دمت گرم داداش. حرف دل ما رو گفتی. پول 256 دادیم سرعت زیر90 و زیر50 و ....
دمت گرم داداش. حرف دل ما رو گفتی. پول 256 دادیم سرعت زیر90 و زیر50 و ....
یه مشکلی تو این مملکت هست که خیلی شایع و همه گیره که شامل مخابرات هم میشه. اینجا هر شرکتی از تولید کننده مواد شوینده بگیر تا ارائه دهنده خدمات (مثلا بیمه) اوایل کار که هنوز معروف نشده اند کیفیت بالاتری نسبت به رقبا ارائه میدن بعد که مشتریان ثابتی پیدا کردند وبخشی از بازار رو در اختیار گرفتند دیگه کلا بی خیال همه چیز میشند یه روز قیمت رو بالا میبرند یه روز از سر وته کیفیت میزنند و ...
خدا شاهده این حقیقت رو وقتی 10-12 سالم بود فهمیدم اولین بار سر تجربه محصولات یک شرکت مواد غذایی و بعدا دیدم همه شرکتا اینطوریند و بعد از مشهور شدن کیفیتشون افت میکنه. این دقیقا برعکس مدل تجاری هستش که در کشور های پیشرفته اعمال میکنند اونجا هرچه شرکتی معتبرتر باشه برای حفظ رضایت مشتریان بیشتر به آب و آتیش میزنه چون اعتبار مثل دوسته که تقریبا راحت بدست میاد ولی نگه داشتنش خیلی سخت تره. حیف که اینجا همه بفکر سود و درآمد آنی هستند و اصلا سرمایه گذاری و درآمد زایی بلند مدت حالیشون نیست![]()
بین ساعت 5 تا 7 صبح سرعت از 1 و 2 بالاتر نمی رفت . قبلش بین 30 و 40 بود اما بعدش فقط 1 یا 2
یعنی طوری بود که idm بهم فحش میداد ! . حالا مهندس جان باز بیا بگو : صبح قشنگتون بخیر چه خبره ؟!
منم نقره ای8گیگ دارم وخوب توروز با پهنای باند1.5مگابیت دانلود میکنه وکاملا ثبات داره اما شبونه2روزه که سرعتا خوب شده نهایت به1مگابیت میرسه و اصلا پایدار نیست یادش بخیر حتی ماه رمضون که سرعتا خراب بود شب با سرعت170 کیلو بایت دانلود میکردم
خواهشا اگر مهندس اومد یکی سوال منو ازش برسه
اونم اینکه من از سرور های خارجی سرعت دانلود خیلی پایینی دارم ولی از سرور های ایرانی تا 1 مگ هم دانلود می کنه.داستان چیه.یعنی شما دارین محدودیت می زارین.
کمپین طلایی ماهی 8 گیگ
در ضمن مهندس نمی شه من بیام و طرحمو بکنم 2 گیگ.چون الان میبینم نمی سرفه اگر سرعتتون خوب بود چرا ولی نه الان که من هر چی لینک برای دانلود می زارم یک هفته تموم نمیشه و باید صبر کنم.
بالاخره ته و توی این جریان تاریخ انقضای طرحم رو در آوردم
اینا طرح رو ماهیانه بستن اینی که الان نوشته برج 10 تموم میشه اعتباره این ماه هستش
یعنی داره شمارش معکوس میزنه که اعتبار این ماه شما برج 10 تموم میشه و بعد دوباره باید تمدید کنی
این تاریخ انقضا تاریخ انقضای نهایی نیست بلکه تاریخ انقضای همین ماه هستش
کلا جریان از این قراره که بازم دارن زرنگی میکنن چون طرح من اینجوری نبود اما جدیدا اینجوری شده
یعنی ماه به ماه تمدید میشه و اعتبار حجمی این ماه رو نمیتونی به ماه بعد منتقل کنی نه مهندس ؟!!!
قيمت گيگ بايد كمتر بشه .
چه خبره ! 42.400 هزار ريال بابت هر گيگ !
مثلا بشه 30.000 هزار ريال
محتوای مخفی: .
دوستان بیاین همه باهم این مخابراتو تحریم کنیم اینجوری فایده نداره!!! که هی بیان ازمون دزدی کنن ادم این پولو خیرات کنه خیلی بهتره که بیاد تو جیب این دزدا بریزه پس خواهشا کسانیی که فیبرن کسایی که مسی ان ووو همه نه حجم بخرن نه تمدید کنن مسی ها هرجوری شده برن خطشونو خالی کنن از ی شرکت دیگه بگیرن
همه با هم بیایم این دزدارو تحریم کنیم کسانی هم ک پولشون میرسه برن وایمکس بگیرن کسانی هم که نمی تونن برای کارای روزمره از جی پی ار اس یا رایتل اینترنتش اسستفاده کنن و پولاشونو جمع کنن که برن رو وایمکس !من شخصا هرکی که بخاد از مخابرات بگیره رو مخشو میزنم که نگیره هر جا که باشم تو اتوبوس مترو دانشگاه وووووو
پس دست در دست هم دهیم مخابرات رو ورشکست کنیم!![]()
جناب مهندس
کاش انقدر که از نظر اقتصادی به فکر خودتون و مجموعه تون بودین که یوقت آب توی دلشون تکون نخوره کمی هم به فکر کاربران بودین که در مدتی که شما مثلا داشتید اوضاع رو درست میکردین چقدر متضرر شدند . وقتی شما علنا دارید میگین برای ما مقرون به صرفه نیست پس چرا ما نگیم ؟! چه کسی از نظر اقتصادی جوابگوی این اوضاعی که شما و همکاران تون برای ما درست کردین هست ؟ یکبار شد با خودتون بگید حالا که چند وقته اوضاع خرابه بیاییم فلان کار رو به جبران این خرابی ها برای کاربران انجام بدیم ؟! فقط میگید مشکل وجود داره و داریم حلش میکنیم . خب به ماچه ربطی داره که مشکل وجود داره ؟ مگه شما ما رو درک میکنید که توقع دارید ما هم متقابلا شما رو درک کنیم ؟ همونطور که من مبلغ 4 هزار خورده ای تومان قیمت گیگ رو از جیب شما نمی پردازم مشکلات شما هم به من مربوط نمیشه !. در صورتی میتونیم با هم تعامل کنیم که دو طرف همدیگه رو درک کنیم که متاسفانه اینجا اینطور نیست و هیچ درکی از جانب شما صورت نمیگیره . من باید هزینه اینترنت پرسرعتی رو پرداخت کنم که نه پرسرعته / نه با کیفیته و نه از پشتیبانی خوبی برخورداره . حالا شما بفرمایید برای ما کاربران به جبران این مدت چه چیزی در نظر گرفتید؟!
اگر هم براتون این حرفها مهم نیست که هیچی کلا حرفی نداریم !
ایول دقیقا همینه من یادمه 8 ساله پیش اززمانی که اون یارو*****شدرییس جمهور بااجرای مثلا اصل 44 قانون اساسیشون وخصوصی کردن شرکتها من جمله مخابرات گندزدن به همه چی اول کیفیت خوبه بعدگندمیزنن به همه چی.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)