جمع شماره چشم باید چند باشه تا معاف بشیم؟
جمع شماره چشم باید چند باشه تا معاف بشیم؟
والا من این حرفی رو که زدم از جانب بچه هایی زدم که رفتن سربازی و بعضی هاشون تازه تو دوران 24 ماهگی رفتن .
( البته حرف شما رو هم قبول دارم ، بستگی به فرد داره که به چه دیدی به سربازی نگاه کنه )
ولی میدونی چیه ؟ بحث سره اینه که خود اون سختی ها شیرینه ( نمیدونم چجوری بیان کنم )
من خودم شهرستان درس خوندم ، الان که یاد سختی های خونه پیدا کردن و خوابگاه میفتم ، اصلا دلم میگیره و میگم چه دوران خوشی کنار بچه ها داشتیم .
موفق باشید .
مشکل اینه که الان منی که فوق لیسانس دارم تو سنی نیستم که به خوام خاطرات خوب بسازم یا خوش بگذرونم ، الان تو این سن وقت کار کردن و جون کندن نه خوش گذروندن
دوستان pm ندید من خودم از اخبار شنیدم که گفت کسانی که سال 90 دفترچه پست کردن از این قانون معاف هستند... {مفهوم}
بابااااااااااااا من نمیدونم چجوری بیان کنم دیگه ، من میگم شما از سربازی دارید یه غول میسازید .
دیگه این شتریه که در خونه ی ما خوابیده .
من خودم الان ترم آخر لیسانسم ، نه تنها اعتقاد دارم که سربازی جزء وقت تلف کردن چیزه دیگه ای نداره ، از اون طرف اومدن سهمیه ی تحصیلیمون رو هم حذف کردن ، حالا من بیام طوری فکر کنم که زندگی به پایان رسیده و . . .
این جوری که فقط دارم به خودم صدمه میزنم ، حرص میخورم ، که آقا مثلا 3 ماه بیشتر باید سربازی کنم .
نه ، اصلا این جوری نباید فکر کنید .
یه ذره بیشتر بحث کنیم ، متوجه میشیم که حرف جفتمون یکیه ولی به اندازه ی مو با هم اختلاف داریم ، هیچ پسری دوست نداره 2 سال از جوونیشو تو پادگان ها پا بکوبه .
من نمیخوام ایراد بگیرم ازت ولی شمایی که تا فوق لیسانس خوندی ، موقعی که داشتی برای زندگیت برنامه ریزی میکردی ، باید 2 سال برای سربازیت میذاشتی کنار !!! تا وقتی در این شرایط قرار گرفتی لطمه ی روحی نخوری .
Last edited by Mr.Mazmamfi; 14-04-2012 at 21:12.
براي وقت تلف كردن برنامه ريزي نيازي نيست.من نمیخوام ایراد بگیرم ازت ولی شمایی که تا فوق لیسانس خوندی ، موقعی که داشتی برای زندگیت برنامه ریزی میکردی ، باید 2 سال برای سربازیت میذاشتی کنار !!! تا وقتی در این شرایط قرار گرفتی لطمه ی روحی نخوری .
شما فقط برو تو وقت تلف ميشه
حرفتون غیر منطقیه .
شما برای زندگیت برنامه ریزی میکنی !!!
در ضمن وقتی با مدرک بالا بری ، راحتی و وقت زیادی داری و میتونی یه جا مشغول به کار بشی . ( نیمه وقت )
پست های منو با دقت بخونید . ممنونم .![]()
دانشگاه اصلا اصلا اصلا قابل مقایسه با سربازی نیستولی میدونی چیه ؟ بحث سره اینه که خود اون سختی ها شیرینه ( نمیدونم چجوری بیان کنم )
من خودم شهرستان درس خوندم ، الان که یاد سختی های خونه پیدا کردن و خوابگاه میفتم ، اصلا دلم میگیره و میگم چه دوران خوشی کنار بچه ها داشتیم .
موفق باشید .
وقتی رفتی یاد حرف من میفتی و به اشتباه ات پی میبری رفیق ، با اولین توهینی که بهت شد آرزو میکنی برگردی دوران دانشگاه
سربازی = تلف کردن عمر
حتی اگه بهترین امتیاز ها رو هم داشته باشی
پیام جان میدونی بدیه شما چیه ؟ اینه که آدم هایی که من دیدم رو شما ندیدید .
والا تو همون دانشگاهمون هم بچه هایی بودن که سربازی رفته بودن و میگفتن به والله سربازی راحت تر از اینجا ( دانشگاه ) بود !!!
ولی من هم تو پست های بالا گفتم که قبول دارم سربازی جزء وقت تلف کردن چیز دیگه ای نداره .
موفق باشید.
تف به سربازی
خدا رو شکر سربازی ندارم، الان حساب میکنم اگه دو سال سربازی میرفتم چی میشد؟! خیلی کارکردم تو این دوسال. درسمون هم خوندیم.
730 روز آدم به فنا میره
Last edited by zimka_14162; 14-04-2012 at 21:49.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)