تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 810 از 4105 اولاول ... 31071076080080680780880981081181281381482086091013101810 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,091 به 8,100 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alislow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    الله اعلم

پيش فرض

جمع شماره چشم باید چند باشه تا معاف بشیم؟

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

فدات شم . شما چون از مهلکه دوری به همون خیالات خاطره ی خوب باش. وقتی نزدیکش شدی اون وفت متوجه میشی همه الاف نیستن برن خاطره ساز بشن تو این شرایط ....که بعدش 2 سال برن خدمت 30 سال تعریف کنن...
    والا من این حرفی رو که زدم از جانب بچه هایی زدم که رفتن سربازی و بعضی هاشون تازه تو دوران 24 ماهگی رفتن .
    ( البته حرف شما رو هم قبول دارم ، بستگی به فرد داره که به چه دیدی به سربازی نگاه کنه )

ولی میدونی چیه ؟ بحث سره اینه که خود اون سختی ها شیرینه ( نمیدونم چجوری بیان کنم )
    من خودم شهرستان درس خوندم ، الان که یاد سختی های خونه پیدا کردن و خوابگاه میفتم ، اصلا دلم میگیره و میگم چه دوران خوشی کنار بچه ها داشتیم .

موفق باشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام رفیق

خیلی وقته گفته بودن که میخوان حذفش کنن . رفیق من سال پیش رفت همه ی کارهاشو انجام داد و فکر کنم حدود 9 ماه کسری گرفت !!!

شما خواب بودی !!!

در ضمن کم کم سهمیه های بسیج هم برداشته میشه ، بسیجی های الاف ( عذر میخوام بیکار ) برن سربازی !!!

موفق باشید .

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------

آفرین .
    معمولا به تاریخ اعزام نگاه میکنن ، نه به موقعی که دفترچه رو پست کردی .

ولی خدا کنه بچه هایی که 90 فرستادن همون 18 ماه باشه ولی اگرم نبود غصه نخورن ، بچه هایی که رفتن سربازی ، خاطرات خیلی خوبی دارن ، و میگن بهترین روز های زندگیشون تو همین ایانم سربازی بوده .

از ما که گذشت ، فکر کنم موقعی که من برم 24 ماه بشه !!!

مشکل اینه که الان منی که فوق لیسانس دارم تو سنی نیستم که به خوام خاطرات خوب بسازم یا خوش بگذرونم ، الان تو این سن وقت کار کردن و جون کندن نه خوش گذروندن

4. 8 کاربر از sera65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان pm ندید من خودم از اخبار شنیدم که گفت کسانی که سال 90 دفترچه پست کردن از این قانون معاف هستند... {مفهوم}

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

مشکل اینه که الان منی که فوق لیسانس دارم تو سنی نیستم که به خوام خاطرات خوب بسازم یا خوش بگذرونم ، الان تو این سن وقت کار کردن و جون کندن نه خوش گذروندن

بابااااااااااااا من نمیدونم چجوری بیان کنم دیگه ، من میگم شما از سربازی دارید یه غول میسازید .
    دیگه این شتریه که در خونه ی ما خوابیده .

من خودم الان ترم آخر لیسانسم ، نه تنها اعتقاد دارم که سربازی جزء وقت تلف کردن چیزه دیگه ای نداره ، از اون طرف اومدن سهمیه ی تحصیلیمون رو هم حذف کردن ، حالا من بیام طوری فکر کنم که زندگی به پایان رسیده و . . .
    این جوری که فقط دارم به خودم صدمه میزنم ، حرص میخورم ، که آقا مثلا 3 ماه بیشتر باید سربازی کنم .

نه ، اصلا این جوری نباید فکر کنید .

یه ذره بیشتر بحث کنیم ، متوجه میشیم که حرف جفتمون یکیه ولی به اندازه ی مو با هم اختلاف داریم ، هیچ پسری دوست نداره 2 سال از جوونیشو تو پادگان ها پا بکوبه .

من نمیخوام ایراد بگیرم ازت ولی شمایی که تا فوق لیسانس خوندی ، موقعی که داشتی برای زندگیت برنامه ریزی میکردی ، باید 2 سال برای سربازیت میذاشتی کنار !!! تا وقتی در این شرایط قرار گرفتی لطمه ی روحی نخوری .
    Last edited by Mr.Mazmamfi; 14-04-2012 at 21:12.

7. 2 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من نمیخوام ایراد بگیرم ازت ولی شمایی که تا فوق لیسانس خوندی ، موقعی که داشتی برای زندگیت برنامه ریزی میکردی ، باید 2 سال برای سربازیت میذاشتی کنار !!! تا وقتی در این شرایط قرار گرفتی لطمه ی روحی نخوری .
    براي وقت تلف كردن برنامه ريزي نيازي نيست.
    شما فقط برو تو وقت تلف ميشه

9. این کاربر از B U L U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

براي وقت تلف كردن برنامه ريزي نيازي نيست.
    حرفتون غیر منطقیه .
    شما برای زندگیت برنامه ریزی میکنی !!!
    در ضمن وقتی با مدرک بالا بری ، راحتی و وقت زیادی داری و میتونی یه جا مشغول به کار بشی . ( نیمه وقت )

پست های منو با دقت بخونید . ممنونم .

11. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ولی میدونی چیه ؟ بحث سره اینه که خود اون سختی ها شیرینه ( نمیدونم چجوری بیان کنم )
    من خودم شهرستان درس خوندم ، الان که یاد سختی های خونه پیدا کردن و خوابگاه میفتم ، اصلا دلم میگیره و میگم چه دوران خوشی کنار بچه ها داشتیم .

موفق باشید .
    دانشگاه اصلا اصلا اصلا قابل مقایسه با سربازی نیست
    وقتی رفتی یاد حرف من میفتی و به اشتباه ات پی میبری رفیق ، با اولین توهینی که بهت شد آرزو میکنی برگردی دوران دانشگاه
    سربازی = تلف کردن عمر
    حتی اگه بهترین امتیاز ها رو هم داشته باشی

13. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

دانشگاه اصلا اصلا اصلا قابل مقایسه با سربازی نیست
    وقتی رفتی یاد حرف من میفتی و به اشتباه ات پی میبری رفیق ، با اولین توهینی که بهت شد آرزو میکنی برگردی دوران دانشگاه
    سربازی = تلف کردن عمر
    حتی اگه بهترین امتیاز ها رو هم داشته باشی

پیام جان میدونی بدیه شما چیه ؟ اینه که آدم هایی که من دیدم رو شما ندیدید .

والا تو همون دانشگاهمون هم بچه هایی بودن که سربازی رفته بودن و میگفتن به والله سربازی راحت تر از اینجا ( دانشگاه ) بود !!!

ولی من هم تو پست های بالا گفتم که قبول دارم سربازی جزء وقت تلف کردن چیز دیگه ای نداره .

موفق باشید.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

تف به سربازی
    خدا رو شکر سربازی ندارم، الان حساب میکنم اگه دو سال سربازی میرفتم چی میشد؟! خیلی کارکردم تو این دوسال. درسمون هم خوندیم.
    730 روز آدم به فنا میره
    Last edited by zimka_14162; 14-04-2012 at 21:49.

16. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •