تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 810 از 1783 اولاول ... 3107107608008068078088098108118128138148208609101310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,091 به 8,100 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آره فقط مشکل حجم دزدی داریم
    شدید هم داره دزدی میشه، یک مگ دو مگ نیست که شما حساب کن از هر کاربر 3 4 گیگ دزدیدن ! این میدونی یعنی چی ؟ یعنی چقدر باید دوباره پول بدی شارژ کنی ؟
    میگن مشکل نرم افزار داریم خوب پدر سگ اگه مشکل داره چرا همون موقع اوایل این مشکل خودش رو نشون نداده ؟ مشکلی که سر ما کاربرای بدبخت مشهدی فرود اومده و خونمون رو داره می مکه
    من شدید عصبی شدم این روزا فایل هام رو نمیتونم دانلود کنم نیاز دارم بهشون
    هر روز دارم پول لیچر میدم در حالیکه دانلود ندارم
    از این طرف حجمم داره نابود میشه
    همه اینا به استرس های زندگی شما اضافه کن ! بعد ببین چی میشه
    اینم پینگ شما
    فقط تو شبانه می دزده دیگه؟ اینطوری مجبورت می کنن شبانه دانلود نکنی!!
    ولی پینگش خداس!
    شما مشهدی دیگه؟

دوستان کسی از همدان یا کلا شهرهای غرب کشور هست با این آی پی 37.58.83.42 یه تست برا من بگیره؟

الان 512 10 گیگ مخابرات 24 میدم
    ولی ظاهرا صبانت یه 10 تومنی گرونتره تازه گیگ اضافه هم که ....
    128 5 گیگ رو میده 19 تومن که اگه شد برا ماه بعد همین رو میدارم

فقط دوستانی که از شهرهای دورتر از مرز مثل کرمان شیراز اصفهان یا همدان یه پینگ بگیرن با 37.58.83.42 ممنون میشیم
    نمی خوام دوباره اشتباهی سرویس عوض کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام تو چند شب گذشته در اصفهان که مشکلی نبوده.

3. این کاربر از heidary_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

خیلی جالبه میگه شما خودت مصرف کردی بعد میگه دانلود نکن شبانه مشکل داره
    منم همون روز اول که این از این تاپیک فهمیدم شبانه مشکل پیدا کرده دیدم 400 مگ ازم کم شده و چون مودم همیشه روشنه بازه ها همینجوری 24 ساعته هست اصلا حتی زنگ هم نزدم چون می دونستم میگه شما روزانه مصرف کردی اصلا هم حوصله ندارم سر 400 مگ اعصابمو خراب کنم.
    اما خیلی خیلی خوبه که شما پیگیر شدین.
    موفق باشین
    دقیقا همین رو میگم دیگه خیال کرده همه مثل خودش یابو هستند همینکه گفتم کاری نداره امشب میذارم دانلود شه صبح سلامت میکنم از همکارش پرسید خانم فلانی شبانه درست شده ؟ اونم گفت نه !! یعنی به خر گفتن زکی
    شما 400 مگ همش کم شده کاش من هم همونقدر بود مال من 4 گیگ کمی هم بیشتر هست شما احتمالا دانلود شبانه هم نداری برعکس من، من یک قسمت زندگی آنلاینم دانلود شبانه است و گرنه 400 مگ پولش همین تلفن هایی که من تا حالا کردم نمیشه و ارزش هم نداره اینقدر خوردن که اینا توش گمه !!
    دزدی کم کم بکنند متوجه نمیشی بشی هم پیگیر نمیشی ولی همینکه از مرغ رو بیاره به میش باید بزنی تو سرش !

فقط تو شبانه می دزده دیگه؟ اینطوری مجبورت می کنن شبانه دانلود نکنی!!
    ولی پینگش خداس!
    شما مشهدی دیگه؟

دوستان کسی از همدان یا کلا شهرهای غرب کشور هست با این آی پی 37.58.83.42 یه تست برا من بگیره؟

الان 512 10 گیگ مخابرات 24 میدم
    ولی ظاهرا صبانت یه 10 تومنی گرونتره تازه گیگ اضافه هم که ....
    128 5 گیگ رو میده 19 تومن که اگه شد برا ماه بعد همین رو میدارم

فقط دوستانی که از شهرهای دورتر از مرز مثل کرمان شیراز اصفهان یا همدان یه پینگ بگیرن با 37.58.83.42 ممنون میشیم
    نمی خوام دوباره اشتباهی سرویس عوض کنم
    فقط مشهد این مشکل رو داره به نظر عزیز شبانه اش رو
    گفتم که خودش اعتراف کرد نرم افزارمون مشکل داره نرم افزاری که دست ایناست ! و اینکه من طرفبه هستم خود مشهد نیستم و اینجا کاربران خیلی کم شدند همه کوچ کردن به سمت شاتل و مخابرات
    اما جون من اولین و قدیمی ترین یوزر صبانت اینجا هستم و تنها کسی هستم که اینجا ADSL اول داشتم دیگه هم شرکت عوض نکردم الان هم به صرفه تر برام همین هست
    3 ماهه 9 گیگ 40 تومن میدم ولی روزی 2 گیگ هم دانلود دارم یعنی 3 ماه حدود 190 گیگ حالا ممکنه این مقدار 150 گیگ هم بشه ولی در کل راضی هستم
    ولی دزدی اخیرشون شاکیم کرده
    شما بگو از یکی ازدوستانی که خود مشهد هم هست برات پینگ بگیره ولی در کل سرعت روزانه صبانت عالی هست
    سلام تو چند شب گذشته در اصفهان که مشکلی نبوده.
    ممنونم از اطلاع رسانی
    همونطوری که کاملا دیگه مشخص هست مشهد اسیر طاعونی به اسم دزدی صبانت شده !
    قبلا ها یک کاربری به عنوان نمایندگی صبا نت اینجا میومد ولی از حدود ماه رمضون که این سیستم بیخود یکسره کردن یوزر رو گذاشتن ایشون هم غیبش زد وگرنه کمی هم به او میتوپیدیم !

5. 4 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من هم با پشتیبانی صبانت در مشهد تماس گرفتم. متاسفانه پاسخ‌های بسیار چرندی می‌دهند و به عبارت دیگر اصلاً پاسخگو نیستند و به نظر می‌رسه برای مشتری‌های خودشون ارزش و احترام و شعوری قائل نیستند.

به اون کسی که پشت تلفنه، گفتم که حجم من در ساعات شبانه (دو تا هفت صبح) کم شده است. مودم هم پیش از اون همیشه خاموش است و من برای شبانه مودم رو دوباره روشن می‌کنم. می‌گه: نه! این مشکل شما است و به ما ربطی نداره. گفتم: تمام ساعت‌های قطع و وصل شدن ثبت و مشخص شده است . رفته حجم دانلود و دریافت شده در ساعت‌های رایگان رو از روزانه کم کرده است. اتصال هم نه زودتر از ساعت دو بامداد بوده است و نه پس از هفت صبح ادامه داشته است. در نهایت گفت: باگ نرم‌افزاری است و شما مصرف کنید و ما حجم رو برمی‌گردونیم.

متاسفانه این مشکل نصیب اهالی مشهد شده است و جالب است که با این همه نمایندگی و یک نمایندگی پشتیبانی پر از ادعا در این شهر چند میلیونی هیچ خبری از ارائه حداقل خدمات نیست!

آخه من نمی‌دونم اگه مشکل از سمت مشهد است و سرویس تهران درسته، چرا چند نفر کارشناس از تهران نمی‌فرستند که این مشکل رو حل کنند؟

همشهری‌های عزیز ازتون خواهش می‌کنم که پیگیر این مشکل از طریق نمایندگی‌ها و پشتیبانی باشید. قضیه رو ساده نگیریم و اعتراض کنیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من الان با پشتیبانی مشهد صحبت کردم...گفتند که برای امشب مشکل حل شده
    تا باز دوباره شب زنگ بزنم ببینم چی میشه

8. این کاربر از Eliminal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دقیقا همین رو میگم دیگه خیال کرده همه مثل خودش یابو هستند همینکه گفتم کاری نداره امشب میذارم دانلود شه صبح سلامت میکنم از همکارش پرسید خانم فلانی شبانه درست شده ؟ اونم گفت نه !! یعنی به خر گفتن زکی
    شما 400 مگ همش کم شده کاش من هم همونقدر بود مال من 4 گیگ کمی هم بیشتر هست شما احتمالا دانلود شبانه هم نداری برعکس من، من یک قسمت زندگی آنلاینم دانلود شبانه است و گرنه 400 مگ پولش همین تلفن هایی که من تا حالا کردم نمیشه و ارزش هم نداره اینقدر خوردن که اینا توش گمه !!
    دزدی کم کم بکنند متوجه نمیشی بشی هم پیگیر نمیشی ولی همینکه از مرغ رو بیاره به میش باید بزنی تو سرش !

فقط مشهد این مشکل رو داره به نظر عزیز شبانه اش رو
    گفتم که خودش اعتراف کرد نرم افزارمون مشکل داره نرم افزاری که دست ایناست ! و اینکه من طرفبه هستم خود مشهد نیستم و اینجا کاربران خیلی کم شدند همه کوچ کردن به سمت شاتل و مخابرات
    اما جون من اولین و قدیمی ترین یوزر صبانت اینجا هستم و تنها کسی هستم که اینجا ADSL اول داشتم دیگه هم شرکت عوض نکردم الان هم به صرفه تر برام همین هست
    3 ماهه 9 گیگ 40 تومن میدم ولی روزی 2 گیگ هم دانلود دارم یعنی 3 ماه حدود 190 گیگ حالا ممکنه این مقدار 150 گیگ هم بشه ولی در کل راضی هستم
    ولی دزدی اخیرشون شاکیم کرده
    شما بگو از یکی ازدوستانی که خود مشهد هم هست برات پینگ بگیره ولی در کل سرعت روزانه صبانت عالی هست

ممنونم از اطلاع رسانی
    همونطوری که کاملا دیگه مشخص هست مشهد اسیر طاعونی به اسم دزدی صبانت شده !
    قبلا ها یک کاربری به عنوان نمایندگی صبا نت اینجا میومد ولی از حدود ماه رمضون که این سیستم بیخود یکسره کردن یوزر رو گذاشتن ایشون هم غیبش زد وگرنه کمی هم به او میتوپیدیم !
    برا من که تازه درخواست میدم حق نصب میگیرن؟
    تو سایتش زده 15 تومن !
    اگه نخوام اونا هیچ کاری انجام بدن باید پول زور بدم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من الان با پشتیبانی مشهد صحبت کردم...گفتند که برای امشب مشکل حل شده
    تا باز دوباره شب زنگ بزنم ببینم چی میشه
    حل شدن مشکل به جای خود، بعد در مورد بازگردوندن این حجم ترافیک‌هایی که این چند روز کم شده است چیزی گفتن یا نه؟ صحبت سر چند گیگابایت و هزینه‌های بیخودی است که خیلی‌ها در این چند روز متحمل شده‌اند. حالا بقیه ضررها بماند. حداقل اون حجم خورده شده رو برگردونند. حداقل حق مشتری است.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

برا من که تازه درخواست میدم حق نصب میگیرن؟
    تو سایتش زده 15 تومن !
    اگه نخوام اونا هیچ کاری انجام بدن باید پول زور بدم؟
    دوست عزيز اون براي رانژ كردن خط تلفن هست.البته من 10 تومان دادم 5 تومان هم براي تاكسي كسي كه اومد راه انداخت (3 سال پيش كه خودم بلد نبودم راه بندازم)
    بالاخره اون 10 15 اجباريه فقط ميتوني بگي كسي نياد كه مودم اي دي اس الت رو كانفيگ كنه

12. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حل شدن مشکل به جای خود، بعد در مورد بازگردوندن این حجم ترافیک‌هایی که این چند روز کم شده است چیزی گفتن یا نه؟ صحبت سر چند گیگابایت و هزینه‌های بیخودی است که خیلی‌ها در این چند روز متحمل شده‌اند. حالا بقیه ضررها بماند. حداقل اون حجم خورده شده رو برگردونند. حداقل حق مشتری است.
    اونم بابا برمیگردونن...شمارمو ایمیلل کرد به تهران گفت بهتون بر میگردونیم...
    بلخره مملکت یه قانونی داره الکی که نیست...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شاهکاری دیگر از این دزدان :

اونجایی که قرمز کردم نگاه کنین تا همین 2 روز پیش همین حجمی که دانلود کرده بودم قسمت محاسبه شده زده بود 2337 حالا با 0 کردن این مقدار توسط این شیادها خواستن صورت مساله پاک بشه و بگن هیچ حجمی از کسی کم نشده و شما هیچ حقی ندارین
    برا بقیه همین طور شده ؟
    Last edited by zodiac67; 26-01-2013 at 19:46.

15. این کاربر از zodiac67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •