سلام
مفهوم phenomenal state چیه؟
ممنون
سلام
مفهوم phenomenal state چیه؟
ممنون
بدونه توجه به متن میشه : اظهارات ( سخنان) خارق العاده -
حالا ممکنه توی متن یه معنای کاملا متفاوت داشته باشه که اصلا به اینی که من گفتم هم ربط نداشته باشه تا متن رو نبینیم نمیتونیم اظهار نظر قطعی کنیم . state معانی مختلفی داره - چند خط قبل و بعد این عبارت رو بنویس تابشه نظر بهتری داد
Last edited by sajjad1973; 20-07-2011 at 18:14.
حالت پدیده ای - وضعیت پدیده وار - حالت عَرَضی (مقابل ذاتی)
(در فلسفه) حالات پدیداری
این جمله رو میخوام به انگلیسی بگم:
می تونی بهم بگی آیا تنظیمات پیش فرض کارت صدا را تغییر داده ای؟
Could you tell me if you have changed the default settings of the sound card?
عنوان : مفاهیم هوش تجاری- نوآوری ها
آنهایی که از چنین چشم اندازی استفاده نمیکنند دیر یا زود خود را در خطر از دست دادن رقابت می اندازند.
پایه داده کاربرپسند در به حراج گذاشتن داده است.
ما از آن به عنوان موضوع اصلی در این فصل استفاده میکنیم تا نوآوری های مفهومی در هوش تجاری مندرج در(؟) SAP NetWeaver 2004 بهتر جا بیفتد.
هدف این است که شما بتوانید داده های عملیاتی را به اطلاعات قابل تجزیه و تحلیلی تبدیل کنید که بتوانید بعداً از آنها دانشی تولید کنید که برای نفوذ در سیستم های عملیاتی قابل عمل باشد.
همان طور که به راحتی در شکل 1.1 می بینید این تنها وقتی امکان پذیر است که بر پایه یک چشم انداز اطلاعاتی پایدار در سطح شرکت باشد.
بعد از آن داده پالایش شده می تواند در لایه اصلی وارد و ذخیره شود: لایه ذخیره داده بنگاه در data warehouse.ape. (این لغات و واژه های نامانوس را گاهی وقتها پس از اطلاع از متن اصلی و موضوع آن می شود ترجمه کرد)
Last edited by hossein31; 21-07-2011 at 13:02.
سلام.دوستان لطفا این جمله رو معنی کنند
little run down
بازم بستگی به متن داره
چیزی که الان میشه گفت run down یکی از معانیش مندرس و کهنه هست پس میشه گفت
کمی مندرس - کمی کهنه - کمی کار کرده...
نسبتا مندرس - نسبتا کهنه.......
Last edited by sajjad1973; 22-07-2011 at 11:55.
با سلام خدمت دوستان عزیز
چند جا توی ترجمه یک متن گیر کردم.
عنوان مطلب اینه : ENVIRONMENTAL IMPACT AND PROJECT PERMITTING (مربوطه به water treatment یا همون تسویه آب خودمونه) حالا چی ترجمش کنم خوبه؟
این رو هم اگه کسی میتونه کمک کنه : state or municipal level enviromental impact regulations
bidding document هم میدونید چی میشه؟
پیشاپیش از لطف شما دوستان سپاسگذارم.
Last edited by godfather_mk; 22-07-2011 at 16:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)