مرسی
فیزیک 3 که دیگه تقریبا تموم کردم فیزیک 2 . 3 4 فصل اولش با دوفصل اول پیش 1 مشترکه اصلا کتاب ندارم چی \یشنهد میکنید؟
واسه پیش 2 هم یه انیشه سازان دارم مال 85 خیلی خوبه ولی یه کتاب جدیدم معرفی کنید
من همه ی ترسم از ریاضیه به نظر خودم فیزیک و شیمی رو زیر 60 نخواهم زد و شاید جفتش بالای 70
ببین رفیق من کنکور 90 هیچی نخونده بودم از تاریخ ادبیات و املا ومعنی کلمه و دستور. فقط از قرابت معنایی که فکر کنم ذاتی بلدم 30 درصد زدم دستور زبانم میتونستم بزنم ترسیدم امسال فقط یه مرور میخوام که برم بترکونم ادبیات 100 تو 15 20 دقیقه غیر ممکنه بیشتر وقت باشه میشه 100 زد.
یه سوال در مورد انگلیسی
من پارسال 73/5 زدم. 15 سوال اول تو 7 دقیقه و کمتر جواب میدم. ولی ریدینگ با اینکه با یک دور خوندن جواب میفهمم بازم شک دارم یه دور دیگه میخونم کامل معنی میکنم .همین باعث میشه وقتم گرفته بشه. یعنی اگه نیم ساعت وقت باشه زبان 100 میزنم. ریدینگ زیاد تمرین کنم سرعتم زیاد میشه؟
یه سوال کلی من همش استرس دارم که الان مثلا شیمی 2 و فیزیک 3 که تموم کردم یادم بره. باید همش تست بزنم؟
مرسی
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
راستی عربی فوت و فن خیلی سبز دارم که پارسال خریدم ولی نخوندم ولی الان دارم میخونم خوبه. نیاز به کتاب جدید ندارم.
من که برای فیزیک پیش 1 که با فصلهای اول فیزیک 2 مرتبطه، از اندیشه سازان میخونم. برای تست های کنکورهای اخیر هم از گاج سفید و خیلی سبز.تستای فیزیک پیش 2 درسطح کتاب و معمولی میاد ولی خب باز هم برای تسلط روی قسمتهایی مثل ازمایش یانگ و ... بهتره در حد تستای کنکور کار کنی.من که ازگاج سفید استفاده خواهم کرد.سطح و فرم سوالات فیزیک پیش 2 مشخصه و سوالا داره تکراری میشه.1 هفته برای فیزیک پیش 2 کافیه به نظر من.البته دانش اموزان زیاد مفاهیم فیزیک پیش 2 رو خیلی خوب درک نمیکنن ولی تستاش از راحت ترین تستای فیزیک کنکوره.
برای ادبیات واقعا باید کار کرد. باز هم میگم روش وقت بذار اساسی.ضریب 4 داره.
وضعیت زبانتم هم مثل منه تقریبا.منم اگه یه خرده وقت زبان بیشتر باشه میتونم بالای 90 یا 100 بزنم.
برای ریدینگ و کلوز تست ،کتاب درک متن به زبان ساده انتشارات مبتکران به تالیف دکتر شهاب اناری رو بگیر.مهارت های متن خوانی رو بهت یاد میده . ریدینگ هاشو هم تو وقتش بزن.سرعتت بالا میره.متن های اولشو راحت میزنی و وقت هم اضافه میاری ولی اخراش ورق برمی گرده
.gif)
.من که دیگه دارم تمومش میکنم و باز هم برای افزایش سرعت میخوام از یه منبع دیگه مثل ریدینگ گاج یا شبقره یا یه چیز دیگه استفاده کنم
به نظر من ،معقول نیست که چون شیمی 2 و فیزیک رو 3 خونده ای ،بگی تا اخر سال همین دو منبع رو مرور کنی.تازه اون هم کتابهای کانون.(البته ناراحت نشی یه وقت
.gif)
)کتاب تست شیمی مبتکران و فیزیک خیلی سبز رو بخر .مطمئنا تاثیرشو میبینی.
اگه با فوت و فن کارت راه میفته لازم نیست برای اموزش کتاب دیگه ای بگیری ولی برای تست از کتاب تست خیلی سبز استفاده کن.(اون که عکس صفحه کلید روشه)