تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 810 از 1137 اولاول ... 310710760800806807808809810811812813814820860910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,091 به 8,100 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

سلام تفاوت این کتابارو یکی لطفا بگه:
    دینی همگامان و خیلی سبز؟؟
    دیفرانسیل ده استادو گاج؟
    گسسته فار و گاج؟
    واسه زبان فارسی هم یه کتاب معرفی کنید
    ممنون
    سلام

عاطفه خانوم من همه ی این کتابارو نخوندم که بتونم مقایسه کنم ولی نظر این تاپیک برای این درسا این هاست:

دینی همگامان (سه نفر اول 89 هم اول این کتاب امضا کرده اند که از این کتاب استفاده کرده اند)-دیفرانسیل رمزینه (برای تست خودم هم نمیدونم دقیقا)-گسسته فار.زبان فارسی نشر دریافت (2جلده از دکتر هامون سبطی)- چند ماه دیگه هم اگه خواستی سرعت تست زنیت در این درس و تسلطت رو ببری بالا گاج سفید انتخاب خوبی میتونه باشه.

2. 3 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

سلام
    الان من یک ماهه که شروع کردم دینی 2 رو تموم کردم. زبانمم خوبه اصلا قرار نیست بخونم
    ادبیات هم اوکی هست عربی هم عربی 1 رو تموم کردم چ.ن یادم رفته بود از اول دارم میخونم عربی رو. کلا عمومی های من زیر 70 نخواهد بود

من ریاضیم زیاد خوب نیست. در حد قبولی در امتحان مدرسه بودم
    ‍‍پارسال قبول نشدم کنکور. امسال دوباره کنکور میدم.
    من حد و مشتق و اینا رو بلدم ولی قسمت تابع حسابان که دامنه ومثلثات زوج و فرد و ایناست بیشتر تستها رو نمینونم حل کنم کتاب آموزشی اینطور که من صفحات قبل خوندم همه میگن رمزینه حالا من حسابان بگیرم یا دیفرانسیل؟

راستی کلا چرا کسی از کتابهای کانون نمیگه ؟ مگه بده؟ من فیزیک 3 رو الان تا درس 3 خوندم تستها رو از آبی قلمچی زدم. بده؟
    در مورد شیمی : من الان تا درس 3 شیمی 2 خوندم با تست کتاب شیمی پایه قلمچی از 500 تا تست شاید 10 20 نمیتونستم جواب بدم که پاسخشو نگاه کردم.
    حالا کلا الان من با کتابهای کانون جلو برم یا ؟؟؟
    دیفرانسیلم رمزینه؟ چون من الان درس یادم نیست باید یه مرور بکنم . بعد واسه تست چی؟ من 10 سال کنکور دارم
    اصلا ادبیاتو شوخی نگیرید حتی اگه تو دبیرستان قوی بوده اید..تو عمومی ها درسی که بیشترین نیاز به تمرین و تست داره همین درسه به نظر من.چون از مباحث مختلفی در کنکور میاد که هم نیاز به سواد و تسلط کافی هست و هم سرعت بالا . مخصوصا زبان فارسی.به زبان ریاضی ،درصد 100 تو ادبیات تعریف نشده است.

با توجه به اینکه از عربی 1 شروع کرده ای ،فکر کنم کتاب عربی به زبان ساده نشر مبتکران به دردتون بخوره.

این تاپیک اصلا رابطه ی خوبی با کتابای کانون ندره یکیش هم خود من. اینقدر برای درسا کتابهای عالی و دوست داشتنی منتشر شده که کانون دیگه باید ...

فیزیک 3 خیلی سبز و کتابهای تست شیمی مبتکران رو بگیر بعد ببینم اون وقت درمورد کتابهای کانون چی میگی!!!

برای اموزش دیفرانسیل،رمزینه معروفه.

4. 3 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی
    فیزیک 3 که دیگه تقریبا تموم کردم فیزیک 2 . 3 4 فصل اولش با دوفصل اول پیش 1 مشترکه اصلا کتاب ندارم چی \یشنهد میکنید؟
    واسه
    پیش 2 هم یه انیشه سازان دارم مال 85 خیلی خوبه ولی یه کتاب جدیدم معرفی کنید
    من همه ی ترسم از ریاضیه به نظر خودم فیزیک و شیمی رو زیر 60 نخواهم زد و شاید جفتش بالای 70

ببین رفیق من کنکور 90 هیچی نخونده بودم از تاریخ ادبیات و املا ومعنی کلمه و دستور. فقط از قرابت معنایی که فکر کنم ذاتی بلدم 30 درصد زدم دستور زبانم میتونستم بزنم ترسیدم امسال فقط یه مرور میخوام که برم بترکونم ادبیات 100 تو 15 20 دقیقه غیر ممکنه بیشتر وقت باشه میشه 100 زد.

یه سوال در مورد انگلیسی
    من
    پارسال 73/5 زدم. 15 سوال اول تو 7 دقیقه و کمتر جواب میدم. ولی ریدینگ با اینکه با یک دور خوندن جواب میفهمم بازم شک دارم یه دور دیگه میخونم کامل معنی میکنم .همین باعث میشه وقتم گرفته بشه. یعنی اگه نیم ساعت وقت باشه زبان 100 میزنم. ریدینگ زیاد تمرین کنم سرعتم زیاد میشه؟

یه سوال کلی من همش استرس دارم که الان مثلا شیمی 2 و فیزیک 3 که تموم کردم یادم بره. باید همش تست بزنم؟

مرسی

---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------

راستی عربی فوت و فن خیلی سبز دارم که پارسال خریدم ولی نخوندم ولی الان دارم میخونم خوبه. نیاز به کتاب جدید ندارم.

6. این کاربر از mohammad_ali_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Atefe_72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

یه سوال دیگه کتاب خیلی سبز دینی قدیمی قسمت کتاب شناسی داشت ولی اینطور ک شنیدم چا‍پ جدیدش دیگه نداره یعنی نباید دیگه بخونیم؟؟؟
    راستی معدل کتبی امسال تو کنکور اثر داره؟؟؟
    مر۳۰ از راهنماییتون

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یه سوال دیگه کتاب خیلی سبز دینی قدیمی قسمت کتاب شناسی داشت ولی اینطور ک شنیدم چا‍پ جدیدش دیگه نداره یعنی نباید دیگه بخونیم؟؟؟
    راستی معدل کتبی امسال تو کنکور اثر داره؟؟؟
    مر۳۰ از راهنماییتون
    برای اطلاع دقیق میتونید به فهرست کتب و منابع کنکور 91 که توسط سازمان سنجش اعلام شده مراجعه کنید
    هنوز در باره تاثیر معدل در 91 جلسه ای نداشتند.
    ولی پارسال 25 درصد و انهم به صورت تاثیر مثبت بوده

موفق باشید ....

9. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

مرسی
    فیزیک 3 که دیگه تقریبا تموم کردم فیزیک 2 . 3 4 فصل اولش با دوفصل اول پیش 1 مشترکه اصلا کتاب ندارم چی \یشنهد میکنید؟
    واسه
    پیش 2 هم یه انیشه سازان دارم مال 85 خیلی خوبه ولی یه کتاب جدیدم معرفی کنید
    من همه ی ترسم از ریاضیه به نظر خودم فیزیک و شیمی رو زیر 60 نخواهم زد و شاید جفتش بالای 70

ببین رفیق من کنکور 90 هیچی نخونده بودم از تاریخ ادبیات و املا ومعنی کلمه و دستور. فقط از قرابت معنایی که فکر کنم ذاتی بلدم 30 درصد زدم دستور زبانم میتونستم بزنم ترسیدم امسال فقط یه مرور میخوام که برم بترکونم ادبیات 100 تو 15 20 دقیقه غیر ممکنه بیشتر وقت باشه میشه 100 زد.

یه سوال در مورد انگلیسی
    من
    پارسال 73/5 زدم. 15 سوال اول تو 7 دقیقه و کمتر جواب میدم. ولی ریدینگ با اینکه با یک دور خوندن جواب میفهمم بازم شک دارم یه دور دیگه میخونم کامل معنی میکنم .همین باعث میشه وقتم گرفته بشه. یعنی اگه نیم ساعت وقت باشه زبان 100 میزنم. ریدینگ زیاد تمرین کنم سرعتم زیاد میشه؟

یه سوال کلی من همش استرس دارم که الان مثلا شیمی 2 و فیزیک 3 که تموم کردم یادم بره. باید همش تست بزنم؟

مرسی

---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------

راستی عربی فوت و فن خیلی سبز دارم که پارسال خریدم ولی نخوندم ولی الان دارم میخونم خوبه. نیاز به کتاب جدید ندارم.
    من که برای فیزیک پیش 1 که با فصلهای اول فیزیک 2 مرتبطه، از اندیشه سازان میخونم. برای تست های کنکورهای اخیر هم از گاج سفید و خیلی سبز.تستای فیزیک پیش 2 درسطح کتاب و معمولی میاد ولی خب باز هم برای تسلط روی قسمتهایی مثل ازمایش یانگ و ... بهتره در حد تستای کنکور کار کنی.من که ازگاج سفید استفاده خواهم کرد.سطح و فرم سوالات فیزیک پیش 2 مشخصه و سوالا داره تکراری میشه.1 هفته برای فیزیک پیش 2 کافیه به نظر من.البته دانش اموزان زیاد مفاهیم فیزیک پیش 2 رو خیلی خوب درک نمیکنن ولی تستاش از راحت ترین تستای فیزیک کنکوره.

برای ادبیات واقعا باید کار کرد. باز هم میگم روش وقت بذار اساسی.ضریب 4 داره.

وضعیت زبانتم هم مثل منه تقریبا.منم اگه یه خرده وقت زبان بیشتر باشه میتونم بالای 90 یا 100 بزنم.

برای ریدینگ و کلوز تست ،کتاب درک متن به زبان ساده انتشارات مبتکران به تالیف دکتر شهاب اناری رو بگیر.مهارت های متن خوانی رو بهت یاد میده . ریدینگ هاشو هم تو وقتش بزن.سرعتت بالا میره.متن های اولشو راحت میزنی و وقت هم اضافه میاری ولی اخراش ورق برمی گرده.من که دیگه دارم تمومش میکنم و باز هم برای افزایش سرعت میخوام از یه منبع دیگه مثل ریدینگ گاج یا شبقره یا یه چیز دیگه استفاده کنم

به نظر من ،معقول نیست که چون شیمی 2 و فیزیک رو 3 خونده ای ،بگی تا اخر سال همین دو منبع رو مرور کنی.تازه اون هم کتابهای کانون.(البته ناراحت نشی یه وقت)کتاب تست شیمی مبتکران و فیزیک خیلی سبز رو بخر .مطمئنا تاثیرشو میبینی.

اگه با فوت و فن کارت راه میفته لازم نیست برای اموزش کتاب دیگه ای بگیری ولی برای تست از کتاب تست خیلی سبز استفاده کن.(اون که عکس صفحه کلید روشه)

11. 3 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید باورت نشه من پیش 2 ترم دوم افتادم . اصلا نخونده بودم سر کلاسم دوز بازی میکردم.واسه تقلب رفته بودم (کلا من و بچه های کلاسمون خوب تقلب میکردیم تفلبی که بهم حال داد تو حوزه نهایی بود. ترکوندیم. خیلی ها بدون درس خوندن دیپلم و پیش گرفتن ). گسسته هم معلمه بهم گفت از قصد انداختمت منم میخواستم فیزیک تک ماده بزنم ولی 4 روز مونده بود به امتحان گفتم یه نگاه بکنم دیدم آسونه خوندم رفتم 12 شدم. پیش 2 آسونه.

13. این کاربر از mohammad_ali_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان این رمزینه سایتی نداره؟
    میخوام یه قسمتی از کتاب تست دیفرانسیلشو ببینم چیکار کنم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان این رمزینه سایتی نداره؟
    میخوام یه قسمتی از کتاب تست دیفرانسیلشو ببینم چیکار کنم؟؟؟
    آدرس سایتش عوض شده
    ramzinebook.ir
    توی گوگل به اسم پورتال انتشارات رمزینه بالا میاد.ولی آدرس جدیدش همینه که نوشتم

16. 2 کاربر از sh.k.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها سلام!
    باتوجه به اینکه تو شهرما(اهواز)کتاب جدید گسسته وتحلیلی فار نیست حتی89 فقطچاپ اول88هست واز یکی از دبیران بنام تهران دربارشون پرسیدن تاییدشون نکرد.شما میگید چیکار کنم؟برا هر کدوم هم فقط یه کتاب میخوام یعنی نه یه تحلیلی فار بگیرم بعد گاج.

با این حرفا یرا گسسته گاج سفید یا صبر کنم شاید ویرایش جدیدشو فرستادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ها؟؟؟
    براتحلیلی هم تازه میخوام تحلیلی شروع کنم گاج یا صبرکنم فار شاید بیاد(البته اگه هم خواستم یه مدت صبر میکنم اگه نیومد گاج میگیرم)سطحم هم بد نیست راستی فقطم یکی میخوام نه اول فلان بعدش بهمان.
    یه چیزه دیگه همون دبیر برا گسسته و هندسه گاج سفید رو تایید کرد.

ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •