تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 810 از 940 اولاول ... 310710760800806807808809810811812813814820860910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,091 به 8,100 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قربونت برم عزيز شما از اين حرفها مي زني من شرمنده ميشم. شما لطف داري ولي به قول مهران خان هم وقتي ميشه بيشتر بسازن چرا نسازن به قول گفتني مفت باشه كوفت باشه با زياد كردن تعداد كيت كه قيمتش بالاتر نميره واسه ما. ولي در كل اگه ما اينجا به نظرات هم پاسخ مي ديم هدف همون Feed Back هست نمي خواييم كه همديگرو ضايع كنيم جمع شديم تا از نظرات همديگه استفاده كنيم. موفق باشي فرشاد جان

من مي دونم منظور و هدف شما چي هست چون عين من هستي داشتن يك تيم هميشه برنده و قدرتمند براي روزهاي رو كم كني (Exebition مقابل هم) كونامي به فكر آدمايي مثل من و تو هست و براي اين منظور مود Master League رو ساخته. نمي دونم چند نفر اينجا فلسفه مود مستر ليگ رو مي دونن ولي فلسفه مستر ليگ اين هست كه تيم مورد علاقه ات رو برداري با تركيب ديفالت (همون Ordaz , Minanda اينا) شروع كني و رفته رفته بازيكنان قدرتمند و بزرگ رو به خدمت بگيري. بعد حدود 7 - 8 فصل مي بيني يه تيم پر قدرت داري تيمي كه بازيكنانش بزرگان فوتبال جهان هستند الان تيمي كه من در فصل 11 مستر ليگ دارم يه تيم شكست ناپذير هست توي بازي هاي مقابل هم كه با برو بچه هاي فاميل و دوستان بازي مي كنم يه 17 18 تايي رو مي زنم خلاصه يه كاري مي كنم از بازي كردن با من پشيمون بشه البته اونم به خاطر استفاده از اين تيم هست. پسر خاله ام اكثرا ميلان رو برمي داره ولي به هر حال خوندن در مقابل تيم رويايي من كار هر كسي نيست

سلام
    دوست عزیز حالا اگه شما امکان داره اسم بازیکنانت را با نوع ترکیب خودت رو اینجا بگذارید تا ازش استفاده کنیم
    راستی دوست عزیز ما با استفاده از قسمت
    Edit بازیکنهایی رو که دوست داریم رو توی یک تیم جمع میکنیم
    و با دوستان با هم مسابقه میدیم
    و من تا حالا ترکیب خوبی رو نتونستم پیدا کنم
    البته بیشتر بازی ها رو می برم ولی هنوز از ترکیب تیم راضی نیستم
    برای همین میخواستم با کمک دوستان یک ترکیب عالی رو به من معرفی کنید
    با اسم بازیکنان و نوع ترکیب
    منتظر جوابتون هستم
    با تشکر

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من مي دونم منظور و هدف شما چي هست چون عين من هستي داشتن يك تيم هميشه برنده و قدرتمند براي روزهاي رو كم كني (Exebition مقابل هم) كونامي به فكر آدمايي مثل من و تو هست و براي اين منظور مود Master League رو ساخته. نمي دونم چند نفر اينجا فلسفه مود مستر ليگ رو مي دونن ولي فلسفه مستر ليگ اين هست كه تيم مورد علاقه ات رو برداري با تركيب ديفالت (همون Ordaz , Minanda اينا) شروع كني و رفته رفته بازيكنان قدرتمند و بزرگ رو به خدمت بگيري. بعد حدود 7 - 8 فصل مي بيني يه تيم پر قدرت داري تيمي كه بازيكنانش بزرگان فوتبال جهان هستند الان تيمي كه من در فصل 11 مستر ليگ دارم يه تيم شكست ناپذير هست توي بازي هاي مقابل هم كه با برو بچه هاي فاميل و دوستان بازي مي كنم يه 17 18 تايي رو مي زنم خلاصه يه كاري مي كنم از بازي كردن با من پشيمون بشه البته اونم به خاطر استفاده از اين تيم هست. پسر خاله ام اكثرا ميلان رو برمي داره ولي به هر حال خوندن در مقابل تيم رويايي من كار هر كسي نيست
    دقيقا كاري كه من هم با انواع نسخه هاي pes انجام دادم.ولي يه فرقي بين من و شما:من هنوز يك بازي هم انجام ندادم ولي تيم قدرتمند خودمو ساختم.حتي بدون اينكه از بازيكن هاي تاپ تيم هاي ديگه مثل رونالدو استفاده كنم (تا تيم ها در مستر ليگ قدرت خودشون رو داشته باشن)ولي همه بازيكنان تاپ رو دارم.اگه فهميديد چجوري...
    ضمنا به نظر من در بين دروازه بانان Cech از همه بهتره و بعد van der sar اينها بهترين هستند.در دفاع Ferdinand حتما بايد يكي از مدافعين وسط باشه.اصلا عكس تركيب خودمو بعدا آپ ميكنم...

3. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دقيقا كاري كه من هم با انواع نسخه هاي pes انجام دادم.ولي يه فرقي بين من و شما:من هنوز يك بازي هم انجام ندادم ولي تيم قدرتمند خودمو ساختم.حتي بدون اينكه از بازيكن هاي تاپ تيم هاي ديگه مثل رونالدو استفاده كنم (تا تيم ها در مستر ليگ قدرت خودشون رو داشته باشن)ولي همه بازيكنان تاپ رو دارم.اگه فهميديد چجوري...
    ضمنا به نظر من در بين دروازه بانان Cech از همه بهتره و بعد van der sar اينها بهترين هستند.در دفاع Ferdinand حتما بايد يكي از مدافعين وسط باشه.اصلا عكس تركيب خودمو بعدا آپ ميكنم...
    دروازبان آلمريا Diego دروازباني كه در اثر رشد توانايي دروازباني و ريسپانسش شده 99 شما اين دروازبان رو بخري كفايت مي كنه لوريس دروازبان ليو ن رو هم مي تونيد بخريد اون هم ميشه 98

سلام

دوست عزیز حالا اگه شما امکان داره اسم بازیکنانت را با نوع ترکیب خودت رو اینجا بگذارید تا ازش استفاده کنیم
    راستی دوست عزیز ما با استفاده از قسمت Edit بازیکنهایی رو که دوست داریم رو توی یک تیم جمع میکنیم
    و با دوستان با هم مسابقه میدیم
    و من تا حالا ترکیب خوبی رو نتونستم پیدا کنم
    البته بیشتر بازی ها رو می برم ولی هنوز از ترکیب تیم راضی نیستم
    برای همین میخواستم با کمک دوستان یک ترکیب عالی رو به من معرفی کنیدبا اسم بازیکنان و نوع ترکیب
    منتظر جوابتون هستم
    با تشکر
    دقيقا مستر ليگ واسه اين هست كه ديگه اديت فايل رو Spoil نكنيد از اونجايي كه PES براي اصلاح اساميش به يك اديت فايل تر تميز و دست نخورده داره شما در صورتي كه يه اديت فايل خوب براي اصلاح اسامي گير مياري نبايد بازيكنانش رو از توي اديت داخل بازي دستكاري كني كلا حيف ميشه معني نداره وقتي شما بازيت رو اجرا مي كنه بازيكنان سر جاي خودشون نباشن. كلا به بازي هاي PES و فيفا به چشم يك سيموليشن نگاه كنيد. بازي شما بايد طوري باشه كه كه براي شما مرجع باشه و با مرور تركيب تيمها يه اطلاعات عمومي در مورد بازيكنها و تيم هاي باشگاهيشون بدست بياريد. در مورد اينكه من از چه بازيكنهايي استفاده مي كنم بايد بگم كه بازيكنهاي من بازيكنهاي رشد يافته و مورد علاقه من هستند. مثلا شايد قوي ترين دروازبان بوفون باشه توي Exebition ولي دروازبان تركيب طلائي من Diego دروازبان آلمريا هست كه الان رشد كرده و 99 شده توانايي دروازبانيش يا بهترين بازيكن كل تيمم Gourcuff هست كه تمامي پارامترهاش حتي دفاع بالاي 96 شده. يا داويد سيلوا كه مهار نشدني شده همچنين پاتو و آگرو به هر حال اگه بخواي ليست اون بيست و هفت هشت بازيكن تيمم رو براتون مي ذارم. مي خوايين؟
    Last edited by Spaniuly; 18-05-2009 at 17:56.

5. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنون عزيزم درست شد...
    حالا چطوري بفهميم كدوم اعداد برا كدوم تيمه؟مثلا من صداي تشويق تيم ملي كه از استاديوم ضبط كردمو به adx تبديل كردم حالا بايد با چه شماره هايي تو اون پوشه بريزم؟اگه كسي اطلاع داره شماره فايل همه تيمهارو بگه...
    برای تبدیل اول باید فایل ضبط شده رو با برنامه ای مثل Jet Audio به wav بعدش هم با برنامه DkZ Studio 0.91B به adx تبدیل کنید.

راجع به صدای تماشاگرها و گوینده هم اطلاعات زیادی ندارم، فقط می دونم صداهای منو از 100 شروع می شه. راستی من خودم آهنگ Euro 2008 رو که ایرانیا ساخته بودن (هر روز موقع فوتبال پخش میشه) رو گذاشتمه، خیلی هم قشنگ شده.

7. این کاربر از MaziyarServer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دروازبان آلمريا Diego دروازباني كه در اثر رشد توانايي دروازباني و ريسپانسش شده 99 شما اين دروازبان رو بخري كفايت مي كنه لوريس دروازبان ليو ن رو هم مي تونيد بخريد اون هم ميشه 98
    جدا؟چون من همون اول از بازيكناي معروف استفاده مي كنم زياد در جريان اين پديده ها نبودم.ولي من اينها رو براي ساخت يك تيم كامل گفتم براي بازي Exhibition يعني رو در رو.نه براي مسترليگ متوجه هستيد كه؟ولي باز هم ممنون آرمين جان!

فقط می دونم صداهای منو از 100 شروع می شه. راستی من خودم آهنگ Euro 2008 رو که ایرانیا ساخته بودن (هر روز موقع فوتبال پخش میشه) رو گذاشتمه، خیلی هم قشنگ شده.
    مازيار جان اين 100 كه ميگي براي همون فايل cs0d.img هست؟اينها رو با چي ميشه اجرا كرد؟چون فرمت همشون bin هست با ggs كه باز مي كنم مي نويسه unknow format واجرا نميشه.با چي اجراشون كنم تا بفهمم كدوم براي كدوم آهنگه؟ممنون ميشم بازم كمكم كني

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دقيقا مستر ليگ واسه اين هست كه ديگه اديت فايل رو Spoil نكنيد از اونجايي كه PES براي اصلاح اساميش به يك اديت فايل تر تميز و دست نخورده داره شما در صورتي كه يه اديت فايل خوب براي اصلاح اسامي گير مياري نبايد بازيكنانش رو از توي اديت داخل بازي دستكاري كني كلا حيف ميشه معني نداره وقتي شما بازيت رو اجرا مي كنه بازيكنان سر جاي خودشون نباشن. كلا به بازي هاي PES و فيفا به چشم يك سيموليشن نگاه كنيد. بازي شما بايد طوري باشه كه كه براي شما مرجع باشه و با مرور تركيب تيمها يه اطلاعات عمومي در مورد بازيكنها و تيم هاي باشگاهيشون بدست بياريد. در مورد اينكه من از چه بازيكنهايي استفاده مي كنم بايد بگم كه بازيكنهاي من بازيكنهاي رشد يافته و مورد علاقه من هستند. مثلا شايد قوي ترين دروازبان بوفون باشه توي Exebition ولي دروازبان تركيب طلائي من Diego دروازبان آلمريا هست كه الان رشد كرده و 99 شده توانايي دروازبانيش يا بهترين بازيكن كل تيمم Gourcuff هست كه تمامي پارامترهاش حتي دفاع بالاي 96 شده. يا داويد سيلوا كه مهار نشدني شده همچنين پاتو و آگرو به هر حال اگه بخواي ليست اون بيست و هفت هشت بازيكن تيمم رو براتون مي ذارم. مي خوايين؟

دوست عزیز اگه زحمتی نیست لیست بازیکنها و نوع ترکیبتون رو بذارید
    من هم خودم مستر لیگ رو بازی میکنم و چندتا بازیکن هم خریدم ولی وقتی با دوستان بازی می کنیم
    یک پوشه ی سیو دارم که اونها رو میذارم توی My document و با هم بازی میکنیم
    ولی وقتی خودم میخواهم بازی کنم اون یکی سیو که مخصوص بازیهای مستر لیگ هست رو میذارم
    حالا میخوام برای وقتی که میخوام با دوستان بازی کنم یک ترکیب خوب رو به من معرفی کنید
    خیلی خیلی ممنون
    Last edited by denzelmovie; 18-05-2009 at 18:12.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

البته خود کونامی توی نسخه ی pes 6 داست فلسفه ی این کار رو زیر سوال میبرد (تو نسخه های قبلی و بعدی اینطور نبود)
    توی اون بازی هر تیمی که با مستر میساختی هنگام بازیه exhibition به حالت اولش برمیگشت و با یه تیم ضعیف مواجه میشدی!!!

این ترکیب من توی مستر لیگه

مسن ترین بازیکنی که گرفتم 19 ساله بوده ولی تقریبا 90 درصدشون 17 ساله بودن
    ون درسار هم 17 ساله بود که گرفتمش (بعد از بازنشتگیش)
    الان هم همشون بهترن بازیکن ها توی پست خودشونن (بعد 7-8 سال)
    سالارشون هم پاتو است که بغیر چند تا ایتم اش بقیه همه بالای 95 هست

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دوست عزیز اگه زحمتی نیست لیست بازیکنها و نوع ترکیبتون رو بذارید

denzelmovieعزيز.من دربازيهاي دونفره اكثرا از اين تركيب استفاده مي كنم.يك تركيب سرعتي!البته شما بايد با خصوصيات بازيكنان آشنا باشيد.مثلا مي بينيد كه من بالاك رو هافبك دفاعي گذاشتم چون با قد بلند و ديگر خصوصياتش براي من كه عالي بازي ميكنه.به مرور شما مي تونيد بازيكن دلخواه خودتون رو پيدا كنيد.ضمنا دقت كنيد كه سيستم 3-3-4 2-A هستش.البته اين با تركيبي كه من در مستر بازي ميكنم خيلي فرق داره مخصوصا از لحاظ سيستم.

Last edited by mohammad_87; 18-05-2009 at 18:56.

12. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته خود کونامی توی نسخه ی pes 6 داست فلسفه ی این کار رو زیر سوال میبرد (تو نسخه های قبلی و بعدی اینطور نبود)
    توی اون بازی هر تیمی که با مستر میساختی هنگام بازیه exhibition به حالت اولش برمیگشت و با یه تیم ضعیف مواجه میشدی!!!
    اه نمي دونستم چه ضد حال بوده پس من يه چيزي مي دونستم تا قبل PES 2009 از اين PES بدم ميومد ها. خداييش فقط اين PES 2009 من رو به PES علاقمند كرد.

خوب اينم تركيب تيمي كه توي مستر ليگ ازش استفاده ميكنم

اين تركيب اصلي شماره 1

1 - GK - Diego
    2 - RB - Fischer
    3 - CB - Chielini
    4 - LB - Gunther
    5 - CMF - Gourcuff
    6 - CMF - Arda Turan
    7 - AMF - Messi
    8 - RWF - Silva
    9 - LWF - Giovinco
    10- CF - Ronaldo
    11- CF - Aguero

و تركيب اصلي شماره 2

12- GK - Lloris
    13- SB - Walton
    14- CB - Raul Albiol
    15- SB - Kruger
    16- CMF - Lucas
    17- CMF - Kaiser
    18- AMF - Hamsik
    19- RWF - Walcot
    20- LWF - Shaw
    21- CF - Pato
    22- CF - Benzema

اين هم از بازيكنان ذخيره كه صرفا به خاطر رشد خوبشون توي تيم حضور دارند و به نوعي آينده ساز هستند. چون كم كم بازيكناني مثل رونالدو دارند افت مي كنن و ضعيف ميشن

Chapi
    Moulin
    Gambino
    Wijnaldum
    Gotwald

توضيح: اين بازيكنان New Comer هستند: كه توي تيم ممكن هست اساميشون براتون نا آشنا باشه.

Fischer
    Gunther
    Walton
    Kruger
    Kaiser
    Shaw
    Chapi
    Moulin
    Gambino
    Gotwald

اين بازيكن ها فوق العاده هستند بين بازيكنان New Comer البته ممكنه بازيكنهاي ديگه اي هم باشن كه من اينها رو فوق العاده ديدم.. گل سر سبد همه بازيكنان New Comer هم Kaiser هست و دو ويژگي كاملا متمايز داره:
    1- اسمش توسط گزارشگر گفته ميشه
    2- داراي استايل منحصر بفرد ديويد بكهام هست. ضربات ايستگاهي رو مثل بكهام مي زنه. غير از اين دو هيچ بازيكني اين استيا رو نداره توي PES2009 خواستيد امتحان كنيد توي تراينينگ با بكهام كرنر يا ضربه آزاد بزنيد ببينيد حركت بدنش چطوري فرق مي كنه شماره استايل همون 5 هست ولي با بقيه بازيكناني كه اين استايل شماره 5 رو دارند فرق مي كنه استايل بكهام و كايزر

14. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

krauser اگه میشه مثل من و محمد 87 عکس هم بگذار

16. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •