قربونت برم عزيز شما از اين حرفها مي زني من شرمنده ميشم. شما لطف داري ولي به قول مهران خان هم وقتي ميشه بيشتر بسازن چرا نسازن به قول گفتني مفت باشه كوفت باشه
.gif)
با زياد كردن تعداد كيت كه قيمتش بالاتر نميره واسه ما. ولي در كل اگه ما اينجا به نظرات هم پاسخ مي ديم هدف همون Feed Back هست نمي خواييم كه همديگرو ضايع كنيم جمع شديم تا از نظرات همديگه استفاده كنيم. موفق باشي فرشاد جان
من مي دونم منظور و هدف شما چي هست چون عين من هستي داشتن يك تيم هميشه برنده و قدرتمند براي روزهاي رو كم كني (Exebition مقابل هم
.gif)
) كونامي به فكر آدمايي مثل من و تو هست و براي اين منظور مود Master League رو ساخته. نمي دونم چند نفر اينجا فلسفه مود مستر ليگ رو مي دونن ولي فلسفه مستر ليگ اين هست كه تيم مورد علاقه ات رو برداري با تركيب ديفالت (همون Ordaz , Minanda اينا) شروع كني و رفته رفته بازيكنان قدرتمند و بزرگ رو به خدمت بگيري. بعد حدود 7 - 8 فصل مي بيني يه تيم پر قدرت داري تيمي كه بازيكنانش بزرگان فوتبال جهان هستند الان تيمي كه من در فصل 11 مستر ليگ دارم يه تيم شكست ناپذير هست توي بازي هاي مقابل هم كه با برو بچه هاي فاميل و دوستان بازي مي كنم يه 17 18 تايي رو مي زنم خلاصه يه كاري مي كنم از بازي كردن با من پشيمون بشه
.gif)
البته اونم به خاطر استفاده از اين تيم هست. پسر خاله ام اكثرا ميلان رو برمي داره ولي به هر حال خوندن در مقابل تيم رويايي من كار هر كسي نيست
سلام
دوست عزیز حالا اگه شما امکان داره اسم بازیکنانت را با نوع ترکیب خودت رو اینجا بگذارید تا ازش استفاده کنیم
راستی دوست عزیز ما با استفاده از قسمت
Edit بازیکنهایی رو که دوست داریم رو توی یک تیم جمع میکنیم
و با دوستان با هم مسابقه میدیم
و من تا حالا ترکیب خوبی رو نتونستم پیدا کنم
البته بیشتر بازی ها رو می برم ولی هنوز از ترکیب تیم راضی نیستم
برای همین میخواستم با کمک دوستان یک ترکیب عالی رو به من معرفی کنیدبا اسم بازیکنان و نوع ترکیب
منتظر جوابتون هستم
با تشکر