دوستان واساتید عزیز این همه کمک میگیرم از شما دوستان سپاسگزارم اینم ماشینم مدل 1387 تیرماه(در موردش نظر بدین)
![]()
دوستان واساتید عزیز این همه کمک میگیرم از شما دوستان سپاسگزارم اینم ماشینم مدل 1387 تیرماه(در موردش نظر بدین)
![]()
--------
به به آدم حال میکنه این طوری یه ماشینو ببینه، معلومه به ماشینت اهمیت میدی، کاشکی همه اینطوری بودن،
میتونم بپرسم با چی موتورتون رو این طوری کردین
Last edited by K!ng of th3 K!ngs; 18-04-2017 at 16:23.
سلام دوست عزیز
زیر کاپوت رو با چی تمیز کردین (تمامی موارد رو منظورمه)
با سپاس![]()
درود بر عزیزان والا پارسال یه بار موتورشویی کردم با گازوییل و کف شستم.
واشر قالپاق عوض کردم واشرسرسیلندر عوض کردم.درب رادیاتور رو پلیمری انداختم.زیر کابوت رو با لونگ خیس تمیز کردم به طرز وسواس گونه ای تمیز ساووندمش.خخخخخخخ
اینم چندتا عکس دیگه از ماشین من.راستی فراموش نشه به اندازه کیا و سمندو پژو شتاب اولیه داره تو گردنه با 2 سرنشین دنا وسمند رو جا گذاشتم گردنه اسد اباد همدان و حیران اردبیل
![]()
سلام دوستان.علارغم این که دو هفته پیش سوالی رو دراین جا مطرح کردم هنور به پاسخی نرسیدم.گمان میکردم این جا محلی برای برطرف کردن سوالات و ابهامات افراد هست نه گالری تصاویر ماشین های ملت.
بگزریم.
الان مشکل سر رادیاتور خودروی روا 1600 مدل 86 هست.این رادیاتور وقتی ماشین گرمه و کار مکینه به اندازه پنج انگشت از بالا سرده و پایین رادیاتور هم گرمه.فعلا که مشکل گرم کردن برای ماشین پیش نیوده.از اساتید میتونن بگن مشکل میتونه از چی باشه.رادیاتور قسمت بالاش مصدود شده یا این که واتر پمپ نمتونه اب رو تا نهایت و بالای رادیاتور برسونه یا ترموستات کامل باز نمیکنه.اگر تجربه ای دارین ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام
همسایتیهامون اگر جواب رو بدونند دریغی ندارند در پاسخگوئی
عیب یابی اینترنتی هم احتیاج به تبادل اطلاعات و نوشتن و دنبال کردن داره که ممکنه فرصت کافی برای این کارها نداشته باشند
بگذریم
1- مطمئنید که کندنسر کولر رو به جای رادیاتور اشتباه نگرفتین . شاید اونی که میگین نصفش سرده کندنسر باشه . البته وقتی که کولر خاموشه
2- ماشینتون منبع انبساط داره ؟
3- اگه بله , آیا وقتی موتور سرده تا خط MIN کولانت داره ؟
4- آیا آب در منبع انبساط گردش میکنه یا ثابت و بی حرکته ؟
5- بخاری ماشین با موتور سرد , باد سرد داره و وقتی موتور گرم میشه بادش گرم میشه ؟
6- آیا آمپر حرارت در ابتدا روی سرده و با گرم شدن موتور میره روی متوسط و همونجا ثابت میمونه ؟
7- آیا پیچ هواگیری هم داره سیستم رادیاتور ماشینتون ؟ هواگیری شده ؟
8- رادیاتور ماشینتون درب داره ؟ اگر بله آیا پر هست تا بالای بالا ؟
اگر پاسختون به همه ی این سوالها بله هست پس مشکلی نداره
درضمن اگر آب معمولی توی سیستم خنک کننده هست باید در اولین فرصت کشیده بشه و جاش کولانت بریزین (کولانت یعنی مخلوط آب مقزر درجه یک با مقاومت بالای 200 کیلواهم و ضد یخ درجه یک به نسبت 50/50)
این تاپیک رو هم بهتون توصیه میکنم تدریجاً بخونین و به دیگران هم توصیه کنین بخونند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 22-04-2017 at 00:56. دليل: تصحیح
دوستان پراید 141 ی که 8 سال کار کرده رو در نظر بگیرید.
آمپر حرارتی ماشین دیروز بعد اینکه سربالایی رو با سرعت نسبتا زیاد بالا رفت تقریبا به قسمت انتهایی رسیده بود. در جلو رو باز کردم پروانه کار میکرد.
قبلا هم اینطوری شده بود حالا این سربالایی بهونه شد! قبلا ترموستات عوض کرده بودیم. حالا میگفتن ترموستات از اولشم درست کار نمیکرده ولی این اتفاق بعد 7 سال افتاد سال پیش.
دیروز حدس زدم از شمعش باشه. شاید هم مشکلی نداره. دوستان میتونن توضیح بدن این دردش چی هست؟
شمع چنده الان؟ میخوام قبل رفتن تعمیرکار از شما عزیزان بشنوم
درود برشما عزیز شمع الان 4 تاش 30 تومن مارک اکیوم فرانسه اصلی 2 پلاتینه مخصوص دوگانه سوز.
امپر درجه حرارتت هم تا اونجایی که من سرم میشه ربطی به شمع نداره.حالا اساتید بیشتر توضیح میدن![]()
دوگانه سوز نیست البه ولی بازم مرسی
چرا گفتن احتمال زیاد شمع باید عوض بشه قبلا شنیدم.
اگر دوستان دیگر هم نظر دارند بدهند
بسیار خوب شمع اکیوم بگیر تک پلاتینه حدود 28 تا30 هست مخصوص تک سوز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)