تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 810 از 2365 اولاول ... 31071076080080680780880981081181281381482086091013101810 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,091 به 8,100 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranpanel.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

سلام
    الان همچی عالیه این امپ فقط کامپانتمو درایو میکنه باید عوضش کنم عوض کنم دیگه هیچ ضعف صدایی ندارم
    ار سی هم حدودا 80 تومن بود
    کابل هم اره صفر امریکایی هستش
    این ساب تو دقت معرکه هستش من ساب زیاد عوض کردم این ساب حجم یه ساب 15 رو داره کیپی بیسی که میزنه مثل ساب 12 هستش
    همه نوع فرکانسیو میزنه
    امپ مونو هم که عالیه
    صدای صاف و شفاف با بیس عالی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام
    الان همچی عالیه این امپ فقط کامپانتمو درایو میکنه باید عوضش کنم عوض کنم دیگه هیچ ضعف صدایی ندارم
    ار سی هم حدودا 80 تومن بود
    کابل هم اره صفر امریکایی هستش
    این ساب تو دقت معرکه هستش من ساب زیاد عوض کردم این ساب حجم یه ساب 15 رو داره کیپی بیسی که میزنه مثل ساب 12 هستش
    همه نوع فرکانسیو میزنه
    امپ مونو هم که عالیه
    صدای صاف و شفاف با بیس عالی
    محمد با اون قیمتی که صرف این سیس کردی باید هم صدای خوبی بگیری.
    همایش این سایت هم که خدا بخواد اصلا انگار نباید راه بیافته اومدم تهران میام پیشت صدا بگیری برام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    یک کامپ خوب و خوش قیمت برای مچ کردن با 1073 به ما معرفی کنید.
    ممنون

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام
    خب مباركه چند گرفتي؟
    نه نترس. pre Out پخشت چنده؟بايد روي 5 ولت تنظيم كني.
    پدر اسپيكر رو كليپينگ و ديستورش در مياره نه توان بالا.
    راستي حواست به برك اين كردن اسپيكرها باشه.1-2 ماه نبايد خيلي ولوم بديا.اصلا توقع كوبش نبايد داشته باشي. وگرنه آسيب ديدن روشاخشه.بعد از اين دوره مشكلي نداري.
    در مورد HPF يادم عرض كنم.
    يه ف ي ل ت ر بالا گذر هستش با يه فركانس كات.اينجا قبلا كامل توضيح داده بودم:
    "با توجه به سوالات مكرر دوستان در مورد LPF و HPF گفتم يه توضيحي در مورد اين كليدها و تاثير گذاري آنها بر فركانسها خدمتتون بگم:

LPF (مخفف Low Pass Filter ميباشد) يك ف ي ل ت ر پائين گذر هستش.به اين معني كه با انتخاب آن و همينطور انتخاب يه فركانس مثلا 80Hz فركانسهاي بالاتر ضعيف شده و ديگه به اسپيكر فرستاده نميشن. در عوض فركانسهاي پائين 80 ميره به اسپيكر.به اين فركانس ميگن نقطه كات آف.البته اين هرچقدر كيفيت و شيب فركانس كات بيشتر باشه بهتر كات ميشه.اين شيب كه با dB/octave مشخص ميشه داراي اعداد 6/12/18/24/36 هست.پس ف ي ل ت ري كه 24dB/Octave باشه بسيار دقيقتر از 12dB/Octave عمل ميكنه.

HPF (مخفف High Pass Filter ميباشد) يك ف ي ل ت ر بالاگذ هستش.به اين معني كه با انتخاب اين كليد و فركانسس مثلا همون 80Hz فركانسهاي پائين ضعيف شده و به اسپيكر وارد نميشن.

به اين ف ي ل ت ر ها Crossover يا X Over هم ميگن."
    "
    از اون نمایندگی اصلی کنوود گرفتم تقاطع جمهوری و خیابون دانشگاه.حدود یک هفته پیش تلفنی بهم 225 قیمت داد ولی حضوری که رفتم زد زیرش.245 کمتر نمیداد.
    PreOut ضبط فکر کنم 2 ولته (1450UB پایونیر).من موقع نصب روی 5 ولت میذارم و کم کم ولتاژ رو میارمش پایین.احتمال زیاد دیگه پیش نصاب نرم .شایدخودم نصبش کنم چون سیمکشیش انجام شده ،آمپ قبلیم رو درمیارم اینو جاش میبندم. اگر نکات خاصی برای نصبش لازمه بگید ممنون میشم.
    با اون توضیح شما از HPF , LPF برداشتی که من دارم اینه که فقط اگر یکیش باشه کافیه .چون یا باید فرکانسهای پایین رو رد کنه یا بالا رو.هر جفتش رو که نمیشه .حالا این آمپ که HPF نداره از لحاظ صوتی چه کمبودی رو ایجاد میکنه ؟ آیا تو تفکیک صدا موثره.
    یه آمپ دیجیتال هم تو مغازه بودش فکر کنم مدل XR-4S واقعا آمپ آسی بودش .خیلی وسوسه شدم که اونو بخرم چون کوچولو هم بود و 120 وات هم خروجیش بود.4 کانال بود فقط لامصب خیلی گرون بود.نزدیک 480 تومن بود اگر اشتباه نکنم.

داداش شما فقط یه کواک و یه امپ بستی؟قصد اضافه کردن ساب یا کامپ نداری؟امپت روی 4اهم چقدرrmsمیده؟وچند خریدی؟
    مبارکت باشه
    بله.نه ساب نمیبندم.چون دیگه بودجه م نمیرسه.ولی توصیه من به شما اینه که اشتباه من رو نکنید. به جای خرید کواکس با قیمت بالا، ذو جفت کامپوننت خوب مثل MX 165 PLUS بندازید یک جفت عقب یک جفت جلو.یک ساب هم عقب اضافه کنید کل خرجش شاید یه چیزی حدود 1200 بشه ولی صدای محشری میده.
    7205 روی هر کانال 170 وات روی 4 اهم میده.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،من 3 سال پیش سیستمم رو با کمک همین فروم گرفتم و الان دیدم ماشالله نه تنها این فروم ضعیف تر نشده،بلکه بچه ها خیلی فعالتر هم شدند. تبریک می گم به همتون!
    من الان یه ضبط پایونیر 5250 دارم با یه جفت باند کنوود 6975. ماشین هم ال 90. ارزانترین راهی که بشه صدای سیستم رو تقویت کرد،اضافه کردن چیه؟! و چه مدلیش؟! راستی مهم برام فقط حجم صدای بالاتر و بهتره. ممنون پیشاپیش....
    سلام
    ممنون از محبت شما. بله خدا رو شكر اين قسمت هم مانند مابقي قسمتها p30 خيلي پيشرفت خوبي داشته و دوستان واقعا حرفه شدند.
    آمپ براي 6975 نداري؟6975 قديمي هست يا V2?
    اگر آمپليفاير نداري كه تو اين 3 سال اصلا صداي خوبي از اسپيكرها نگرفته بودي.حتما براش آمپليفاير تهيه كن.
    براي استيج جلو هم به فكر تهيه كامپوننت خوب باش خيلي تو حجم و كيفيت صدا مهمه.
    بهترين انتخاب با كمترين هزينه براي شما آديو سيستم مدل MX165PLUS هست.195 قيمتشه و نسبت به قيمت صدائي كه ميده واقعا عاليه.من به خيليها پيشنهاد كردم.
    امپليفاير هم با بالاترين كيفيت و كمترين هزينه فعلا برندي غير از JVC ar8004 تو بازار نيست. اگه برند بهتري پيدا كنم با قيمت مناسب حتما معرفي ميكنم.حدود 400 هست البته من هرچي براي دوستاني كه از من خواسته بودن براشون تهيه كنم كمتر از قيمت بازار گرفتم.
    از اون نمایندگی اصلی کنوود گرفتم تقاطع جمهوری و خیابون دانشگاه.حدود یک هفته پیش تلفنی بهم 225 قیمت داد ولی حضوری که رفتم زد زیرش.245 کمتر نمیداد.
    PreOut ضبط فکر کنم 2 ولته (1450UB پایونیر).من موقع نصب روی 5 ولت میذارم و کم کم ولتاژ رو میارمش پایین.احتمال زیاد دیگه پیش نصاب نرم .شایدخودم نصبش کنم چون سیمکشیش انجام شده ،آمپ قبلیم رو درمیارم اینو جاش میبندم. اگر نکات خاصی برای نصبش لازمه بگید ممنون میشم.
    با اون توضیح شما از HPF , LPF برداشتی که من دارم اینه که فقط اگر یکیش باشه کافیه .چون یا باید فرکانسهای پایین رو رد کنه یا بالا رو.هر جفتش رو که نمیشه .حالا این آمپ که HPF نداره از لحاظ صوتی چه کمبودی رو ایجاد میکنه ؟ آیا تو تفکیک صدا موثره.
    یه آمپ دیجیتال هم تو مغازه بودش فکر کنم مدل XR-4S واقعا آمپ آسی بودش .خیلی وسوسه شدم که اونو بخرم چون کوچولو هم بود و 120 وات هم خروجیش بود.4 کانال بود فقط لامصب خیلی گرون بود.نزدیک 480 تومن بود اگر اشتباه نکنم.
    من تعجب كردم وقتي اون قيمت به من گفتي.به هر حال مباركه.
    در مورد HPF و LPF كاملا كاركدشون با هم متفاوت هست.
    HPF براي كامپوننتها و كواكسيالها مورد استفاده قرار ميگيره و به طور معمول فركانسهاي بالاي 80-90 هرتز رو براي آنها ارسال و فركانسهاي زير اون رو تضعيف و به اصطلاح كات ميكنه.
    LPF عكس اون هست و فقط براي ساب ووفرها استفاده ميشه.
    تو آمپليفايرهاي رده بالاتر اين دو ف ي ل ت ر حتي تو آمپهاي دو كانال هم تعبيه ميشه ولي تو برندهائي مثل كن وود و پايونير فقط از LPF بهره ميگيره كه به نظر من نقطه ضعف در طراحي هست ولي خب از نظر قدرت و قيمت مقرون به صرفه هست.
    شما بايد كليدش را رو در حالت off قرار بدي و از روي پخشتون اگر HPF داره بزاري روي 80Hz.باس بوست رو هم كامل ببند.چون خروجي PRE پخشتون كمه بايد گين رو باز كني روي 2 ولت ست كني كه خدا رو شكر كن وود كارتون رو راحت كرده و دقيقا عدد ولتاژ2 رو مشخص كرده.
    زماني كه خواستي سيمهاي برق و منفي رو به آمپ بزني قبلش بايد از روي باطري كابل منفي حتما جدا كرده باشي.بعد كه خواستي مجدد سر باطري رو وصل كني با يه مقاوت مثل لامپ ماشين جريان رو تخليه كن،خيلي مهمه حتما اين كار رو انجام بده.وقتي لامپ كامل خاموش شد باز هم حدود 15 ثانيه به همون حالت بمون بعد با خيال راحت سر باطري رو وصل كن.
    در مورد اون امپ كن وود هم بايد بگم سري Excelon كن وود هست و از كيفيت و طراحي بالاتري نسبت به سري KAS برخورداره.مثل كانكشنهاي اسپيكر ها و كابل برق و منفي وريموت اندود شده با طلا،پاور ساپلاي Dual،سيستم خنك كننده منحصر به فرد و...
    البته نسبت سيگنال به نويزش (S/N) با عدد 73dBA نسبتا كمه. اگه ميتونست همون105 كه ادعا كرده بود رو انجام ميداد عالي ميشد..

6. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یک کامپ خوب و خوش قیمت برای مچ کردن با 1073 به ما معرفی کنید.
    ممنون
    علي جان بنده چند بار خدمتتون عرض كردم.شما به هيچ عنوان تو رنج قيمتي كه آديو سيستم داره ميده با اون كيفيت صدا،هيچ كامپوننتي رو نميتوني تييه كني. وقتي ميگم از Type R آلپاين هم برتره بخودي نميگم كه.

8. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

در مورد HPF و LPF كاملا كاركدشون با هم متفاوت هست.
    HPF براي كامپوننتها و كواكسيالها مورد استفاده قرار ميگيره و به طور معمول فركانسهاي بالاي 80-90 هرتز رو براي آنها ارسال و فركانسهاي زير اون رو تضعيف و به اصطلاح كات ميكنه.
    LPF عكس اون هست و فقط براي ساب ووفرها استفاده ميشه.
    تو آمپليفايرهاي رده بالاتر اين دو ف ي ل ت ر حتي تو آمپهاي دو كانال هم تعبيه ميشه ولي تو برندهائي مثل كن وود و پايونير فقط از LPF بهره ميگيره كه به نظر من نقطه ضعف در طراحي هست ولي خب از نظر قدرت و قيمت مقرون به صرفه هست.
    پس با این صحبت شما که 7205 تنظیم HPF نداره این آمپ اصلا واسه باند کواک طراحی نشده و واسه ساب طراحی شده .الان که تو سایت کنوود نگاه میکردم دیدم تو قسمت اکسسوری های این آمپ دوتا ساب رو نوشته بود .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حتی خود فروشنده که آدم مسن و با تجربه ای هم به نظر میومد بهم گفتش که این آمپ واسه باند نیست و واسه ساب طراحی شده.حالا باید سر فرصت نصب کنم ببینم چی ازآب درمیاد.امیدوارم مثل اونیکی چیزایی که خریدم نشه و جواب بده.

بعد كه خواستي مجدد سر باطري رو وصل كني با يه مقاوت مثل لامپ ماشين جريان رو تخليه كن،خيلي مهمه حتما اين كار رو انجام بده.وقتي لامپ كامل خاموش شد باز هم حدود 15 ثانيه به همون حالت بمون بعد با خيال راحت سر باطري رو وصل كن.
    ببخشید اینو دقیقا متوجه نشدم یعنی چی؟!جریان چی رو باید تخلیه کنم؟ اگر این کارو نکنم چی میشه ؟ آخه خود نصابها هیچوقت ندیدم این کارو بکنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aamoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    سرزمینی با ثروت بیکران،غرق در فقر

پيش فرض

سلام
    من يه دستگاه پخش تا 250 تومن ميخوام بگيرم باندهاي ماشين هم همون فابريكش هست قصد بستن سيستم آنچناني هم ندارم فقط دنبال يه صداي صاف و با كيفيت هستم
    لطفا راهنمايي كنيد
    سپاس فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام ......آقا حمید می خواستم یک مقایسه ای بین آمپ کنوود x4d با آمپ آدیو سیستم Radion 100.4 بکنی .... با توجه به اینکه کنوود حدود 100 تومن ارزونتره و خروجیش بیشتره و همچنین برنده جایزه EISA شده.....البته آدیو سیستم هم تو مجله های فای 62 امتیاز آورده! ....... کلاس هاشون هم با هم فرق می کنه.......ممنون داش حمید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

علي جان بنده چند بار خدمتتون عرض كردم.شما به هيچ عنوان تو رنج قيمتي كه آديو سيستم داره ميده با اون كيفيت صدا،هيچ كامپوننتي رو نميتوني تييه كني. وقتي ميگم از Type R آلپاين هم برتره بخودي نميگم كه.
    سلام
    حمید خان این آدیو سیستم مثل باقیه کامپها کراس آور جدا نداره؟
    راستش برای ما که صداش را نشنیدیم و میخایم از روی قیافه بخریم ظاهرش به این قیمت نمیرزه.البته شاید اگر صداش را بشنویم نظرمون عوض بشه.
    راستی حمید جان شما با برند مک آدیو هم آشنایی دارید؟چجور محصولی هست؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •