تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 435 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

نه به گرافيك كار دارم نه به كاپ كام و يوبي.اينكه يه بازي عالي هست شكي درش نيست.اما اصلا يه اويل اصيل نيست.شده شاهزاده ايرني مدرنويه بازي اكشن.من به عنوان يه اويل باز اصلا خوشم نيومد.كل بازي شما 5 معما حل نميكنيد.من اين بازي رو بدون تقلب رفتم.حيفم مياد سري اويل رو تقلب كنم.خيلي سري تا آخرش رفتم تو بار دوم هم كه تموم كردم تمام اسلحه ها رو فول كردم.در كل بازي بيشترين شي كه داشتي 2 تا ميشد.دو تا گلدون.بقيه سر راه بود.اصلا لازم نبود عقب برگردي.دوستان اويل باز مقايسه كنن مي فهمن من چي ميگم.من خودم 3 نسخه رو بازي كردم.هيچ موق هم از بازي كردن خسته نشدم.اويل 3 رو بالاي 60 بار رفتم.آخرين تايمم 1:56 بود.يه چند تا مقايسه خودم ميگم.مثلا اويل 1 پيدا كردن سم و ريختنش توي آبي كه به گل وحشي ميرسه.معماي جالبي بود.اويل چون جديد تر بوده بيشتر ميگم.براي تموم كردن بقسمت اول يه فيوز.بنزين.كابل.كابل سر راه هست اما براي بنزين بايد تا قطار بريدوآچار برداريد برگردين عقب معماي چراغ ها رو حل كنيد بنزين رو بردارين برگردين اولاي مرحله از آچار استفاده كنيد شيلنگ پيدا كنيد بريد آتيش خاموش كنيدورمز كامپيوتر كه اسم محصول آبرلا توي تلويزيون هست رو بزنيد بعد برگردين كتاب مجسمه رو برداريد با لوح گرد جابجا وباتري ،فيوز...
    اما اويل 4 واقعا فاجعه هست واسه اويل باز ها.فقط يه بازي اكشن پر هيجان هست.اونم تا قبله اينكه اسلحه ها رو فول كنين.من كه واسه بار سوم اگه بازي كنم آر پي نا محدود رو هم خريدم ديگه چيزي به اسم غول هم وجود نداره و بار پنجم مسلسل نا محدود و نتيجه ميشه هيجان هم به طور كامل از بين ميره.من كه ميگم اويل باز ها توقع زياد نداشته باشن اگه بازي نكردن.من با آيدا هم تا آخرش رفتم با اون قسمتش اويلي تر بود.و آخر هم اينكه اويل گيم پليش بدون موس بود.منم به خاطره سبك و گيم پلي اويل باز شدم.اميدوارم هيچ موقع گيم پليش عوض نشه .سبكش كه عوض شد اگه گيم پليش هم عوض بشه ديگه چيزي از اويل باقي نمي مونه.
    خوش باشيد با اويل بي اصالت.منتظر اويل 5...
    باز با همين ضعف و مشكلات و هرچي كه شما گفتي شد بهترين بازي ماجراجويي سال !
    درسته . وقتي آرپي جي بگيري ديگه قولي وجود نداره . اينو باهات موافقم و همينطور مسلسل بي نهايت .
    ولي من از هيچ اويلي به اندازه 3 خوشم نيومد . Resident Evil 3 Nemesis
    خداييش سخت ترين اويل قرن بود . گرچه اون رو هم چند بار ميبردي آخر و اون بازوكا و كارت Umbrella رو ميگرفتي ميشد مثل همين الآن ! ديگه Nemesis وجود نداشت . تنها قول سختش هم همون بود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه به گرافيك كار دارم نه به كاپ كام و يوبي.اينكه يه بازي عالي هست شكي درش نيست.اما اصلا يه اويل اصيل نيست.شده شاهزاده ايرني مدرنويه بازي اكشن.من به عنوان يه اويل باز اصلا خوشم نيومد.كل بازي شما 5 معما حل نميكنيد.من اين بازي رو بدون تقلب رفتم.حيفم مياد سري اويل رو تقلب كنم.خيلي سري تا آخرش رفتم تو بار دوم هم كه تموم كردم تمام اسلحه ها رو فول كردم.در كل بازي بيشترين شي كه داشتي 2 تا ميشد.دو تا گلدون.بقيه سر راه بود.اصلا لازم نبود عقب برگردي.دوستان اويل باز مقايسه كنن مي فهمن من چي ميگم.من خودم 3 نسخه رو بازي كردم.هيچ موق هم از بازي كردن خسته نشدم.اويل 3 رو بالاي 60 بار رفتم.آخرين تايمم 1:56 بود.يه چند تا مقايسه خودم ميگم.مثلا اويل 1 پيدا كردن سم و ريختنش توي آبي كه به گل وحشي ميرسه.معماي جالبي بود.اويل چون جديد تر بوده بيشتر ميگم.براي تموم كردن بقسمت اول يه فيوز.بنزين.كابل.كابل سر راه هست اما براي بنزين بايد تا قطار بريدوآچار برداريد برگردين عقب معماي چراغ ها رو حل كنيد بنزين رو بردارين برگردين اولاي مرحله از آچار استفاده كنيد شيلنگ پيدا كنيد بريد آتيش خاموش كنيدورمز كامپيوتر كه اسم محصول آبرلا توي تلويزيون هست رو بزنيد بعد برگردين كتاب مجسمه رو برداريد با لوح گرد جابجا وباتري ،فيوز...
    اما اويل 4 واقعا فاجعه هست واسه اويل باز ها.فقط يه بازي اكشن پر هيجان هست.اونم تا قبله اينكه اسلحه ها رو فول كنين.من كه واسه بار سوم اگه بازي كنم آر پي نا محدود رو هم خريدم ديگه چيزي به اسم غول هم وجود نداره و بار پنجم مسلسل نا محدود و نتيجه ميشه هيجان هم به طور كامل از بين ميره.من كه ميگم اويل باز ها توقع زياد نداشته باشن اگه بازي نكردن.من با آيدا هم تا آخرش رفتم با اون قسمتش اويلي تر بود.و آخر هم اينكه اويل گيم پليش بدون موس بود.منم به خاطره سبك و گيم پلي اويل باز شدم.اميدوارم هيچ موقع گيم پليش عوض نشه .سبكش كه عوض شد اگه گيم پليش هم عوض بشه ديگه چيزي از اويل باقي نمي مونه.
    خوش باشيد با اويل بي اصالت.منتظر اويل 5...
    آره متاسفانه هر جا هم ميگي ميگن نگو بازي به اين قشنگي آخر بازي سوم شخص بود. خوب بازي قشنگي بود آره ولي رزيدنت اويل نبود، اصلا هيچ ربطي به اويل سري هاي قبل نداشت. نه زامبي نه پازلي. تازه اگه RPG و TMP رو داشته باشي كه ديگه به زور ميتوني تا آخر بازي تحمل كني!
    اميدوارم capcom تو شماره 5 بتونه اين گندي رو كه به رزيدنت اويل زده جبران كنه.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

آره متاسفانه هر جا هم ميگي ميگن نگو بازي به اين قشنگي آخر بازي سوم شخص بود. خوب بازي قشنگي بود آره ولي رزيدنت اويل نبود، اصلا هيچ ربطي به اويل سري هاي قبل نداشت. نه زامبي نه پازلي. تازه اگه RPG و TMP رو داشته باشي كه ديگه به زور ميتوني تا آخر بازي تحمل كني!
    اميدوارم capcom تو شماره 5 بتونه اين گندي رو كه به رزيدنت اويل زده جبران كنه.
    گندي كه نزده ولي اميدواريم بهتر بشه !

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

re2 خيلي ترسناكتره تو پي اس وان خوبه شب فقط تو يه نفر تو خونه باشي چراغ ها رو خاموش كني
    و بازي كني!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

Oracle_Eldorado منم قبول دارم اويل 3 بهترين بود.خيلي حالم گرفته شد وقتي تمومش كردم.واقعا اويل بود.اويل 5 رو اميدوارم مثل اويل 3 بسازند

Banned B O L O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    (∞-∞)

پيش فرض

Oracle_Eldorado منم قبول دارم اويل 3 بهترين بود.خيلي حالم گرفته شد وقتي تمومش كردم.واقعا اويل بود.اويل 5 رو اميدوارم مثل اويل 3 بسازند
    خدا يا عبادت هاي ما رو بي جواب نزار و اين رزيدنت را ترسناك كردان
    اصلا بيان عبادت كنيم كه شما زامبي شيد من هم ---- يكي هم جيل يكي هم ... بيايم يكي رو نجات بديم ترسناك ميشه

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

Resident Evil 3 Nemesis اینم اگه قسمته مسابقه ایش حالا اسمش نمیدونم چی بود رو میرفتی یه چمدان تیر بی نهایت میداد یادتون که هست
    البته Resident Evil 3 Nemesis یه چیزه دیگست من اصلا جا خوردم این نسخه رو دیدم زامبی ها خیلی بهتر بود این از موضوع خیلی دور شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

re2 خيلي ترسناكتره تو پي اس وان خوبه شب فقط تو يه نفر تو خونه باشي چراغ ها رو خاموش كني
    و بازي كني!!!!!!!!!!!!
    موافقم. به نظر منم بهترین اویل از همه نظر اویل 2 بود. البته با 3 زیاد تفاوتی نداشت ولی چون تو 2 باید با دو شخصیت بازی رو تموم می کردی و راه های جدیدتری می رفتی بیشتر بهت حال می داد. کلا" اویل 2 یه جذابیت خاصی داشت که تو بقیه اویل ها نمی دیدم,,,, مخصوصا" اگه بازی رو از طریق هارد هم تموم می کردی.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

Resident Evil 3 Nemesis اینم اگه قسمته مسابقه ایش حالا اسمش نمیدونم چی بود رو میرفتی یه چمدان تیر بی نهایت میداد یادتون که هست
    البته Resident Evil 3 Nemesis یه چیزه دیگست من اصلا جا خوردم این نسخه رو دیدم زامبی ها خیلی بهتر بود این از موضوع خیلی دور شده
    منظورت Mercenaries هستش . اون مراحل وقتي .
    موافقم. به نظر منم بهترین اویل از همه نظر اویل 2 بود. البته با 3 زیاد تفاوتی نداشت ولی چون تو 2 باید با دو شخصیت بازی رو تموم می کردی و راه های جدیدتری می رفتی بیشتر بهت حال می داد. کلا" اویل 2 یه جذابیت خاصی داشت که تو بقیه اویل ها نمی دیدم,,,, مخصوصا" اگه بازی رو از طریق هارد هم تموم می کردی.
    درسته . 2 خيلي قشنگ بود . ولي يه ضعفي داشت كه هميشه براي من سوال بود .
    در همين دمو اول كه ---- و كلير از هم جدا ميشوند و ماشين منفجر ميشه . چرا هم با ---- و هم با كلير بازي كني مسير هايي كه ميري يكيه ؟
    اين فقط در صورتي درست در مياد كه اول يه بار با ---- بري تا آخر و سيوت رو با كلير بياري . فقط در اين صورت مسيرشون فرق ميكنه . ولي 3 چنين چيزي نبود . خيلي باهال بود . من يه زماني خيلي از Nemesis خوشم ميومد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اين فقط در صورتي درست در مياد كه اول يه بار با ---- بري تا آخر و سيوت رو با كلير بياري . فقط در اين صورت مسيرشون فرق ميكنه . ولي 3 چنين چيزي نبود . خيلي باهال بود . من يه زماني خيلي از Nemesis خوشم ميومد .
    آره منم با 3 خیلی حال کردم.
    البته سری 1 چون اولین سری بود هم حس و حال خودشو داشت.
    کلا شخصیتهای این بازی طوری هستن که آدم باهاشون ارتباط برقرار میکنه. مثلا jill چون تو سری 1 بود و بعد اومد تو سری 3 خوب واسه من خیلی جالب بود، ولی سری 2 چون 2 تا شخصیت جدید اضافه شدن واسه من مثل 3 نبود. تو 4 هم همین اتفاق افتاد البته گیم پلی که کنار.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •